Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizakodó, küzdelmet követelő nyilatkozat tőle, dehát mi mást vártunk?lionelmessi19 írta:Puyol szerint a Madrid nem fogja tudni hozni a maradék négy meccséből az összeset, így ha a csapat megnyeri a négy x három pontot, bajnok lesz.
Mert az ugye profi sportolóra vall, hogy motiválni kell őket, hogy legalább mozogjanak a pályán, nemde?varga tamás írta: Ha egy profi futballista 5 fordulóval a vége előtt erről gondolkodik, akkor az nem profi játékos.
Az én véleményem sem tűrt nyomdafestéket, tegnap este mégis leírtam, és most is tartom. Olvasd vissza az élő közvetítések topicban - asszem.Mihu írta:Ha jól értem akkor itt most Rijkaardról beszélsz...én egy szóval se dícsértem Rijkaardot, én Deco-t védtem....nekem is megvan a véleményem már a szezon felétől Frankie-ről.....de az nem tűr nyomdafestéketcruyff írta:Mihu: itt nem erről van szó. Egész egyszerűen rijkaard cseréi nem ültek. Egyébként az utóbbi másfél évben egyszer sem ültek. Ez a hiba. Meg az, hogy a játékosok fizikailag mélyponton vannak. Térden jár a csapat a bajnoki hajrában. Félre vannak kezelve. Ez kinek a hibája? Csak mondok egy példát rijkaard taktikai zsenijére: Odonkor feltörültette a gyepet Gioval. Miért nem lehetett Bellettit mondjuk korábban behozni, és Zambrotta mehetett volna egyből a baloldalra Gio helyett, aki csak szenved az egész szezonban?: Ha egy játékos formán kívül van, az az edző kritikája. De itt egy egész csapat van teljesen formán kívül. Akkor ez kinek a kritikája? És amikor mindenki [auto_cenzúra], akkor talán nem pont Dinhot és Messit kellene lehozni egy sorsdöntő meccsen.
Ha egy profi futballista 5 fordulóval a vége előtt erről gondolkodik, akkor az nem profi játékos.Replay írta:Azért az is ott van, hogy hiába mondják Txiki-ék, hogy majd a szezon végeztével döntenek személyekről, már mindenki fejében ott lehet a bizonytalanság, vki tudja, hova megy, vki nem, illetve sokan tudhatják már, hogy kire nem számitanak majd és igy egyértelmüen nehéz odafigyelni meccsekre.
Pedig van egy óriási különbség. Mégpedig a kulcsemberek életkora. Akkor R.Carlos, Zidane, Figo már túl voltak a zeniten, mindenki tudta, hogy ők már nem támadnak fel...Nálunk ideális korban vannak a sztárjaink, sőt...Subinho írta:nekem is ez jött le egyből, hogy olyan ez a csapat, mint a 2-3 évvel ezelőtti real!
http://www.marca.com/Ronaldinho #10 írta:vki adja meg a címet amely marcára megy
Ez nem is volt hülyeség. Láthattuk, hogy az első félidőben szépen támadgattunk, csak a befejezés... ha az megvan, 4-0 is lehetett volna. A Betisnek meg kb. 2 vagy 3 lehetősége volt.Game90 írta:Sőt, a Betisre is azt mondtuk, hogy ütjük őket, te pl. 4-0-át tippeltél
Akkor én azt nem olvastam, bocsilionelmessi19 írta:Game, ezek nem realitáson alapuló tippek nálam, valahol már írtam. Megérzések. Ritkán jönnek be, de attól még vannak.