Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 14:30:54

Én is azt mondom, ez a Madrid fele olyan erős nincs, mint akár 2-3 éve volt, csak annyira akarták idén a sikert, olyan hozzáállásuk volt, olyan szinten fanatizálták magukat, hogy ez elég volt, és így sikerült is megnyerniük a Ligát.

Viszont az hülyeség, hogy nem különbözött a játékuk a miénktől
A Madrid Figo-Zidane-Ronaldo szintű klasszisok nélkül megtanulta a robotolós darálós, néhol csúnya focit, ami ott spanyoban biztosan nem lett volna elég a bajnok címhez, viszont egyszerűen úgy hajtotta, hajszolta őket a közönségük, a Capello, míg végül ők is elhitték, hogy sikerülhet. (Persze ehhez mi is kellettünk.)

Mi pedig játszottuk a [auto_cenzúra] "biztonsági" alibifocit. Volt mikor nem - tegnap, Atletico ellen, Villarreal ellen -, meglehet nézni milyen eredmények születettek akkor.

Amúgy azt nem értem, miért az egymás elleni eredmény dönt pontegyenlőségnél. Ez egy bajnokság, amiben számít az összes meccs, így evidens lenne, hogy a többi normális bajnoksághoz hasonlóan itt is a gólkülönbség döntsön... Balfék egy rendszer ez, mit ne mondjak...
(Persze nem ebben keresem a kudarc okait, azok máshol gyökereznek, mint már leírtam.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2007.06.18. 14:32:14-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 14:26:42

antiimperialista írta:
Vito írta:azért, mert a Barcaban sokkal nagyobb potenciált látok, mint a Madridban és, ha a kedélyek lenyugodnak, mindenki kipiheni magát, akkor jövőre ez a Madrid egyszerűen nem jelenthet valós veszélyt a Barcara.
Én nem. Az edző marad, és ez mindent meghatároz majd, úgy, mint idén. Bíztam abban, hogy lesz változás, ha lenne, én is azt mondanám, hogy lesz esélyünk újra olyannak látni a csapatot, amilyen nem is olyan régen volt. De laporta lecsillapított: megmondta, hogy rijkaarddal képzeli el a jövőt. Ha csak valami csoda nem történik, a következő szezonunk ugyanolyan rossz lesz, mint az idei (vagy még rosszabb). Ezen az igazolások sem fognak segíteni, mert hiába igazoltunk két remek védőt, rijkaard [auto_cenzúra] miatt sokszor nem is játszottak. Hozhatunk bárkit, úgyis a köpőlégy kedvenckéi fognak játszani, taktika megint nem lesz, így pedig veszett nehéz...
Anti!
Az egy dolog,h Frank marad,de ha Gyulát elküldik,meg távozik Guddy,és érkeznek megfelelő játékosok,akkor annyi mindent nem tud elszúrni majd Frank sem :wink: Védelmet megerősítjük,Oli ennyit sem fog játszani! Ez 1000%! Szóval sok hibája volt,meg minden...de jövőre én biztos vagyok benne,hogy ha még akarná se tudna ennyit hibázni az említett dolgok miatt :wink:

Úgy érzem én is,mint Vito: JÖVŐRE ILYENKORRA MI LESZÜNK A BAJNOKOK :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 14:16:17

noname írta:Te néztél Barca meccset?Szted melyik csapat játszott idén szebben, de őszintén :!: :?:
Talán a Sevilla érdemelte volna meg leginkább a győzelmet. Ők végig kiegyensúlyozottak voltak és még elég szépen is játszottak.
A madrid egyáltalán nem játszott idén szépen, hanem úgy mint egy munkáscsapat és bejött. Nálunk változtatni kell és akkor nem lesz gond jövőre a bajnokság.
A 2 csapat álltal mutatott játék tényleg nem sokban különbözik. De ők úgy "jöttek ki" a tavaszi szezonra, hogy akartak, és minden meccsen küzdöttek, legalábbis biztos többet, mint mi. Ellenben a Barca a meccsek felét végigalibizte...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.18. 13:58:17

Vito írta:azért, mert a Barcaban sokkal nagyobb potenciált látok, mint a Madridban és, ha a kedélyek lenyugodnak, mindenki kipiheni magát, akkor jövőre ez a Madrid egyszerűen nem jelenthet valós veszélyt a Barcara.
Én nem. Az edző marad, és ez mindent meghatároz majd, úgy, mint idén. Bíztam abban, hogy lesz változás, ha lenne, én is azt mondanám, hogy lesz esélyünk újra olyannak látni a csapatot, amilyen nem is olyan régen volt. De laporta lecsillapított: megmondta, hogy rijkaarddal képzeli el a jövőt. Ha csak valami csoda nem történik, a következő szezonunk ugyanolyan rossz lesz, mint az idei (vagy még rosszabb). Ezen az igazolások sem fognak segíteni, mert hiába igazoltunk két remek védőt, rijkaard [auto_cenzúra] miatt sokszor nem is játszottak. Hozhatunk bárkit, úgyis a köpőlégy kedvenckéi fognak játszani, taktika megint nem lesz, így pedig veszett nehéz...

A Madrid viszont a bajnokság végére összeállt, ha nem zavarják el Capellot, jövőre ugyanilyen erősek lesznek, mint most, a szezon végén - márpedig ez azt jelenti, hogy igen nehéz lesz őket megverni... Ezért nem értem, miért vagytok olyan biztosak abban, hogy a következő szezonban a Madrid meg se fogja tudni szorítani a Barcát?
Leírtam a véleményem, érvekkel alátámasztva, várom a válaszokat, remélhetőleg hasonló stílusban... (Vito: ez nem Neked szól, csak a Te hsz-edre reagáltam :wink: )
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.18. 13:48:29

noname írta:A mutatott játékuk alapján nem érdemelték meg a címet. Akkor sokkal inkább kellett volna nyerjünk mi vagy a Sevilla.Gratulálnék ha úgy érezném h tényleg jobbak voltak ebben a szezonban.
A mutatott játék alapján a Barca miért érdemelte volna meg a címet? Mert mi alibiztünk a legtöbbet?
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 13:45:12

ez az utolsó meccs egy fikarcnyival sem különbözött az idei szezonban lejátszott meccsektől.
a srácokat mérhetetlenül sajnáltam tegnap, de a véleményem ettől még nem változott meg. egyébiránt a Madridról sem változott a véleményem: igen! - szerencséjük volt a szezon végén és a játékuk nem érdemelt Ligát. a mieink mégannyira sem!!!
egy ilyen gyenge produkciónak csakis ez lehetett a vége :arrow: ezt a bajnokságot csak a Madrid nyerhette meg. tegnap kicsit számolgattam és, ha ( :lol: ) a az utsó 6-8 meccsen a Barca nem cseszi el a meccseit és a Madrid nem nyeri meg a meccseit a legeslegvégén, akkor 6-8-10 pontos előnye lehetett volna a Barcanak. de nem lett, a Madrid nyert és bizony én majd gratulálni is fogok nekik és mindezt nagyon nyugodt szívvel teszem. azért, mert a Barcaban sokkal nagyobb potenciált látok, mint a Madridban és, ha a kedélyek lenyugodnak, mindenki kipiheni magát, akkor jövőre ez a Madrid egyszerűen nem jelenthet valós veszélyt a Barcara.
de ez sem lesz könnyű.
át kell látni a jelenlegi helyzetet, és egy objektív jövőképet kell kialakítani. először is meg kell nevezni azokat, akikre nem tartanak igényt és zokszó nélkül megválni tőlük. másodjára az öltözőben rendet kell tenni (ha van miért!), mert, ha valós a szembenállás, akkor felesleges bárkit is venni, vereségre vagyunk ítélve. szóval, ha tényleg nagy a baj a srácok közt, akkor bizony meg kell válni valamelyiküktől (én inkább Ronnie-t marasztalnám). ez persze csak egy felvetés...
harmadjára pedig ki kell nyitni végre azt a buxát, mert így csak kinevettetjük magunkat. remélem ez a pofon elegendő volt főnökségnek.

summa summarum:
jövőre visszavesszük!
ZIDANE10
Barça C

2007.06.18. 13:19:20

Rivaldo11 írta:Ez egy korrekt vélemény.
Aki így áll hozzá, annak könnyebb szívvel tudok gratulálni

Köszönöm, amit leirtam azt teljes mértékbe így gondolom, most mi nyertünk, de jövőre bármi lehet! Én nagyon tartok a BARCÁTÓL!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.18. 13:14:02

Nem kell erről beszélni már,elmúlt...a madrid lett a bajnok ennyi.Jövöre meg kell verni,és hozni kell a bajnokságot,az élet megy tovább.Mi tudjuk hogy miben hibázott a csapatunk,ezen kell javitani,remélem jövöre uj edzőnk lesz.Akkoris a barcát szeretnénk ha 4-5.ek lettünk volna pl.Érthető hogy örülnek,mi is örülnénk,így alakult.Az utolsó 10-12meccsen jól játszottak,hozták a meccseket,de ha Rijkaard nem cseréli el magát olyan sokszor és nem állunk le 2gól után,akkor most mi örülnénk.Érzem hogy jövőre meglesz...Visca el barca
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.18. 12:46:41

Ami tény: Egy igaz real madrid szurkoló ezt a játékot, amit mostanában mutatnak-nem nagyon tudja szeretni. Akinek ez a játék tetszik, azzal csakis a trófeákra való kiéhezettség mondatja ezt. Nekem jópár madridos ismerősöm van, aki egyszerűen nem néz mecset már jóideje. Mert ez nem realos játék. És most ezt az eredményektől függetlenül írtam. Ez egy kibrusztolt, amolyan Bayern Münchenes bajnoki cím volt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
noname
Llegenda del Barça

2007.06.18. 12:40:09

Te néztél Barca meccset?Szted melyik csapat játszott idén szebben, de őszintén :!: :?:
Talán a Sevilla érdemelte volna meg leginkább a győzelmet. Ők végig kiegyensúlyozottak voltak és még elég szépen is játszottak.
A madrid egyáltalán nem játszott idén szépen, hanem úgy mint egy munkáscsapat és bejött. Nálunk változtatni kell és akkor nem lesz gond jövőre a bajnokság.
A Fifa egy szégyen
P'robinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 12:33:42

Hola!
Hú,hát a félidőben nem tudtam mit csináljak,már az oszlopokat ütögettem az utcán,nem akartam elhinni,hogy elveszítjük.Az járt a fejemben,hogy ilyen szerencsétlenek nem lehetünk,Ti meg folyamatosan rúgdostátok a gólokat,előbb Puyol,majd Messi,Dinho...Sírni tudtam vna.A végén meg minden jóra fordult.

Szeretnék gratulálni a 2. helyhez,mert nem volt sok a 2 csapat között,csupán 2 meccsen múlt a bajnoki cím.Az El Clásicókon.
A mutatott játékuk alapján nem érdemelték meg a címet. Akkor sokkal inkább kellett volna nyerjünk mi vagy a Sevilla.Gratulálnék ha úgy érezném h tényleg jobbak voltak ebben a szezonban
Te néztél am Madrid meccset?Tény,hogy az 1. félidőket rendre elveszítettük,de utána mindig felpörgött a csapat és úgy játszott,hogy bárkit megvert vna,nem számít,hogy Espanyol,Seville,Depor vagy bárki az ellenfél.Nem voltunk jobbak a szezonban?Akkor azért nyertünk az El Clásicón...Tavasszal sokkal kiegyensúlyozottabbak vtak a fiúk mint bárki a bajnokságból.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.18. 12:26:54

ZIDANE10 írta:Őszintén bevallom, a meccs 1. félidejébe akartam jönni gratulálni, mert szerintem nagyon rosszul játszottunk, és nem hittem volna, hogy golókat fogunk lőni! De ahogy itt olvasgatok, tény volt szerencsénk. De hát mostanság az is el kell néha! Talán anyival voltunk jobbak mint tavaly, hogy az utolsó fordulókra felszívtuk magunkat és addig mentünk,izzadtunk, hogy megnyerjük a meccset! Nem mondom azt, hogy teljesen megérdemeltük a bajnokságot, mert nem!!!
A Barcelona is ugyanúgy megnyerhette volna! A jövővel kapcsolatban, és nagyon tartok a Barcától megint, mert Eto is kipihenheti, magát Messiröl nem is beszélek zseniális játékos!!! Ronaldinho meg egy külön egyéniség, akinek azért nem volt rossz szezonja, ha a góljai számát nézzük! Igaz nem varázsolt úgy ahogy régen, hála a jó ISTENNEk. ÉN tőle is nagyon tartok! De 3-év után madrid szempontból, ez most
nekünk nagyon jókor jött, csak nehogy elbízzuk magunkat!
Jó igazolások kellenek, és meglátjuk mi lesz jövőre!
ÉS tényleg Gratula a Barcának, nem sokon múlott, hogy megint bajnokok legyetek!
ISten most így akarta!
Ez egy korrekt vélemény.
Aki így áll hozzá, annak könnyebb szívvel tudok gratulálni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Real Madrid=My life
Barça C

2007.06.18. 12:05:58

Üdv mindenkinek!
Én direkt most írok, mer gondoltam megvárom még lecsillapodnak valamellyest az indulatok...
Szóval csak annyit szeretnék mondani, h valóban mi sem érdemeltük meg 100%ban a bajnoki címet, mer elég hullámzó volt nekünk is a teljesítményünk, voltak egész rossz meccseink nekünk is, ill. soxor a mutatott játékunk sem volt vmi fényes (de ez köszönhető volt a sok új játékosnak, ill új edzőnek is...aki ért a futballhoz az tudja, h mér...) de higgyétek el, h már nagyon ki voltunk éhezve erre a címre, mer 4 kerek éve semmit sem nyertünk, és ez azér már sok volt nekünk, és valószínűleg ezért is akartuk mi jobban ezt a címet most...de én azt mondom, h nektek abszolult nincs miért szégyenkeznetek, hiszen tavaly dupláztatok (BL, bajnokság) ill azelőtt is megnyertétek a bajnoki címet, ill most egy ezüst érem, én asszem sok csapat kiegyezne ilyen egymást követő 3 évveel :wink: (mi is... :wink: )
Szal némi szerencsével, de óriási küzdeni tudással és akarással most mi lettünk a bajnokok, ezt el kell fogadnotok, még ha tudom nagyon fáj is...(mi is átéltük ezt az elmúlt 4 évben...)
És szeretné knektek gratulálni ehhez a második helyhez, ill már alig várom a következő szezont, h újra megmérkőzhessünk veletek minden porondon, és rem. h a jövőév is ilyen nagy izgalmakat hoz, de jobb játékkal mind a 2 csapat részéről, mer elég csaoni való szezont produkáltak idén kedvencein...És jövőre is győzzön a jobbik :wink: (ami azé remélem mi leszünk.. :wink: )
Na üdv. nektek és Hala Madrid!!!
El Real Madrid es lo mejor equipo en el MUNDO!!!
PARA SIEMPRE ZIDANE!!!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.18. 11:39:54

Grat a Madridnak. Megérdemelten vesztettük el a bajnokságot. Nagyon sokat kell dolgozni, hogy újra bajnokok legyünk... Én bízom a cspatban.
noname
Llegenda del Barça

2007.06.18. 11:24:28

antiimperialista írta:Pedig illene. Elég baj az, hogy sokan itt a fórumon sem tudnak veszíteni.
A mutatott játékuk alapján nem érdemelték meg a címet. Akkor sokkal inkább kellett volna nyerjünk mi vagy a Sevilla.Gratulálnék ha úgy érezném h tényleg jobbak voltak ebben a szezonban.
A Fifa egy szégyen
ZIDANE10
Barça C

2007.06.18. 11:20:01

Őszintén bevallom, a meccs 1. félidejébe akartam jönni gratulálni, mert szerintem nagyon rosszul játszottunk, és nem hittem volna, hogy golókat fogunk lőni! De ahogy itt olvasgatok, tény volt szerencsénk. De hát mostanság az is el kell néha! Talán anyival voltunk jobbak mint tavaly, hogy az utolsó fordulókra felszívtuk magunkat és addig mentünk,izzadtunk, hogy megnyerjük a meccset! Nem mondom azt, hogy teljesen megérdemeltük a bajnokságot, mert nem!!!
A Barcelona is ugyanúgy megnyerhette volna! A jövővel kapcsolatban, és nagyon tartok a Barcától megint, mert Eto is kipihenheti, magát Messiröl nem is beszélek zseniális játékos!!! Ronaldinho meg egy külön egyéniség, akinek azért nem volt rossz szezonja, ha a góljai számát nézzük! Igaz nem varázsolt úgy ahogy régen, hála a jó ISTENNEk. ÉN tőle is nagyon tartok! De 3-év után madrid szempontból, ez most
nekünk nagyon jókor jött, csak nehogy elbízzuk magunkat!
Jó igazolások kellenek, és meglátjuk mi lesz jövőre!
ÉS tényleg Gratula a Barcának, nem sokon múlott, hogy megint bajnokok legyetek!
ISten most így akarta!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.18. 10:52:46

noname írta:Én gratulálni nem fogok a Realnak.
Pedig illene. Elég baj az, hogy sokan itt a fórumon sem tudnak veszíteni.
noname
Llegenda del Barça

2007.06.18. 10:17:22

Én gratulálni nem fogok a Realnak.Nem azért nyerték meg mert ők a jobb csapat.Kellett hozzá egy hatalmas adag szerencse,egy béna edző, akit Rijkaardnak hívnak és persze a sok sérülés nálunk. Véleményem szerint a Real semmivel se volt idén jobb mint tavaly. Nem ők nyerték meg, mi buktuk el a bajnokságot. :(
Remélem nyáron nem fogják Laportáék sajnálni a pénzt és idehoznak 4-5 jó játékost(Chivu,Abidal,Toure,Mutu...)és akkor jövőre bajnokok leszünk.A köpőlényne pedig mennie kell :evil:
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 08:43:14

antiimperialista írta:
Marci írta:Jövőre más lesz a helyzet a csapatok motivációjával. A Barcától mindenképp javulást várok, a Reálban viszont nem vagyok biztos.
Hát én pont a Barcától nem várok sok javulást, főleg, hogy 99%, hogy a tudatlan köpőlégy marad az edző...
Azért 4-5 új emberrel csak más lesz a helyzet :roll: Nameg reménykedjünk Ronnie megújulásában :roll:
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.18. 08:42:06

Marci írta:Jövőre más lesz a helyzet a csapatok motivációjával. A Barcától mindenképp javulást várok, a Reálban viszont nem vagyok biztos.
Hát én pont a Barcától nem várok sok javulást, főleg, hogy 99%, hogy a tudatlan, emberileg 0 köpőlégy marad az edző...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 08:30:14

lionelmessi19 írta:Úristen. :cry:
Végignéztem a képeket. :( Iszonyatos érzés.
Én kihagytam :wink: A meccs lefújásánál megtapsoltam a Madridot, aztán kinyomtam a tévét :wink:
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.06.18. 01:45:45

Számomra a legmegalázóbb és legszégyenteljesebb, hogy egész évben szídtuk AZOKAT h mekkora ótvaros gyenge csapatuk van a világsajtó eltemette őket, erre ők nyerik a bajnokságot, ez a saját szegénységi bizonyítványunk.

Ég a pofám.

Ja és nem fogok nekik gratulálni SOHA bármi is legyen, egyszerűen nem férne bele az értékrendemben, szívből úgysem tudnék az meg mit ér, ha csak ideírom.Hiába a sportszerűség, egyszerűen rühellem a Madridot.

Ez a HSz mindent elmond nem is kell kommentálnom.Erről beszéltem egy éven át.Tul nagy volt az arc-tul sok volt a magas ló.
Én szeretnék gratulálni a Barcának mert a második hely nem éppen rossz pozició,mi is azok voltunk tavaly és nem éreztem magunkat "Spanyolország szégyenének"mint ahogy itt olvasva volt......ez a csapat felűlmult benneteket ezt elkell tudni fogadni.Volt 2 jó évetek amikor fölénk nőttetek és jobbak voltatok.Irtátok hogy ezt ti vesztettétek el..na persze,mi meg az elmult 3 évet vesztettük el mert soha ilyen eredménytelenűl még nem fociztunk.A Barca egy nagyon jó csapat, végig ott volt a címért....győzött a jobb.Mégegyszer gratulálok nektek.Nem kell elkeseredni.Mi 3 évig semmit sem nyertünk,persze tudtam hogy ez csak ideig óráig van igy.A Real Madrid a világ egyik ha nem a legjobb csapata,mindig a győztesek között kell számon tartani.Aki ezt nem ismeri el az max a harangöntéshez ért.Én nem akarom hogy utálkozás legyen.Semmi szükség az alja szövegeknek.Jövőre nagy harc lesz.Ha marad Capello még erősebb csapatunk lesz.Nehéz lesz megfogni minket.Jó volt az a bajnokság,végig izgalmakkal teli.Rijkaardot ez a csapat "túlnőtte"...nem tud hozzátenni a játékotokhoz.Amugy nagyon jó játékosok alkotják a keretet.Mondom jövőre nagy harc lesz , de nyerni fogunk ujra.

Hala Madrid! 30 !
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.18. 01:12:01

Ezt a magasröptű dialektust nehogy letöröld. :lol:
Ami a lényeg: Ilyen a futball. nem egész 1 perc, és megváltozik minden. Mert kb ennyire lett volna szükségünk a múlt héten. Ez csak a szerencsefaktor. És nekünk most ebben a szezonban nem volt szerencsénk.
Ez döntött.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 01:07:13

Hagyjátok abba, mert törlök mindent. :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.18. 01:04:08

Ez nem változtat az esélyeiden... :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.