Én meg szakadtambarca99 írta:A hajamat téptem, amikor láttam. Eszméletlen mit meg nem engedett magának...

Én meg szakadtambarca99 írta:A hajamat téptem, amikor láttam. Eszméletlen mit meg nem engedett magának...
Nem fog idejönni..ez de furán hangzik.Ádám02 írta:Persze hogy nem kell más, de ezt multkor már liirtam hogy aki jobb nála az nem fog ide jönni lsd:Buffon,Cech ugyhogy meg kell becsülni W is!noname írta:Van nála néhány jobb kapus(Cech,Buffon), de nagyon sokat fejlődött az utóbbi években.Egy az egybenn sztem messze a legjobb a világon és mostanában már a beívelésekkel se volt baja. Valdes a mi emberünk, nem kell más.
Persze hogy nem kell más, de ezt multkor már liirtam hogy aki jobb nála az nem fog ide jönni lsd:Buffon,Cech ugyhogy meg kell becsülni W is!noname írta:Van nála néhány jobb kapus(Cech,Buffon), de nagyon sokat fejlődött az utóbbi években.Egy az egybenn sztem messze a legjobb a világon és mostanában már a beívelésekkel se volt baja. Valdes a mi emberünk, nem kell más.
Így van, és nagyon jól látod, 1 az 1ben tényleg kimagaslaik. Megijednek tőle a csatárok, most meg, hogy kopasz, a félelem csak nőni fogroonie írta:Szerintem egy az egy ellen ő a legjobb kapus a világon. Majd figyeljétek meg, szerintem kb 80%át védi az ilyen helyzeteknek. Vannak bakijai, de ezekkel szerintem ezt magasan kompenzálja. Én nem tudnék mást elképzelni a helyére, ő beleillik a Barcába és kész, lehet hogy Buffon vagy Cech vagy Casillas jobb, de szerintem egyik sem sokkal. Ő szerintem legalább annyira a csapat szintjén van mint Puyol, Ronaldinho, Messi, vagy épp Xavi.
Igen de azt nem értem keretbe se kerül odaBarcaforever írta:Sajnálom, h Casillas miatt sosem lesz állandó kezdő a spanyol válogatottban, pedig sztem ő volt idén a csapat legbiztosabb pontja.![]()
Sajnálom, h Casillas miatt sosem lesz állandó kezdő a spanyol válogatottban, pedig sztem ő volt idén a csapat legbiztosabb pontja.
Jó hibázott, csak, mikor egy kapus hibázik kettőt jobban feltűnik, mint mikor egy csatár kihagy 6 helyzetet.De őszintén szólva ha nem mentette volna meg a csodás védéseivel a csapatot, hírből se lettünk volna bajnokesélyesek.Igazán jó kapus vált belőle.Akit régóta kerestünk.
Álljon meg a menet! Le lehet szállni a csajokról!Perrero írta:csak mint 1 nőRita írta:höhö..előző feje azér jobban állt neki,de tök 8 én bírom a fejét,aztán a védéseit is bírom,tehát úgy összességében bíromDe értelmetes voltam
![]()