Így van, akár az egész életét is nézhetnénk, csak panco Guti 2 gólpasszával jött itt...Slither írta:Nézheted akár egész pályafutását is!Zozzy 5 írta:
Te meg nézd meg Xavi passzstatisztikáit az egész szezonban

Így van, akár az egész életét is nézhetnénk, csak panco Guti 2 gólpasszával jött itt...Slither írta:Nézheted akár egész pályafutását is!Zozzy 5 írta:
Te meg nézd meg Xavi passzstatisztikáit az egész szezonban
Nézheted akár egész pályafutását is!Zozzy 5 írta:Te meg nézd meg Xavi passzstatisztikáit az egész szezonbanpancho írta:Amúgy sztem jobban passzol mint Xavi, de még Ronaldinhonál is, de ezen kár vitatkoznunk, mert aligha egyezünk meg benneDe bizonyítékként nézdd meg a Sevilla elleni 2 gólpasszát. Mindkettő zseniális volt. És ilyenekből több is volt a szezon során, illetve az előző években.
Te meg nézd meg Xavi passzstatisztikáit az egész szezonbanpancho írta:Amúgy sztem jobban passzol mint Xavi, de még Ronaldinhonál is, de ezen kár vitatkoznunk, mert aligha egyezünk meg benneDe bizonyítékként nézdd meg a Sevilla elleni 2 gólpasszát. Mindkettő zseniális volt. És ilyenekből több is volt a szezon során, illetve az előző években.
Hát ezt nem mondanámlionelmessi19 írta:De ha már itt tartunk Deconak a szabadrúgásai, a hosszabb és rövidebb indítások, és a nagy technikai fölény a fő erősségei.
Ach so...lionelmessi19 írta:Messihez írtam...grecki írta:Akkor mi Deco erőssége? Ha nem a gólszerzés, nem a passzolás, nem a távoli lövések, amivel könnyíti a csatárok dolgát?? Akkor mi???
Ja, igen, megvan... mert neki kell szabálytalankodnia az ellenfél térfelén...
De ha már itt tartunk Deconak a szabadrúgásai, a hosszabb és rövidebb indítások, és a nagy technikai fölény a fő erősségei. Ebből idén kevesebbet láttunk, ezért is volt gyenge szezonja.
Messihez írtam...grecki írta:Akkor mi Deco erőssége? Ha nem a gólszerzés, nem a passzolás, nem a távoli lövések, amivel könnyíti a csatárok dolgát?? Akkor mi???
grecki írta:Akkor mi Deco erőssége? Ha nem a gólszerzés, nem a passzolás, nem a távoli lövések, amivel könnyíti a csatárok dolgát?? Akkor mi???
Nem a legnagyobb erőssége, de nem is a feladata.Atesz írta:Megint az elfpgultság...Igazából Guti passzolás szempontjából sincs sehol....
Nálunk csak Iniesta, Xavi, Deco, Ronaldino és Messi tud jobban passzolni, kiugratni.
Sztem Decot megint kiveheted. Iniesta talán bebefér, Messit nem tudom, igazából neki se a passzjátéka az erőssége...
Egyet értek, amúgy ez a Dárdais beszólás ütött.Na jó,azért decot se nagyon vegyük ide...kb Guti szint nálam,sőt az idei formája inkább olyan Dárdai Pali szint!![]()
Na jó,azért decot se nagyon vegyük ide...kb Guti szint nálam,sőt az idei formája inkább olyan Dárdai Pali szint!lionelmessi19 írta:Igazából Guti passzolás szempontjából sincs sehol....
Nálunk csak Iniesta, Xavi, Deco, Ronaldino és Messi tud jobban passzolni, kiugratni.
Sok mindent, és mindenkit elismerek a Madridban annyira, amennyire illik, sőt van 1-2 játékos, akit kifejezetten nagyra tartok a képességei miatt.
Gutit egyáltalán nem tartom jó játékosnak, valóban az osztogatás az erőssége, de még ott is lemarad a világ legjobbjaitól messze...
Megint az elfogultság...Igazából Guti passzolás szempontjából sincs sehol....
Hát ha már itt tartunk a legnagyobb király eben Riquelme, Xavi,meg Ronnie is ottvan a legjobbak között,de Guti? volt egy pár jó passza,de nem egy nagy valami...pancho írta: Amúgy sztem jobban passzol mint Xavi, de még Ronaldinhonál is, de ezen kár vitatkoznunk, mert aligha egyezünk meg benne![]()
Ha nem haragszol, azért én cseppet sem tartok tőletek. Sokkal inkább mondjuk a Valenciától (akiknél ha nem sérül le vagy 20 ember, lehet, most már simán bajnokok lettek volna), de tőletek-ezzel a játékotokkal sem.pancho írta: Ha jövőre is ilyen jók leszünk mint a most a szezon végén, akkor könnyen lehet hogy hiábavaló lesz minden tartalékotok.
Amúgy pedig ha sikerülne vennünk egy csatárt és egy irányítót, akkor még mi is jócskán tudnánk fejlődni. Valamint a védelmünk is javulhat még, a játékosállomány legalábbis adott hozzá.
Amúgy azokból amiket már leírtál, már saját magad bizonyítottad be, hogy nem több, mint egy örök tehetség...pancho írta:Guti zseniális játékos, de sajnos nem képes kiegyensúlyozott teljesítményre, és a góllövés sem erőssége. Viszont remekül tartja a labdát, és úgy passzol ahogy senki a világon. De minderre nem képes egy egész szezonon keresztül. Általában csereként hasznosabban játszik.