Shandor írta:uki írta:Más téma: ha a bajnoki cím elvesztése kellett ahhoz hogy komolyan igazoljunk posztokra és kicsit visszafogjuk a gyeplőt a játékosoknál (lásd 12 pont) akkor már nem is olyan savanyú a szőlő az elvesztett cím miatt. (bár inkább a sevilla nyerte volna vagy akár a gimnastic

)
Sztem ezek a dolgok az utolsó fordulóktól függetlenül is bekövetkeztek volna. Ezek elég előkészített tárgyalások voltak (Henry, Toure biztosan, sőt Abidal is, csak ő még nem jött össze).
Azért szépen lassan cserélődik a csapat..
Ez okés. Főleg Henry volt aki ettől függetlenül jött, ugye már tavaly is meg akartuk szerezni. De sztem az elvesztett cím akkor is sokat nyom a latban. Be kellett látnia a vezetőségnek is hogy ha kidől egy kulcsjátékos (lásd eto'o vagy messi, akkor nincs minőségi csere. Ugyanakkor azt is hogy elég nagy lazaság volt a a csapat körül.
Ha már az összeállítás, akkor sztem rotáció lesz. Rengeteg meccset fogunk játszani. Bajnokság, BL, kupa. Ott vannak a sérülések. Az idén is rotált már Rijkard a középpályán. Egyszerűen kell a minőségi csere. Sérülés, pihenés, formahanyatlás, taktika bármi lehet.