Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogynem. Már ő is nyilatkozta h kezdik kiismerni. már nem tom h hol olvastam. De hidd el én is azt szeretném ha itt fejezné be, a kedvenc játékosom a kedvenc csapatombanCharlie írta:Ez baromság nb.nb.nb!Rivaldo meddig kente nálunk?Kiismerte vki a cseleit vagy a technikáját?Nem.Ronaldinho 1 sokkal látványosabban játszó focista mint Riva,őt se fogják "kiismerni"!
C.
Azt takarja, hogy megálapodnak a fizetésben, a kivásárlási árban, viszont nem 1, 2 vagy 3 évre, hanem korlátlan ideig.visca el barca írta:légyszives mondja meg nekem valaki, hogy ez a hatarozatlan idejű szerződés mit takar.
(ha gonoszkodni szeretnék mondhatnam aztis, hogy ha hatarozatlan ideju akkor akár 2 honap mulva is elmehet...)
másik dolog. nem szeretném lelombozni senki jókedvét de hányan mondták már ezt a dumát...
persze én lennék a világ legboldogabb embere ha még 35 évesen is itt osztaná a jobbnál jobb labdákat...
Nekem is ez ugrott be először.visca el barca írta:légyszives mondja meg nekem valaki, hogy ez a hatarozatlan idejű szerződés mit takar.
(ha gonoszkodni szeretnék mondhatnam aztis, hogy ha hatarozatlan ideju akkor akár 2 honap mulva is elmehet...)
másik dolog. nem szeretném lelombozni senki jókedvét de hányan mondták már ezt a dumát...
Vagyis csak 1 kattintás, és kiirja az IP címed és a hozzá tartozó h.sz.okat.redlions írta:Nyugszik! Nem ordít! Modi vagyok...Ronaldinho 17 írta: HONNAN TUDTA HOGY ÉN VAGYOK??AZ TÉGED MIÉRT ÉDEKEL HOGY BELÉPEK-E VAGY NEM???NE IDEGESÍTS A HÜLYESÉGEIDDELFOREVER BARCA
Nyugszik! Nem ordít! Modi vagyok...Ronaldinho 17 írta: HONNAN TUDTA HOGY ÉN VAGYOK??AZ TÉGED MIÉRT ÉDEKEL HOGY BELÉPEK-E VAGY NEM???NE IDEGESÍTS A HÜLYESÉGEIDDELFOREVER BARCA
Bizony, mert ha monnyuk Dinho 32 éves koráik lesz toppon, Messi még mindíg csak 25 éves lesz.Zsolti írta:De,bizony Őrá gondoltamLG írta:Csak nem a "Messiásra"![]()
Amugy már van is olyan zsugásunk,aki méltó utódja lehet egyszer...na kire gondolok?LG írta:No...azért nem kell nyugdíjas klubbot csinálni a Bárkábol. 35 évesen azért má nem lenne oan gyors, meg a cselei se sikerulnének mindig. Addigra ugyis lesz vmi fiatal zsugásunk arra a posztra.ha még 35 évesen is itt osztaná a jobbnál jobb labdákat...De ennyire azért ne mennyunk elore.
A lényeg most az legyen, h jol játszon, és a cselszki ellen meg hozza eddigi élete legjobb formáját
![]()
No...azért nem kell nyugdíjas klubbot csinálni a Bárkábol. 35 évesen azért má nem lenne oan gyors, meg a cselei se sikerulnének mindig. Addigra ugyis lesz vmi fiatal zsugásunk arra a posztra.ha még 35 évesen is itt osztaná a jobbnál jobb labdákat...
Pedig akár ez is benne van a pakliban. DE kivásárolni gondolom ki lehet, meg a szerzodést is fellehet bontani.Enrique írta:Én sem bánnám ha megkötnék ezt a szerződést!
Csak nehogy a játéka bánja majd a biztos jövőjét...Bár ilyenre nem is gondolok..