Juan Roman Riquelme
Mikor Riquelme a Barcaban játszott senki nem volt valami embertelen jó, egy-két kivételtől eltekintve persze. Azóta új csapat van, és az Argentín is szokta az európai módit! Deco meg szerintem nem nyújtja azt amit kellene. Mondjuk abban van igazság, hogy ha Riquelemét nem Ronaldinho helyén játszatnák, és kicsit visszavonják, abba könnyen belehalna... 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Elég megnézni 1ik mit nyújtott a Barcában, míg a másik mit nyújt jelenleg is..Bandaror írta:LG! Abban mindenképp igazad van, hogy Riquelme bére az egeket verdesi, főleg ha nem is játszik a Barcaban... Azt viszint nem értem miért lenne Deco jobb nála.![]()

LG! Abban mindenképp igazad van, hogy Riquelme bére az egeket verdesi, főleg ha nem is játszik a Barcaban... Azt viszint nem értem miért lenne Deco jobb nála.
Jól tudom, hogy minden nyáron vissszahívják az összes játékost, és a közös munka után döntik alapján döntik el kinek mi lesz a sorsa? Jó lenne, de holland mágusunk ennek ellenére szerintem nem fog igényt formálni Riquelme, de még Saviolára sem (ez a méreg nem a cián!). Ilyen téren egy kicsit fafejű, de legalább tudja mit akar...

Jól tudom, hogy minden nyáron vissszahívják az összes játékost, és a közös munka után döntik alapján döntik el kinek mi lesz a sorsa? Jó lenne, de holland mágusunk ennek ellenére szerintem nem fog igényt formálni Riquelme, de még Saviolára sem (ez a méreg nem a cián!). Ilyen téren egy kicsit fafejű, de legalább tudja mit akar...
1 másik topicba...mingyáMaen Ed-Djer írta:LG miért szólod le állandóan Davidsot???
csak azt ne mondd hogy nem ő volt tavaly az egyik(ha nem a legmeghatározobb) játékos!!!!!
ha ezt mondod akkor nem látod át hogy mi folyik(ott) a játéktéren!!!!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem is jó volt Davids! Igaz most az Internél nem megy neki a játék, de más csapatban megint jól játszana!Maen Ed-Djer írta:LG miért szólod le állandóan Davidsot???
csak azt ne mondd hogy nem ő volt tavaly az egyik(ha nem a legmeghatározobb) játékos!!!!!
-
- Barça C
LG miért szólod le állandóan Davidsot???

BARCELONA FOREVER!!!!
Riquelme Deco nyomába se érhet! Ezt mindenki(majdnem) elismeri. Riquelme nem férne be sehogy a kezdobe, cserepadra meg nem 4misiket kereso játékosok kellenek. Davids meg...ugyan má... 

Szerintem Riquelme jobb, mint Deco... Poénból elkezdtem számolni a hétvégi meccsen az eladott labdáit, de tíz perc után inkább a ráhagytam. Az eredmény 3 percenként egy eladott laszti
.
Mielőtt még belekötnétek: Nem tudom mennyire javult fel utána + ez csak az első 10 minutum teljesítménye. (Meg legözelebb összehasonlítom Xavi teljesítményével
).
Azért ő nem egy csatár, aki rávezeti a védőkre és ha elveszti, hát elveszti...
Riquelme meg ha így játszik egy rosszabb csapatban, akkor mit nyújtana a Barcában?

Davids tényleg Isten volt tavaly! De még mindig az lenne?

Mielőtt még belekötnétek: Nem tudom mennyire javult fel utána + ez csak az első 10 minutum teljesítménye. (Meg legözelebb összehasonlítom Xavi teljesítményével

Azért ő nem egy csatár, aki rávezeti a védőkre és ha elveszti, hát elveszti...
Riquelme meg ha így játszik egy rosszabb csapatban, akkor mit nyújtana a Barcában?

Davids tényleg Isten volt tavaly! De még mindig az lenne?
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Davids tényleg jó volt! Igaz most vissza lehetne igazolni, mert az Inter elvileg árulja!Maen Ed-Djer írta:ja egyebkent nincs is EU-s utlevele,ami gaz...
Davids nagyon kiraly volt kar hogy nem tudtuk megtartani(de nem ide tartozik)
-
- Barça C
ja egyebkent nincs is EU-s utlevele,ami gaz...
BARCELONA FOREVER!!!!
-
- Barça C
Riquelme????na neeeeee.....
nem kell o nekunk,deco sokkal sokoldalubb jatekos mint riquelme!!!
egyebkent is Riquelmenek nem a jatekostudasahoz illo a fizetese,raadasul ha abbol a penzbol amit neki fizetunk azert hogy a Villarealt segitse,telen jobban a kassza melyere lehetett volna nyulni es akkor talan nem az ALbertini gyerek jott volna, hanem valami fiatalabb es jobb kozeppalyas(nem mintha Albertininek nem orulnek)
NO NO RIQUELME!!!!!!!!!!

nem kell o nekunk,deco sokkal sokoldalubb jatekos mint riquelme!!!

egyebkent is Riquelmenek nem a jatekostudasahoz illo a fizetese,raadasul ha abbol a penzbol amit neki fizetunk azert hogy a Villarealt segitse,telen jobban a kassza melyere lehetett volna nyulni es akkor talan nem az ALbertini gyerek jott volna, hanem valami fiatalabb es jobb kozeppalyas(nem mintha Albertininek nem orulnek)
NO NO RIQUELME!!!!!!!!!!

BARCELONA FOREVER!!!!
Davids
Ugyan má... 

- Rapika
- Entrenador del Barça
Itt a lényeg!Zsolti írta:Igen,de már olyanok játszottak,mint Ronnie,GIO,Davids,azért ez nagyon nem mindegy.ja meg Luis Garcia.redlions írta:Javítsatok ki, ha tévedek, de a tavalyi játékosállomány fele Riq alatt is ott volt...Tavaly 2. lett a csapat
Lehet,hogy ott volt a fele,de akik másodikak lettek,azok sem voltak végig elöl!
Ha jól emléxem egy davids kellett ahhoz,hogy menjen a csapatnak

Bandaror írta:Riquelme simán beférne a Barcába, csak az a baj, hogy Ronaldinho játszik pont az ő posztján...(bár ez nem is akkora baj.) Nem tudom Deco helyett mennyire lehetne alkalmazni, ő ugyanis szeritem eléggé kilóg, legalábbis én nagyon nem becsülöm sokra.
Én egyetértek bandarorral,szerintem Riquelme mindenszempontból jobb játékos mint deco,jobban lát a pályán,jobban lő, jobban passzol,jobban cselez,többet dolgozik stb.Egyszerüen nincsenek egy szinten,olyan öket összehasonlítani mint pl.:Xavit-Dárdaival(ő pedig azért nem rossz játékos).
Mindenki azzal jön hogy nem volt jó két éve,szerintem meg nem volt ő olyan
rossz, legalábbis csinált annyit mint most deco csak most megy a csapatnak akkor meg nem ment de ez nem csak ő miatta volt az ugy.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Igen,de már olyanok játszottak,mint Ronnie,GIO,Davids,azért ez nagyon nem mindegy.ja meg Luis Garcia.redlions írta:Javítsatok ki, ha tévedek, de a tavalyi játékosállomány fele Riq alatt is ott volt...Tavaly 2. lett a csapat
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Javítsatok ki, ha tévedek, de a tavalyi játékosállomány fele Riq alatt is ott volt...
Tavaly 2. lett a csapat

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Tökéletesen igazad van.taylor200 írta:A mai Barcában Riquelme is máshogy játszana, nem pedig úgy ahogy akkor. Abban a Barcában nagyon sokan szenvedtek rajta kívül is. Ma egészen más lenne a helyzet szerintem. Ebben a csapatban tudná hozni magát, sőt jobb lenne nálunk, mint most a Villarealban. Csak hát ugye ki helyet...

A mai Barcában Riquelme is máshogy játszana, nem pedig úgy ahogy akkor. Abban a Barcában nagyon sokan szenvedtek rajta kívül is. Ma egészen más lenne a helyzet szerintem. Ebben a csapatban tudná hozni magát, sőt jobb lenne nálunk, mint most a Villarealban. Csak hát ugye ki helyet... 

-
- Llegenda del Barça
riquelme semmi különöset nem csinált akkor, amikor óriási beharangozással áthozták dél-amerikából hozzánk. kínlódott, szenvedett a meccsei többségén, nem ment neki annyira, h folyamatosan vigye a csapatot, azaz azt csinálja, amiért tulajdonképpen leigazolták egy valag pénzért. most, h kölcsönadtuk, szárnyal a villában, egyértelműen csapata egyik legjobbja, meccseket dönt el. többek között minket is az ő vezérletével vertek cipóra. ezzel együtt szvsz, a mostani barcában (ideális esetben /és lassan elérjük ezt a szintet/), kiegészítő ember lehetne, mert a helyén olyanok nyomják, akik itt a csapatban jobbak nála. ráadásul azért a pénzért, amit ő keres, luxus lenne a padon tartani. ez a mi(ő) "szerencsétlenség(e)ünk". nagy vonalakban részemről így tudnám összefoglalni a riquelme-sagát. 

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Valahol meg is értem.Énsem szívesen mennék vissza oda,ahonnan egyszer már elküldtek szerintem alaptalanul.Rapika írta:Meg tudom érteni!Zsolti írta:Ez a veszély sajnos nem fenyegeti,mert tuti,hogy nem fog és nem is nagyon akar visszajönni,ahogy hallom a híreket felőlle.
A Villareal most szinte szárnyal,jól megy neki a játék,miért akarna visszajönni?!
- Rapika
- Entrenador del Barça
Meg tudom érteni!Zsolti írta:Ez a veszély sajnos nem fenyegeti,mert tuti,hogy nem fog és nem is nagyon akar visszajönni,ahogy hallom a híreket felőlle.
A Villareal most szinte szárnyal,jól megy neki a játék,miért akarna visszajönni?!