Javier Saviola
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ha jól tudom nem a pénz miatt megy el, hanem a játék lehetőség miatt! Így nem csak a Madrid van mint lehetőség! Ott volt pl a Juve is, igaz BL nélkül!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hát igen ez a két választása van.És mint már még elöttem megemlitette valaki ha nem a pénz érdekelné maradt volna és szerintem is van benne valami!Sharkinho írta:Ádám02 írta:Máshol nem fog ennyi pénzt kapni!
Máshol talán játszani is fog
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Máshol nem fog ennyi pénzt kapni!Scorpio írta:Én abban bízok, hogy azt nyilatkozta, hogy Madridba nem igazol! Sajnos ez már rég volt, így bármi lehet! Remélem másik bajnokságba igazol!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én abban bízok, hogy azt nyilatkozta, hogy Madridba nem igazol! Sajnos ez már rég volt, így bármi lehet! Remélem másik bajnokságba igazol!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Andris
- Adminisztrátor
attól h te nem hallottál, még lehet hivatalos...vaLe5 írta:Nem tudom mit veszekszik mindenki ezen a saviola real , témán én még csak fórumon olvastam erröl és semmi hivataloasat nem hallotam , ugyhogy ne szidjátok ezért.

Egyébként csupán Schuster terveiben szerepel Saviola, uh egyenlőre nincs semmi.
De nagy csalódás volna...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem tökéletesen helyénvaló...de ezt nem kell kimoderálni,mint amiket Te szoktálvarga tamás írta:Nem, tényleg, csak sérülések tömkelegét kívántad neki. Ha ez szerinted nem sérti az etikettet, akkor azt hiszem a továbbiakban nincs iről beszélnünk. Egy dolog valakinek a lebocskorozása, és egy dolog valakinek rosszat kívánni - jelen esetben sérülést, mikor azzal keresi a kenyerét. Szomorú vayok, hogy szerintes ez a gondolkodás helyénvaló.

Amúgy szomorú vagyok,hogy Saviola szerint ez a gondolkodás helyénvaló..ha Madridba köt ki....de felesleges ezen tovább lovagolni,és rühellni fogom,de nagyon,ha odamegy,és egyáltalán nem kívánok neki sikeres karriert ott

Te meg máshogy látod,ez van.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nem értem mér kell ezen rágódni odament már? NEM
Én nem tartom pénzéhes játékosnak rengeteget tett már le az asztalra a Barcelonáért kitette a szívét a pályára nem háborgott ha nem jáccott ment tovább és ha beállt akkor bizonyított.
NEM HISZEM HOGY A REALBA IGAZOLNA
Én nem tartom pénzéhes játékosnak rengeteget tett már le az asztalra a Barcelonáért kitette a szívét a pályára nem háborgott ha nem jáccott ment tovább és ha beállt akkor bizonyított.
NEM HISZEM HOGY A REALBA IGAZOLNA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem, tényleg, csak sérülések tömkelegét kívántad neki. Ha ez szerinted nem sérti az etikettet, akkor azt hiszem a továbbiakban nincs iről beszélnünk. Egy dolog valakinek a lebocskorozása, és egy dolog valakinek rosszat kívánni - jelen esetben sérülést, mikor azzal keresi a kenyerét. Szomorú vayok, hogy szerintes ez a gondolkodás helyénvaló.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hali!varga tamás írta:ozsimiki: véleményed nagyon sarkos, és bántó. Nemegyszer volt rá példa, hogy hasonlóan erős véleménynyilvánításom alkalmával rámszóltál - nagyon helyesen -, most pedig te vagy az aki nagyon durva szavakat használsz. Én is elkövettem hasonlót kivuval kapcsolatban - meg is bántam, ettől még továbbra is utálom -, s te is hasonlóan nyilvánulsz meg. Remélem, már te is bánod.
Saviolának pedig sérülésektől mentes, sikeres pályafutást kívánok pályafutása hátralévő részében.
Nem írtam semmilyen etiketett sértő szót,vagy mondatot,sőt nem káronkodtam,stb...véleményem tény,h erős,de abban az esetben,ami remélhetőleg nem következik be,marad

Chivus téma teljesen más volt,Te ott le*****oztad,stb,stb....én aggattam ilyen jelzőket bárkire is

-
- Entrenador del Barça
Én már azon is elgondolkoztam, h talán nem is ezt mondta, hanem azt, amit a búcsú sajtótájékoztatóján is, miszerint:
Nem árulom el AZZAL a Barçát, ha Madridba megyek...(utána még valami ilyesmit mondott) A profi karrierem miatt mennék oda, nem azért, h bosszút álljak.
Aztán lehet, h nem, és két hónapja még tényleg egyértelműen kijelentette, h nem megy Madridba, ezt nem tudom
Csak felvetődött bennem ez a lehetőség is.
Nem árulom el AZZAL a Barçát, ha Madridba megyek...(utána még valami ilyesmit mondott) A profi karrierem miatt mennék oda, nem azért, h bosszút álljak.
Aztán lehet, h nem, és két hónapja még tényleg egyértelműen kijelentette, h nem megy Madridba, ezt nem tudom

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
ozsimiki: véleményed nagyon sarkos, és bántó. Nemegyszer volt rá példa, hogy hasonlóan erős véleménynyilvánításom alkalmával rámszóltál - nagyon helyesen -, most pedig te vagy az aki nagyon durva szavakat használsz. Én is elkövettem hasonlót kivuval kapcsolatban - meg is bántam, ettől még továbbra is utálom -, s te is hasonlóan nyilvánulsz meg. Remélem, már te is bánod.
Saviolának pedig sérülésektől mentes, sikeres pályafutást kívánok pályafutása hátralévő részében.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Saviola hogyha elmegy Madridba óríásit fog süllyedni sok ember szemében, köztük az enyémben is. Aki azt írja hogy "Nem árulom el a Barcelonát, nem csatlakozom a Real Madridhoz." az ne szegje meg a az ígéretét, és ezzel nem a vezetőségetk köpi szembe hanem a szukolókat. Savigól a kedvenc játékosom egyike nem szeretném ha ez bekövetkezne. De még bízzunk benne hogy nem Madridban fog landolni. PONT.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Már megbocsáss,de ha ezt butaságnak tartod,akkor Te nagyon buta vagymadmax87 írta:Ez butaság de ezt te is tudod!!!ozsimiki írta:De talán pl az Arsenalból nem a Chelseabe mennél,hanem vhova máshova..főleg nem azután,h elhintetted,h nem árulod el a csapatod![]()
Ha odamegy,akkor sérülésekben gazdag (nem komolyakat,csak olyan lazább fajtát,...) ,ámde játékpercekben nagyon kevés karriert kívánok nekiMeg sok disznófejet....

Szó szerint ezt lökte a gyerek: NEM ÁRULOM EL A BARCÁT,NEM MEGYEK A MADRIDBA

Ezáltal az is kiderül,h Ő is árulásnak tartja....na és Ha ezekután odamegy

Ez butaság de ezt te is tudod!!!ozsimiki írta:De talán pl az Arsenalból nem a Chelseabe mennél,hanem vhova máshova..főleg nem azután,h elhintetted,h nem árulod el a csapatod![]()
Ha odamegy,akkor sérülésekben gazdag (nem komolyakat,csak olyan lazább fajtát,...) ,ámde játékpercekben nagyon kevés karriert kívánok nekiMeg sok disznófejet....

- ozsimiki
- Adminisztrátor
De talán pl az Arsenalból nem a Chelseabe mennél,hanem vhova máshova..főleg nem azután,h elhintetted,h nem árulod el a csapatodRivaldinho írta:Irtam, hogy azt gondolom h kapjunk ki ?Nem, annyit írtam h adjon nekünk 1-2 gól... és akokr ráébrednénk hogy ilyen nevetséges Ezq, Giuly, Guddy triónál klasszikusokkal jobb.... Januárban bizonyította....el fuero írta: Nem szeretem ezeket a kijelentéseket! Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan. Azt szeretnéd h kapjunk ki az el clásicón?
Felőlem menejen a madridba és koptassa a padot ott is...ott se fog több játéklehetőséget kapni.

Ha odamegy,akkor sérülésekben gazdag (nem komolyakat,csak olyan lazább fajtát,...) ,ámde játékpercekben nagyon kevés karriert kívánok neki

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Irtam, hogy azt gondolom h kapjunk ki ?Nem, annyit írtam h adjon nekünk 1-2 gól... és akokr ráébrednénk hogy ilyen nevetséges Ezq, Giuly, Guddy triónál klasszikusokkal jobb.... Januárban bizonyította....el fuero írta: Nem szeretem ezeket a kijelentéseket! Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan. Azt szeretnéd h kapjunk ki az el clásicón?
Felőlem menejen a madridba és koptassa a padot ott is...ott se fog több játéklehetőséget kapni.
-
- Entrenador del Barça
Nem szeretem ezeket a kijelentéseket! Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan. Azt szeretnéd h kapjunk ki az el clásicón?Rivaldinho írta: sőt örülnék hogyha a Realba menne, és megszórna minket az el classicón... mint Eto a madridot... látná legalább a vezetőség... ha el akart volna menni, már megtehette volna, és februárban olyan szerződést kapott, ami azért bizonyára nem tartalmazott vmi nagy fizetést...
Forza Lazio!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Én nem tudom, de megértem őt akkor is ha a Real-ba megy, 25 éves... Élete teljében van, előtte a karrieja, bizonyítani akar.. és érthetően egy jobb csapatba akar igazolni... olyan csapatba ami BL-t bajnokságot, és midennt képes nyerni... azt Zaragozában nem teheti... Madridban látja mindezt... még sokat akar nyerni, nem pénzéhes, cask a lehető legjobb csapatba akar igazolni... ha engem most a junior csapatába hívna a Chelsea (nem szeretem őket) meg mondjuk a Blackburn akkor természetes hogy a Chelsea-t választom, ahol jobban szem előtt vagyok, ahol még kezdhetek is valamit, ahol aztán van esélyem valamit nyerni is...
sőt örülnék hogyha a Realba menne, és megszórna minket az el classicón... mint Eto a madridot... látná legalább a vezetőség... ha el akart volna menni, már megtehette volna, és februárban olyan szerződést kapott, ami azért bizonyára nem tartalmazott vmi nagy fizetést...
sőt örülnék hogyha a Realba menne, és megszórna minket az el classicón... mint Eto a madridot... látná legalább a vezetőség... ha el akart volna menni, már megtehette volna, és februárban olyan szerződést kapott, ami azért bizonyára nem tartalmazott vmi nagy fizetést...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nálunk is a pénzt hajhászta, ha nem az lenne a fő, elfogadta volna a szerződésajánlatot, és pláne elment volna másik csapathoz miután megmondta neki a vezetőség, hogy nem kívánatos személy...Ádám02 írta:Hát ha a realba megy egyértelmű hogy pénzéhes meg a bosszu miatt.
2 lehetősége van
-elmegy a pénzért a realba
-vagy elmegy egy viszonylag erős csapathoz és fele fizetésért játszik.
Szerintem az első lesz sajnos!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hát ha a realba megy egyértelmű hogy pénzéhes meg a bosszu miatt.
2 lehetősége van
2 lehetősége van

Ilyen alapon azt is mondhatnank hogy csak azert megy a realba hogy belurol bontsa meg az egyseget.noname írta:A Realnál amúgy se lene kezdő, ha oda megy, az csakis a pénzért és a bosszúért van.