Remélem ezt Giuly is belátja, és megy, ameddig lehet.
Sajnos marad már aláirta az 1 évre szóló szerződését ha minden igaz!Persze még nem biztos!Bagossy1 írta:Valószínű szerintem hogy Giuly távozik. Henry érkeztével és azzal hogy Dos Santos feljött nincs szükség rá
Dos Santosnak valakit ki kell szoritania!Bodi írta:Nyár elején világosan megmondta a csapat,hogy Giuly-re nincs tovább szükség nem?Gondolom nem akarnak fizetni a lelátón ücsörgésért,mostmár ugyanis a padra sem férne!
Hát pedig már nincs sok ideje mert már öreg és gondolom nem ugy akar visszavonulni hogy padozik...ráadásul mi is meg ő is jól járna de...noname írta:Giuly maradni akar(goal.com).Miért akar maradni,amikor egy percet se fog játszani és így még bukik is rajta a csapat vagy 5 millát, amennyiért eladhatnánk.Remélem végül csak elmegy.
Zsolti írta:Majdnem ugyan ez volt róla is a véleményem...kicsit jobb.Shandor írta: Btw. Overmarsról is ugyanez a véleményetek volt??
Belletti gólja is "csak" egy gól volt. Őt mégsem oltja senki. Pedig, ami a feladatát illeti (védekezés), szinte sosem teljesített elégséges szintnél feljebb..Game90 írta:De ez "csak" egy gól volt
Akkor temészetesen mindenki Istenítette őt, köztük én is. De ez "csak" egy gól voltShandor írta:El tudom képzelni, milyen véleménnyel voltatok Guliyről, amikor a Milan ellen olyan lazán bevágta Ronnie passzát. BL-döntőt ért, csak úgy, mellesleg..![]()
De utána én is örültem amikor nem éllt be...Game90 írta:Az 1. évében tényleg jó voltÁdám02 írta:Ez azért durva...én sem szeretném már hogy itt játszon de volt amikor ő is jól nyomta....De utána....
Az 1. évében tényleg jó voltÁdám02 írta:Ez azért durva...én sem szeretném már hogy itt játszon de volt amikor ő is jól nyomta....
Én valamiért 9-10 millára emlékeztemGauchomester írta:Amint azt a hírben is olvashattad 7 millióba került anno 2004-ben, azóta pedig csak öregedett. Ha öt milliót kapunk érte az már jó!
Amint azt a hírben is olvashattad 7 millióba került anno 2004-ben, azóta pedig csak öregedett. Ha öt milliót kapunk érte az már jó!Game90 írta:Sztem meg kevésnoname írta:Az a 6 milla nagyon sok. Remélem 4 millát kapunk érte.8 milla, abból alkudozás, aztán 6-7-ért eladnánk.
Sztem meg kevésnoname írta:Az a 6 milla nagyon sok. Remélem 4 millát kapunk érte.