Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pazzini nem ér ennyit vagy pedig euróban van. Akiket felsoroltál, azok közül pedig egy páran nem Barca szintűek (sztem)Dos Santos írta:Pazzini-t csak irreális összegért(13 M fontért) engedné el a klubja.Ha alaposan körül néz a Barca, biztos talál egy kitűnő cserecsatárt.Pl:Martins,Adebayor,Suazo,Baptista,vagy Koné.Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Így van. Rengeteg jó csatár van a piacon aki szivesen leülne a padra.Game90 írta:Pedig kéne csatárokat igazolni, mert ilyen Guddykkal nem vagyunk előrébbMessi, Ronaldinho, Eto'o, dos Santos tuti, hogy lesz jövőre. Saviola sajnos elmegy, ahogy Ezquerro is. Sztem elképzelhető, hogy Giuly és Guddy maradnak jövőre
Szóval ugyanott tartanánk, mint ebben az évben.
Egyetértek. Thuram fontos láncszeme a védelemnek, rutinja meccsről meccsre sokat érhet és ér is. Ezzel együtt szerintem is kell egy belső védő nyáron, így a két belső ember posztjára 3 játékosunk lenne.Rumig írta:6xavi írta:Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt![]()
Hát nem tudom, nagy bajban lennénk Thuram nélkül
Ez egy fórum, ide mindenki a saját ötleteit írhatja le...Hubi írta:lionel19 te vicc vagy, olvasgatom hogy miket írnak az emberek, sok jó ötletet olvastam,de te csak a .....Heinzéddel vagy elfoglalva,neked az a lényeg h a kedvenceid játszanak. Aki pedig jó játékos de neked nem szimpatikus azt meg elküldöd a ....ba. (Chivu) a lényeg hogy ETO'O maradjon
6xavi írta:Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt
Nem csak de ha aztmondja hogy értelmetlen,felesleges akkor nemjönGame90 írta:Nem tudom, de sztem az igazolások nem csak az ő kezén száradnaklionel19 írta:Értelmetlen igazolások (Guddy)
Nem tudom, de sztem az igazolások nem csak az ő kezén száradnaklionel19 írta:Értelmetlen igazolások (Guddy)
Ha tárgyalt a Barca vezetőivel, akkor nem mondhatta meg az igazat nem? Általában az szokott lenni, hogy a barátaimat látogattam meg, nyaraltam, házat vettem stb.Dos Santos írta:Állítása szerint mindössze arról van szó,hogy a városba élő barátait látogatta meg.Szóval őt is elfelejthetjük.