ozsimiki írta:robag írta:trezeguet? Miről van itt szó? 1998 óta nézem azt a vakot játszani! Pontosan ott játszik ahova való

olasz másodosztály
De most tényleg! Annyi jó focista van a világon, hagyjuk már a 30 éves embereket! Crespo meg ilyenek...
Gondolom Larsson-hoz is így áltál...nem bántad meg
Crespo padozna,és klasszis teljesítményre képes a padról beállva is,óriási tapasztalata van,akárcsak Henkének,szerintem nagyon jó megoldás lenne cserének,és ha netán sérülés van,akkor kezdőnek sem lenne gyenge! Van benne még 2-3 év Tutira,+1-2év talán

Az hogy Henke így nyomja ennyi idősen az azért van mert egész pályafutását középszintű csapatoknál töltötte, és még égett benne a bizonyítási vágy...szerintem
Cresponál ez nem áll fenn, és még ha motiválná is barca, akkor is jól lakott focistának látom ( a képességeinek elismerése mellett, ellentétben trezeguet-vel )
Sok meccs van egy szezonban, és nekünk hajtós, friss, mindenre elszánt emberekre van szükségünk, akik címeket akarnak nyerni!
Anderson, Dos santos, Adebayor, például.... ( csatárposzton)
DE! Én nem csatárt vennék srácok, de nem ám!
Gudjohnsen felett ne törjetek pálcát, nagyon jó képességei vannak ( szerintem meg is mutatta őket ) és nagyon jó felépítése, sőt fizikuma ehhez a poszthoz ( Saviola ezt nem mondhatja el ) és ha hagytunk volna időt neki, felnőtt volna a feladathoz.
Ráadásul szélen ki se próbáltuk, pedig a ruszkiknál sokszor tolta ott, nem is akárhogyan.
Végkövetkeztetés: Csatárt nem, de szélső védőket, vkp-t IGEN!!!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."