Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
rögtön kikapcsolnám a tv-t, ha így állnánk felVictorValdes19 írta:mitszólnátok egy ilyen csapathoz jövőre![]()
V.Valdes
Zambrotta--------Puyol----------Chivu-----------Abidal
--------------------------Toure----------------------------
----------------Xavi------------------Ronaldinho-----------
Messi------------------------------------------------Henry
---------------------------Eto'o----------------------------
Leginkább Messi cseréje lehetne a francia hiszen ő a legfiatalabb és legsérülékenyebb a hármasból. Amúgy is vigyázni kell a kicsivel, ki ne égjen. Túl nagy a nyomás így is rajta.kovinho írta:Azért az érdekes lesz hogyan lesz ez a rotálás, a sértődések miatt, de azért bízok benne hogy minden sztárunk felnőtt ehhez és elfogadja majd.
Nem szólhat be senkinek,és nem mondhat semmi öltözői titkot a sajtónak mert "kötik az újonnan létrehozott "vastörvények" ".ha beszól bárkinek akkor büntetésben lesz mint az ovisok,és abból viszont előbb-utóbb Eto'o eligazolás leszSilvanus írta:Hogy Rijkaard hogy fogja megoldani ezt? Eto'o ha padozik, akkor 2-3 meccs, és beszól az egész világnak, és abból balhé lesz, és feszültség az öltözőben, márpedig Henryért nem adunk ki annyi pénzt, hogy csak 10-20 perceket játszon. Azt tudom elképzelni, hogy Eto'o többet lesz szélen, de akkor mi lesz Messivel, és Santossal? Vagy taktikai váltás lesz? Hmmm, érdekes... meglátjuk! DE JÓ, HOGY JÖN!!! Nagy bajunk nem lehet, egy ilyen csodacsatártól!!!
Giuly nem lehet!Nem ő volt az aki kijelentette,hogy elfogadja h távoznia kell de csapatot ő akar választani??Giuly nem fog belemenni egy Chivu-Giuly cserébe.Franciaországba akar menni és ki is kötötte h ő választja a csapatát!Rumig írta:goal.com szerint Chivuért az eddigi Giuly+Belletti+12M mellé már Sylvinhot is adnánk!Azért az már elég túlzó
jah. azért akármennyire is [auto_cenzúra] a védoink nemkéne mindegyiket kiárusitani. nem lesz cserepadunk.Rumig írta:goal.com szerint Chivuért az eddigi Giuly+Belletti+12M mellé már Sylvinhot is adnánk!Azért az már elég túlzó
Nem túlzó ez! Ezeket az embereket simán pótoljuk a b csapatból! Crosas, dos santos,stb...Rumig írta:goal.com szerint Chivuért az eddigi Giuly+Belletti+12M mellé már Sylvinhot is adnánk!Azért az már elég túlzó
Saviola írta:Meglepődtem.Nem gondoltam volna,hogy Henry valóban itt köt ki,s annyira nem is örülök neki.Nem tudom ,hogy fogja Rijkaard ezt megoldani,mert Eto'o tuti sértődik,ha nem kezdő..stb.Érdekes lesz.
Deja vu...jövöre bajnokág bl kupa mag minden más amiben elindulunk:D