Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.14. 20:52:45

Miért nem azt hallom, sőt eddig miért nem azt hallottuk, hogy nem előre, hanem mindig a soron következő meccsre koncentrálunk? Miért? Nem ez lenne a helyes mentalitás? A Real ezt csinálta, és eddig nagyon is bejött nekik, akármennyire is megmosolyogtuk... Miért nem ezt mondod kedves Frank? Nem ez lenne ilyenkor a feladatot, ahelyett, hogy a büszkeségről papolsz? Fókuszáljon mindenki az Atleticóra, a Reallal meg nem kell foglalkozni, hogy így botlik, vagy úgy. Már nem rajtunk múlik a bajnokság, végezzük a dolgunkat, és ha kell, emelt fővel vegyük át az ezüstérmet és gratuláljunk a riválisunknak.
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2007.05.14. 20:45:39

Hát nem tudom.
Én még bizakodó vagyok,de szentem elúszik a bajnokság.
Bármilyen fájó,de ki kell jelenteni:ez a Barca sajna idén nem érdemli meg a bajnokságot.Amilyen jó volt tavaly,most olyan rosszul megy a szekér.
Puyolt én is sajnálom ő a szívét lelkét kiteszi a csapatért,de ez sajna kevés,egy fecske nem csinál nyarat.
van még esély,de nagyon kevés. :(
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 20:34:31

lionelmessi19 írta:Puyol szerint a Madrid nem fogja tudni hozni a maradék négy meccséből az összeset, így ha a csapat megnyeri a négy x három pontot, bajnok lesz.
Bizakodó, küzdelmet követelő nyilatkozat tőle, dehát mi mást vártunk? :wink: Ennek ellenére szerintem Ő is érzi, hogy közel sem ilyen egyszerű a dolog. Az arca a képen mindent elárult.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.14. 20:22:03

Puyol szerint a Madrid nem fogja tudni hozni a maradék négy meccséből az összeset, így ha a csapat megnyeri a négy x három pontot, bajnok lesz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.14. 18:47:39

varga tamás írta: Ha egy profi futballista 5 fordulóval a vége előtt erről gondolkodik, akkor az nem profi játékos.
Mert az ugye profi sportolóra vall, hogy motiválni kell őket, hogy legalább mozogjanak a pályán, nemde? :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.14. 18:43:10

Mihu írta:
cruyff írta:Mihu: itt nem erről van szó. Egész egyszerűen rijkaard cseréi nem ültek. Egyébként az utóbbi másfél évben egyszer sem ültek. Ez a hiba. Meg az, hogy a játékosok fizikailag mélyponton vannak. Térden jár a csapat a bajnoki hajrában. Félre vannak kezelve. Ez kinek a hibája? Csak mondok egy példát rijkaard taktikai zsenijére: Odonkor feltörültette a gyepet Gioval. Miért nem lehetett Bellettit mondjuk korábban behozni, és Zambrotta mehetett volna egyből a baloldalra Gio helyett, aki csak szenved az egész szezonban?: Ha egy játékos formán kívül van, az az edző kritikája. De itt egy egész csapat van teljesen formán kívül. Akkor ez kinek a kritikája? És amikor mindenki [auto_cenzúra], akkor talán nem pont Dinhot és Messit kellene lehozni egy sorsdöntő meccsen.
Ha jól értem akkor itt most Rijkaardról beszélsz...én egy szóval se dícsértem Rijkaardot, én Deco-t védtem....nekem is megvan a véleményem már a szezon felétől Frankie-ről.....de az nem tűr nyomdafestéket :roll:
Az én véleményem sem tűrt nyomdafestéket, tegnap este mégis leírtam, és most is tartom. Olvasd vissza az élő közvetítések topicban - asszem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.14. 18:37:14

Replay írta:Azért az is ott van, hogy hiába mondják Txiki-ék, hogy majd a szezon végeztével döntenek személyekről, már mindenki fejében ott lehet a bizonytalanság, vki tudja, hova megy, vki nem, illetve sokan tudhatják már, hogy kire nem számitanak majd és igy egyértelmüen nehéz odafigyelni meccsekre.
Ha egy profi futballista 5 fordulóval a vége előtt erről gondolkodik, akkor az nem profi játékos.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.05.14. 16:57:24

Subinho írta:nekem is ez jött le egyből, hogy olyan ez a csapat, mint a 2-3 évvel ezelőtti real!
Pedig van egy óriási különbség. Mégpedig a kulcsemberek életkora. Akkor R.Carlos, Zidane, Figo már túl voltak a zeniten, mindenki tudta, hogy ők már nem támadnak fel...Nálunk ideális korban vannak a sztárjaink, sőt...
Bennünk még mindig sok van, az akkori madridban a vak is látta, hogy már semmi...(az ideibe se sok, pont ez a szomorú az egészben. Egy ilyen csapat mögött másodiknak lenni.)
Rivaldo-A Legnagyobb.
barcaftcfan
Jugador d'estrella

2007.05.14. 16:30:12

Ha tegnap csak a ziccereink harmadát bevágjuk abba a rohadt kapuba, akkor most nem kellene erről beszélni!

A Betis megérdemelte az 1 pontot!
Ilyen lagymatagul és motiválatlanul nem lehet játszani!

Hát nem tudom, hogy ezek után mi jöhet még!?
Az biztos, hogy hétvégén Madridban igen nehéz lesz!

Ezek után tényleg csak reménykedni lehet, hogy a real még botlani fog!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.14. 15:49:23

Meg kell nyerni mind a 4mecsset és kész a Realnak meg szurkoljunk hogy botlik!!!
Hajrá Barca!!
visca el barca
Presidente del Barça

2007.05.14. 15:14:41

hát gyerekek szerintem azon fog mulni a bajnoki cim h mi mit jatszunk madridban, meg h a madrid mit jatszik zaragozaban...
mert ha itthon nem birjuk az espanyolt meg getafet megverni (tarragonarol nem is beszélek) akkor komolyan mondom h nem érdemeljuk meg a bajnoki cimet...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.05.14. 14:40:40

Látván az utóbbi idők formahanyatlását, azt hiszem teljesen elfelejthetünk bízni abban, hogy "azért a Real sorsolása nehezebb"!!!!
Itt volt a Betis, az utolsó fordulók talán leg-leg-legkönnyebbnek ígérkező meccse, és tessék. Valamilyen szinten azonban (bár most szenvedőalanyok vagyunk) ezért szép a futball. Ha nincsenek 90. percek, most a Barca-győz, a Real meg csak x-el, és akkor Barca 68, Real 64. De most nincs helye a feltételes módnak. A hátralevő meccseket meg kell nyerni, s bízni hogy a Real egyszer botlik....
Azért valami nagyon eszembe jutott tegnap este...Úgy 4-5 fordulóval ezelőtt, amikor kezdett úgy tűnni, hogy meglóghatunk a Sztár Sport úgy emlékszem valami olyasmi főcímet adott a spanyol futballal foglalkozó oldalának, hogy "Innen már csak a Barca veszítheti el".... :roll: :roll:
4 MECCS ----->4 GYŐZELEM------>12 PONT!! Csak ez lebegjen a játékosok szeme előtt.!!!!!
Replay
Director del Fútbol

2007.05.14. 14:01:22

Azért az is ott van, hogy hiába mondják Txiki-ék, hogy majd a szezon végeztével döntenek személyekről, már mindenki fejében ott lehet a bizonytalanság, vki tudja, hova megy, vki nem, illetve sokan tudhatják már, hogy kire nem számitanak majd és igy egyértelmüen nehéz odafigyelni meccsekre.
Subinho
Director del Fútbol

2007.05.14. 13:36:58

nekem is ez jött le egyből, hogy olyan ez a csapat, mint a 2-3 évvel ezelőtti real! vagyis: nevek alapján csodálkozol, hogy nem nyernek, mert még mindíg ők a világ legjobb csapata, csak nem nagyon megy nekik!!! ez a mentalitás legalább 3 évébe került a realnak, mire sikerült kiölni a játékosokból, nagyrészben annak köszönhetően, hogy elküldték a sztárocskákat és a "nagy madrid" széthullott!!! mindenki azt mondta, ilyen real, mint ez volt soha nem lesz, mert az, h egy csapatban játszon robi carlos, ronaldo, zidane, figo, beckham, raul szinte lehetetlen!!! ilyen világválogatottat nem lehet mégegyszer összehozni!!! viszont a real hanyatlása pont erre, a sztárok motiválatlanságára vezethető vissza! ez elkezdődött a Barcánál is és nem kéne 2-3 évet várnunk, mint a realnak!!! most nyáron kéna nagyon nagy bombát robbantani az öltözőben!!! de ez úgysem lesz! megint jön 2-3 új játékos és semmi sem fog változni... Ronaldinhon is azt látom, mint Ronaldon a madridi évei végén. nem érdekli! ácsorog, alibizik! amikor idejött (akárcsak Ronaldo a realhoz) látszott rajta az akarás! el mostanra elveszett! talán neki is jót tenne a levegőváltozás, mint Ronaldonak!!! igaz, nem a Barcában játszana, hanem pl. a Milanban, de legalább nem azt látnánk, hogy ácsorog a pályán, hanem hogy megint élvezi a játékot...
Johnny_K
Barça C

2007.05.14. 13:02:34

Én sem a rossz formát akarom a nyakába varni, mert az teljesen a játékosok hibája, hanem hogy semmi motivációt nem képes adni a csapatnak!
Forca Barca!!
Capon
Llegenda del Barça

2007.05.14. 12:39:08

Rijkaard nem tartozik a nagy edzők közé, bár nekem nagyon szimpatikus de akkor sem egy nagy edző. Ezt a rossz formát nem varnám a nyakába. Szerintem itt a csapattal vannak gondok. Megnézek egy régebbi mérközést mindenki mozog a pályán és nem állva fogadják a labdákat mint most. Ronaldinho sem sétálva lőt két golt a madridnak otthon hanem a félpályátiol futot. Pont úgy játszanak mint a Madrid 2-3 évvel ezelött. Ök már annyira jók, hogy sétálgatva megnyerhetnek egy mecset. Vagy ezek szerint mégsem.
Johnny_K
Barça C

2007.05.14. 12:18:24

Szerintem is teljes átalakulás kellene a csapatnak, és bár Rijkaard jó játékos volt, szerintem nem egy nagy edző!! Ilyen kerettel, ezt minimum meg kell tudnia csinálni. Én mindíg azon a véleményen voltam, hogy egy olyan edző, aki egy kiscsapatból, jó csapatot tud faragni, az igenis ért ahoz amit csinál, és nem csak a nevével játsza a frankót! Bár az is kérdés ilyenkor, hogy mennyire tudna bánni a sok beképzelt sztárral.
Senki ne értsen félre, mert kedvelem Roni játékát, és a tudása messze az egyik legjobb, de semmi küzdeni akarás nem látszik rajta mostanában a meccseken. Nem élvezi a játékot mint régen. Régen nem játszotta a sértettet, ha megfogták, hanem küzdött tovább, és nem lehetet csak akkor megállítani, csak ha leteperték a földre. Akiken szerintem igazán látszik a küzdeni akarás, az mind a Barca saját nevelésű játékosai. Iniesta, Xavi, Puyol. Nem mondom hogy a Barca jelenlegi kerete rossz játékosokból állna, de itt is annyi lett a sztár, hogy nincs elég olyan ember, aki "meghalna" a pályán, aki csúszna mászna, minden labdáért.
Szerintem is eljárt már az idő 2-3 játékos felett (Gio, Sylvinho, Thuram), és voltak, akik nem is illettek a csapatba (Santi E, Gudjohnsen, Motta, vagy akár Edmilson), de küzdhetnének legalább. Aki meg küzdene, azt meg csak a kispadon jegelik, lásd Saviolát is! Lehet hogy magas a fizetése, de legalább foggal körömmel küzdött a kupában is, és akkor is mikor sok volt a sérült a támadóknál. De nézzétek meg Marquez példáját, mióta megkapta az új szerződését, és a fizetésemelést, azóta mit tudott felmutatni??? Öngólok, buta hibák sorát. Mindenki lehet rossz formában, de ilyen hamar ekkora fordulatot. Ez tipikusan az hogy tudják hogy jó a csapat, tudják hogy jó játékosok, és mindenki azt várja hogy majdcsak lesz annyi a csapatban, hogy lehozzák a meccset. A korra pedig visszatérve nézzétek meg Cocu-t!! Lehet hogy már nem a régi, és az is igaz hogy gyengébb a Holland bajnokság, de most is meghatározó játékos, és azt csak úgy érheti el az ember ha küzd!!!!!!!

Hajrá Barca!!!!!!
mikee84
Barça C

2007.05.14. 11:36:53

Én nem tudom miről beszél ez a Rijkaard azt mondja, hogy a betis gól koncentráció hiányából történt ami lehet igaz ,de nem erre kellene fogni, mert egy gólt lehet bármikor kapni.Arra kellene választ adnija , hogy a gyönyörű kupában alakított teljesítmány után, miért nem ugy játszott a csapat , hogy felszántsa a pályát(nem csak az első 20 percig tart a meccs).Aztán erőnléti problémáról beszél amit aztán végkép nem értek már a bl-ből is rég kiestek, csak a bajnokira kell figyelni,mert a getaféra se nagyon kellett 3 gólos előnyből az az igazság.Na meg azt is mondja , hogy most nagyobb elszántsággal játszottak az első 20 perc kivételével nem látszott. A játékosokat pedig nem értem ekkora fizetés mellett és mégnagyobb kudarc után miért nem akartak focizni , tényleg elértek mindent és nincs motiváció.(de hát ott van a F1-ben Schumacher hányszoros világbajnok volt) Én ugy gondolom Rijkaard ebben a leggkevésbé hibás szerintem ugyanúgy csinál mindent mint tavaj, itt a játékosok mentelitása változott. Nincs helye ebben a csapatban (Edmilson,Guly,Gio,Thuram,Gudjonsen,Silvinho,Oleger,)na meg még írhatnák egy két embert a nagyobbak közül is.
madrid_1
Barça C

2007.05.14. 10:16:34

Sziasztok!
Szerintem ne legyetek ennyire pesszimisták. Mi is voltunk 4-5 pontokra tőletek, nem is olyan rég, mi is játszottunk rosszul, mi is kaptunk ki kis-és középcsapatoktól, de bíztunk, drukkoltunk és most itt vagyunk... Nem lennék most szívesen a helyetekben, de Nektek is ezt kéne tenni. Persze ne Ti legyetek a bajnokok ( :wink: ), de szerintem ne adjátok fel ilyen könnyen.
Subinho
Director del Fútbol

2007.05.14. 08:11:58

eddig a nagy szavak, hogy a bajnokság a Barca kezében van és nem kell mást tenni csak megnyerni a hátralévő meccseket és a csapat bebizonyítja, h képes erre!!! HÁT, NEM!!! láthattuk nem egyszer... most rúg vissza a szezon közben, amikor valamivel jobban ment, a sok elvesztett pont!!! simán lehetne 5-6 pont előnyünk és valahogy kihúzhatnánk az utolsó 4 meccset, de nem így lesz! a liga már csakis egyedül a real kezében van! ha sikerül megnyerni ezt a maradék 4 meccset, akkor hiába is kapja össze magát a társaság (amire nem sok esélyt látok), a bajnoki arany elúszik! és arra is vigyáznunk kell, hogy ott liheg a sevilla/valencia páros, akik ha jól tolják, akár be is előzhetnek!!!
dezsavű érzésem van, csak épp akkor fordítva volt minden... 2004, szezon vég, real-barca párharc... :?
raven
Jugador del Barça

2007.05.14. 08:10:06

Ezt a bajnoki címet me elveszítettük, csak az a szomoró, hogy az év közben annyit szapult Capelloból megint Isten lesz...
Nekünk meg végre, el kellene gondolkodni a jövőnkön, de konkrétumokban mérve.
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
PCsabi
aka Game90

2007.05.14. 01:08:35

Ronaldinho #10 írta:vki adja meg a címet amely marcára megy :)
http://www.marca.com/
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.05.14. 00:54:35

vki adja meg a címet amely marcára megy :)
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.14. 00:24:19

barca99 :wink:

Amúgy meg csak az "zavart", hogy pont Xavi nyilatkozta, hogy nem foglalkoznak, csak a Barcával, most meg ő jön azzal, hogy a Madridnak buknia kell. :?
Game90 írta:Sőt, a Betisre is azt mondtuk, hogy ütjük őket, te pl. 4-0-át tippeltél
Ez nem is volt hülyeség. Láthattuk, hogy az első félidőben szépen támadgattunk, csak a befejezés... ha az megvan, 4-0 is lehetett volna. A Betisnek meg kb. 2 vagy 3 lehetősége volt.
PCsabi
aka Game90

2007.05.13. 23:59:27

lionelmessi19 írta:Game, ezek nem realitáson alapuló tippek nálam, valahol már írtam. Megérzések. Ritkán jönnek be, de attól még vannak.
Akkor én azt nem olvastam, bocsi :wink: Sztem ne tippmixeljél 8)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt