Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Deportivo sansztalan,főleg,hogy velük otthon nyomja a Madrid...Ők nagyon nem tudják mi merre ebben a szezonban,szóval reménykedni egyedül a Zarában lehet! Ott fog eldőlni minden!Slither írta:Elég kitartóan nyeri ez a Madrid a "dőntőit".Nagyon remélem hogy vagy a Deportivo v. a Zaragoza ellen buknak majd.
OFF: vmi megint széthúzza a fórúmot
A kép, amit linkeltem, az húzza szét. De ha nem baj bent hagynám, amíg nem reagál rá Sacchi.Slither írta:OFF: vmi megint széthúzza a fórúmot
Atleticoval mi már nem játszunk. Depor a következő, aztán Zaragoza, majd Mallorca! Elhittuk, hogy megvan a meccs és majdnem elment rajta a bajnoki cím. Ilyen nem szabad elkövetni mégegyszer...Ramos kritikán alul játszott!Atleticó és Depor sztem odaver titeket.
Nemtudom! Én úgy vettem észre, hogy a Recre a 75. percig sehol sem volt...és aránylag jól játszott a Madrid is és az, hogy a végjátékban sikerült gólt szerezni az nem feltétlen mák, ezt írtam madridistán is:Viktro, őszintén szólva igazad van, de pl. mindamellett h nagyon fikázzátok az Atleticót, van egy olyan érzésem, h rendesen meg*-tak volna titeket ma, ugyanezzel a játékkal, amit megpróbáltak játszani. Csak mi nem hagytuk.
Különben átjött egy Barca drukker, és Ő is ezt mondta, hogy mákkal nyertünk...erre válaszoltam!Attól, mert egy gól a 89; 90; 91; 92; 93. percben születik az nem biztos, hogy mák! E mögött, hogy egy csapat az utólsó percekre ekkora erőt tud mozgósítani (RC saját maga által kifejelt labdája után rúgott gól) a mögött hatalmas munka áll!
Ezért én sosem néztem le azt a csapatot, amely a meccs végén szerzi a gólt...
Belőle is kettő van, mint RMCF-bőlbarca99 írta:Erre NSO fórumon benyomod
Sebaj. Itt is elismerte, hogy nem volt bunda. 2-1re nyert Sacchi.barca99 írta:Akkor most saját magadat hazudtolod meg?
Sacchi írta:Nem volt ez bunda
Egyszerűen ilyen hullagyenge az Atletico. Hát igen ha már másra nem jók legalább a bajnokságot izgalmassá teszik
Erre NSO fórumon benyomod:
Hát... ez már így maradt...
Viktro, őszintén szólva igazad van, de pl. mindamellett h nagyon fikázzátok az Atleticót, van egy olyan érzésem, h rendesen meg*-tak volna titeket ma, ugyanezzel a játékkal, amit megpróbáltak játszani. Csak mi nem hagytuk.viktro/raúl/ írta:Most még mondjuk azt, hogy az Atletico nagyon jó csapat, és marha jól játszottak...Ehez a 0-6hoz bővel kellett az Atletico, kinek kapusa ajándékozott egykét gólt a Barcának, meg ez az Eller gyerek akinek köze nincs a futballhoz...A jobb csapat győzött ez egyértelmű, de ettől még nem kell annyira elszállni!Láttad az első negyedórát? Abszolút partnerek voltak.
Sacchi írta:Nem volt ez bunda
Egyszerűen ilyen hullagyenge az Atletico. Hát igen ha már másra nem jók legalább a bajnokságot izgalmassá teszik
Most még mondjuk azt, hogy az Atletico nagyon jó csapat, és marha jól játszottak...Ehez a 0-6hoz bővel kellett az Atletico, kinek kapusa ajándékozott egykét gólt a Barcának, meg ez az Eller gyerek akinek köze nincs a futballhoz...A jobb csapat győzött ez egyértelmű, de ettől még nem kell annyira elszállni!Láttad az első negyedórát? Abszolút partnerek voltak.
Én ha jól emlékszem csak az Atletit szidtam, az meg jogomban áll.lehet, h rosszul ismerlek, viszont odaát volt szerencsém látni a kezdeteket, amit p'robinho kollégáddal nyomtatok,
Ezzel zártam a meccset, megtalálod a PD topic harmadik oldalán.Nem volt ez bunda
lehet, h rosszul ismerlek, viszont odaát volt szerencsém látni a kezdeteket, amit p'robinho kollégáddal nyomtatok, csak hát ki lett pörgetve onnan, mire ott válaszolhattam volna rá.Sacchi írta:Nem szokásom Boixos, rosszul ismersz.![]()