Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah, azt majd meglátjukDeco írta:Azért mégis gólokat lőÉn Ronit kirúgnám és az angolt tenném kezdőbe mert jobb nála!Ennyi.A bárszelónát egymaga elintézi az ELCLASSIC-on
Mégse kezdő....Deco írta:Michael Owen a legnagyobb király!!!![]()
Nem azért nyert az Atlatico, mert Ronaldinho nem játszott jól. De az csak az én véleményem...redlions írta:Azért nyert az Atletico Madrid?....Eszter21 írta: A múlt héten is jó volt, de ezen ne vitatkozzunk...
Azért nyert az Atletico Madrid?....Eszter21 írta: A múlt héten is jó volt, de ezen ne vitatkozzunk...
köszi szépenBoixos írta:ahogy elnéztem ezenhttp://www.streamgportal.tk/ az oldalon van egy pár olyan adó, akik mellé ki van írva, h reál. valamelyiken próbáld meg, hátha összejön.
Jó, hogy van kire kenni.Eszter21 írta: A múlt héten is jó volt, de ezen ne vitatkozzunk...
A múlt héten is jó volt, de ezen ne vitatkozzunk...redlions írta:A múlt hetin ő sem volt jó...Eszter21 írta:Nagyon örülök, hogy Ronaldinho megint jól játszott.Most már zsinórban 4meccsen nagyon jó volt...redlions írta:Ronnie labdái gyönyörűek, Eto'o eszméletlen jó!!! És milyen önzetlen volt. Kösz a videókat.
Vagy ha mindíg így játszana! De sztem most már így is fog!Charlie írta:Zsinórban 20 meccsen legyen jó,annak örülnénk a legjobban!
C.
A múlt hetin ő sem volt jó...Eszter21 írta:Nagyon örülök, hogy Ronaldinho megint jól játszott.Most már zsinórban 4meccsen nagyon jó volt...redlions írta:Ronnie labdái gyönyörűek, Eto'o eszméletlen jó!!! És milyen önzetlen volt. Kösz a videókat.
Nagyon örülök, hogy Ronaldinho megint jól játszott.Most már zsinórban 4meccsen nagyon jó volt...redlions írta:Ronnie labdái gyönyörűek, Eto'o eszméletlen jó!!! És milyen önzetlen volt. Kösz a videókat.