Élő közvetítések
Üssetek agyon ha nem lesz igazam, de szerintem ez a meccs itt dőlt el...
TOledo öngóljával vezet a Barcelona!!!!!4
GÓÓÓÓÓÓÓLLL
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!
Elkezdődött a mérkőzés!
A csapatok a következő csapatokkal futottak ki a stadionban:
Zaragoza:
Rubén
Ponzio
Alvaro
Milito
Toledo
Generelo
Movilla
Zapater
Cani
Savio
Galletti
Barcelona:
Valdés
Belletti
Oleguer
Puyol
Gio
Deco
Márquez
Xavi
Giuly
Eto'o
Ronaldinho
Zaragoza:
Rubén
Ponzio
Alvaro
Milito
Toledo
Generelo
Movilla
Zapater
Cani
Savio
Galletti
Barcelona:
Valdés
Belletti
Oleguer
Puyol
Gio
Deco
Márquez
Xavi
Giuly
Eto'o
Ronaldinho
Hamarosan kezdődik a mérkőzés, egyelőre itt a fórumban tudósítunk, de lehet, hogy a második félidőt már a most elkészülő élő közvetítő rendszerben.
[url]mms://64.106.232.35/live[/url]
http://www.tvn.cl/sev/tvn.ram
http://200.150.71.4:8080/
ezeken meg nézni
http://www.tvn.cl/sev/tvn.ram
http://200.150.71.4:8080/
ezeken meg nézni
[url]rtsp://a1882.l916920837.c9169.e.lr.akamaistream.net/live/D/1882/9169/v0001/reflector:20837[/url]
itt lehet hallgatni a meccset.
itt lehet hallgatni a meccset.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
CSak osztani tudom amit mondtatok.Még anyit hozzátennék,hogy azért a mi csapatunk elég fiatal és lehet,hogy ezért van az a nagy görcsösség a bekapott gólok után????vagy nemis tudom....remélem ezt a hibát gyorsan orvosolják a szakértők,mert ha nem akár még komoly gondok is lehetnek...
-
- Llegenda del Barça
Sziasztok!Nagyon kevés volt a tegnapi produkció.
Sajnos!
Lehet,hogy nem fog tetszeni,de én Rijkaardnak is tulajdonítom a vereséget:
-2 gólt kaptunk rossz lestaktikából
(azért annyira nem izmos az athletico, hogy a védőink /pl: Puyol/ 1-1ben ne verjen meg néhány madridi csatárt-akár a Nino-t).
-Ronaldinho bal szélen nem tud érvényesülni-kevés a helye a játékra
-jobb oldalunk/Guily/ egyenlő a 0-val
-középpálya /Deco,Xavi/is nagyon kevés volt
Sajnos nem ez az első ilyen meccs,amelyiken ez látszott.
Ez sztem nem képességbeli hányosság!A mienk a legjobb csapat!!!Hajrá Barca!
Sajnos!

Lehet,hogy nem fog tetszeni,de én Rijkaardnak is tulajdonítom a vereséget:
-2 gólt kaptunk rossz lestaktikából
(azért annyira nem izmos az athletico, hogy a védőink /pl: Puyol/ 1-1ben ne verjen meg néhány madridi csatárt-akár a Nino-t).
-Ronaldinho bal szélen nem tud érvényesülni-kevés a helye a játékra
-jobb oldalunk/Guily/ egyenlő a 0-val
-középpálya /Deco,Xavi/is nagyon kevés volt
Sajnos nem ez az első ilyen meccs,amelyiken ez látszott.
Ez sztem nem képességbeli hányosság!A mienk a legjobb csapat!!!Hajrá Barca!

-
- Llegenda del Barça
ez helyes hozzáállás. és tényleg a fejekben kell rendetrakni, mert néha úgy néz ki, mintha be lennének traskerolva a téttől a játékosok, és azért görcsösködnek, pedig nem ma kezdte egyik sem. vagy lehet, h nem is az elmúlt hetekben jött ki a nagyon kemény őszi idény, hanem most? lehet, h amikor kezdenek rendeződni a dolgok a csapat körül, egyszerűen nem tudnak már annyira koncentrálni, mint akkor, amikor csak 12 épkézláb ember volt? nem tudom, de helyre kell rakni a zsugásokat, mert tudnak ennél sokkal jobban is játszani. remélem, ennek megtalálják a módját a szakemberek.De én bízom, amíg vége nem lesz a cselszki elleni visszavágónak, addig továbbjuthatunk!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
És ez mitől lehet?? Jó-jó hátrányba kerül a csapat azt még meg lehet fordítani! De így NEM! Összevissza játszottak, egyszerűen begörcsöltek vagy nemistudom...
A Ronaldinho-n is lehetett látni h kihagyja, bár ezt magamnak sem vallottam be akkor! Izzadt, kicsit kiugróak voltak a szemei, lehetett látni hogy vmi a FEJEKBEN nincs rendben.
Sztem most kéne Rijkaardnak vmit tenni ez ellen. Mert nem mindig tudjuk mi lőni az 1. gólt! Fel kellene készíteni rá őket, mert ha ez lesz a cselszki ellen is, akkor tényleg végünk lesz.
De én bízom, amíg vége nem lesz a cselszki elleni visszavágónak, addig továbbjuthatunk!!!
A Ronaldinho-n is lehetett látni h kihagyja, bár ezt magamnak sem vallottam be akkor! Izzadt, kicsit kiugróak voltak a szemei, lehetett látni hogy vmi a FEJEKBEN nincs rendben.
Sztem most kéne Rijkaardnak vmit tenni ez ellen. Mert nem mindig tudjuk mi lőni az 1. gólt! Fel kellene készíteni rá őket, mert ha ez lesz a cselszki ellen is, akkor tényleg végünk lesz.
De én bízom, amíg vége nem lesz a cselszki elleni visszavágónak, addig továbbjuthatunk!!!
-
- Director del Fútbol
Nagyon jól mondta Enrique, erre már én is felfigyeltem! Ha a Barca megszerzi a vezetést egy meccsen, akkor onnantól kezdve szinte sétagalopp minden, jönnek a gólok, a szép játék, egy szóval: szieszta.........
....... ám de! Amint hátrányban kezdünk egy meccset, nagyon-nagyon nehezen tér magához a csapat, egyből görcsössé, ötlettelenné válunk, és sokszor csak nagy szerencsével tudunk kiegyenlíteni, ami után már-már könnyebb a fordítás, de így is vért izzadnak a srácok!!!
Ez valóban szembetűnő, és elég elkeserítő!!!
....... ám de! Amint hátrányban kezdünk egy meccset, nagyon-nagyon nehezen tér magához a csapat, egyből görcsössé, ötlettelenné válunk, és sokszor csak nagy szerencsével tudunk kiegyenlíteni, ami után már-már könnyebb a fordítás, de így is vért izzadnak a srácok!!!
Ez valóban szembetűnő, és elég elkeserítő!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
kellett azért kis idő h lehiggadjak. ez nem igaz! ilyen [auto_cenzúra] játszani! monnyuk emellett a gyökér atl. mellett nem lett volna egyszerű gálázni. úgy gallyaztak mindenkit, mint állat, főleg az a hidrogénezett hajú, saját neméhez vonzódó furkó. dehát ilyen csapatok is vannak! a végén a kamu 11, már csak hab volt a tortán, a miénk sem volt jogosabb. miért nem tudtuk azt játszani, mint a milán ellen a visszavágón? ott is égtünk és a végére mégis megfordítottuk, pedig a milan 100 klasszissal jobb csapat, mint az atletico.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Hát a Cselszki pont ezekre fog rámenni! Az Olegeurt ki kellesz hagyni, mert úgy járunk mint a Milán elleni bekapott gólnál! A srácot úgy a földbe döngölte (szabályosan), hogy rossz volt nézni! ÁÁÁÁÁÁÁEnrique írta:Nem azért de ha hátrányba kerülünk, akkor egyszerűen nem bírunk fordítani a legtöbb esetben!
Ezen kéne változtatni és nem idegeskedni, mert annak ez a vége.
És a Maxit is előbb, sokka-de-sokkal előbb be kellett vna küldeni...
Ideje lenne a szezon eleji formát hozni!!!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem azért de ha hátrányba kerülünk, akkor egyszerűen nem bírunk fordítani a legtöbb esetben!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:

A 11-es...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Akkor a Reálnak jövő héten 8 tizenegyest fújjanak be, mert már ők is visszakaphatnákredlions írta:Múlt héten hármat úsztunk meg.... Valszeg most visszakaptuk...balboa7 írta:Huu de gyűlölöm az athleticot! Ilyen egy undorító focit, áhh....Mi ha vezetünk sose szoktunk ilyeneket csinálni! A bírót meg kikéne tiltani a stadionok közeléből!Mit nézett a torres tizijénél, cseh2-őt? A Barcarol meg most inkább nem beszélek, de sztem Rijkard most elszúrta!

- Blasko
- Jugador del Barça
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez a meccs bennem a Villarreal ellenit idézte, annyi különbséggel, hogy a bíró ott jobban fújt.Oleguer nálam megint bizonyított
,Eto'o meglepően körülményes volt,a kihagyott tiziről meg annyit hogy könnyen jött -könnyen ment...
. A meccs embere nálam Valdes volt.A végén a szerelése egyértelműen szabályos volt.Ötlettelenek voltunk.Ez van.Rossz kimondani, de ma rászolgált a vereségre a Barca.
De akkor is
FORCA BARCELONA
(jövőhéten atomra szedjük a Zaragozát

Ez a meccs bennem a Villarreal ellenit idézte, annyi különbséggel, hogy a bíró ott jobban fújt.Oleguer nálam megint bizonyított

De akkor is

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Múlt héten hármat úsztunk meg.... Valszeg most visszakaptuk...balboa7 írta:Huu de gyűlölöm az athleticot! Ilyen egy undorító focit, áhh....Mi ha vezetünk sose szoktunk ilyeneket csinálni! A bírót meg kikéne tiltani a stadionok közeléből!Mit nézett a torres tizijénél, cseh2-őt? A Barcarol meg most inkább nem beszélek, de sztem Rijkard most elszúrta!
By red
- balboa7
- Entrenador del Barça
Huu de gyűlölöm az atleticot! Ilyen egy undorító focit, áhh....Mi ha vezetünk sose szoktunk ilyeneket csinálni! A bírót meg kikéne tiltani a stadionok közeléből!Mit nézett a torres tizijénél, cseh2-őt? A Barcarol meg most inkább nem beszélek, de sztem Rijkard most elszúrta!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!