Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A nagy többségnek "csak" Sport1-e van. Természetesen én erre gondoltam, hogy jóval több Barca meccset közvetített nagy örömünkre. Szóval nem baj ha néha RM meccset is lehet látni. Az meg jó hír, hogy utána lenyomják felvételről a Sport1-en a Barca meccset.Zsolti írta:Nemnem,mert a sport 2 mindíg adta a reál meccseit.Lujo írta:Azért sz igszsághoz hozzátartozik, hogy az utóbbi időkig jóval több Barca meccset láthattunk, min RM meccet.
De nem egy egyoldalú meccsre...Xavi írta:Egy független néző lehet, hogy kíváncsibb lenne egy jól játszó Barcelonára, mint egy erőlködő, meccseit nagy szerencsével (néha kis bírói rásegítéssel) nyerő madridra...
Szerinted melyik meccs tűnik lefutottabbnak???? Szerintem nem a Reálé.... A független nézőkre is gondolni kell, akiknek van miért izgulni. A Barça meccsen kicsi az esély erre....Xavi írta:Ezt a szétzüllesztett, elkényeztetett "sztár"csapatot még el lehet adni főműsoridőben, amikor a BARCA is játszik????
Elég szomorú...
Nézzük a dolgok + oldalátZsolti írta:Lázadjunk!!!!!!!!!!!Bombázzuk meg levelekkel a sport1-et!!!!!!!!!!!Ez már nem állapot!Barca meccset megint nem adnak még csak felvételről sem!!!!!Bezzeg a reált élőben küldik,ráadásul a kettő u.abban az időben van!Át kellene nevezni reál1-re...a szemetek...annyira de annyira kezdem utálni őket,de annyira....
Azért a 2. a 9. ellen még midig izgalmasabb meccset ígér, mint az 1. a 18. ellen... Ez van...Zsolti írta:Lázadjunk!!!!!!!!!!!Bombázzuk meg levelekkel a sport1-et!!!!!!!!!!!Ez már nem állapot!Barca meccset megint nem adnak még csak felvételről sem!!!!!Bezzeg a reált élőben küldik,ráadásul a kettő u.abban az időben van!Át kellene nevezni reál1-re...a szemetek...annyira de annyira kezdem utálni őket,de annyira....
Hát nem illik ilyet mondani,de sztem Raulnak még lesz egy-két jó szezonja a reállal,de ne legyen igazam....a jó szezon alatt persze nem bajnokságot,meg béelt értettem,hanem,azt hogy fogja még rúgdosni a gólokat.redlions írta:Volt...Zsolti írta:Owen nem egy nagy durranás.Ha már a reálnál tartunk,akkor Ronaldo,meg Raul is klasszisokkal jobb.
Volt...Zsolti írta:Owen nem egy nagy durranás.Ha már a reálnál tartunk,akkor Ronaldo,meg Raul is klasszisokkal jobb.
Ezt már nem lehet az italra fogni...sot még aki naon be van szívva még az se hord ossze enyi hulyeséget. DE nem tehet rola...hisz csak 1 baleset...általába ha valahogy kijukat a gumi, akkor sok jo nem sul ki...foleg ha a szulei is szívtak&ittak. Na meg az sem tett sok jot, h mikor szuletett a fogoval igen megnyomták a fejét...uttánna meg le is ejtetteék...no meg Csernobil....Boixos írta:ne igyál annyit, összevissza beszélsz kicsirigó.
bergkampDeco írta:kik azok ott lent csikos mezben?az első Bergkamp?és a többi??Boixos írta:ne igyál annyit, összevissza beszélsz kicsirigó.
kik azok ott lent csikos mezben?az első Bergkamp?és a többi??Boixos írta:ne igyál annyit, összevissza beszélsz kicsirigó.
Jajjj te...mert rugott 1 potyát, már o a király...Deco írta:Michael Owen a legnagyobb király!!!![]()
ÁÁÁ nagyon jó lenne,de tuti,hogy nem fog menni Bilbaobol sehova,ahogy senki sem.Nagyon nagy játékos,és még csak 25-6 éves.Boixos írta:ezt akartam írni, amikor elszállt a cuccom! nagyon kemény volt!!! vegyük meg a yestét!!!