Sziasztok!
A Barca B-nek gratulálok a II. Szurkolói "B" Tornán elért 3. helyezéséhez, kár hogy a vége nem sikerült olyan jól, mint az eleje. Nem baj srácok, legközelebb sikerül majd! Csak így tovább!
Kérek mindenkit, hogy egyébb forrásokból olvasott, illetve hallott dolgokra NE ITT reagáljon, nem éri meg! Egészségére az illetőkenek... (aki tudja miről beszélek, érteni fogja, aki nem, annak nem is kell értenmie...)
A szombati focin viszont elég hiányosak voltunk, külső emberekkel kellett pótolnunk magunkat, így is kevesen voltunk. Sajnos a játék sem volt szép, és talán e-miatt is, talán egyéb hétköznapi gondjaim miatt is (összejött pont minden) felment bennem a pumpa, és mérgemben belerúgtam egy padba, nem kellett volna. A pad nyert! Nem tört el a lábam, de elég komoly zúzódást, vagy mit szedtem össze, nem tudok most ráállni... mindegy. Az ott lévőktől ez úton is elnézést kérek, nem kellett volna így viselkednem, és ezzel elrontanom a játékot. Bocsánat! Többet ilyet nem teszek, tanultam belőle azt hiszem...
Nem csak a lábam miatt, de egyéb elfoglaltságaim miatt is legközelebb csak 3 hét múlva leszek szombaton. addig is jó játékot nektek srácok, hajrá!!!
Silva