Nagyon jó kis játékos! Óriásit nyert vele a Spurs...nem kellett neki sok idő átállni a Bundesligaból,a PL-re! Sok gól,sok gólpassz,rendkívűl hasznosan játszik!
Most is: Uefa visszavágón 2gólt lőtt eddig...

Hát őket nagyon nehéz lesz majd pótolni, ha visszavonulnak. De gondolom találnak majd megfelelő helyetteseket. Giggs helyett akár Richardson-t is eltudnám képzelni a balon. Scholes helyett meg Hargreaves.Vito írta:Scholes 33, Giggs pedig harminchárom éves ().
Húúú hát nem tudom. Az utánpótlásukat nem nagyon követem...grecki írta:Atesz, hogy hívták azt a United tehetséget, aki egy autóbalesetben halt meg pár éve? Nekem mindig Richardson neve ugrik be, de hát ő nem lehetett... Kb egyszerre kerülhettek a nagy csapat közelébe.
Carrick: Ő olyan, mint Xavi, mélységből irányító kp, mellé tehát kellene egy igazi vkp szerintem, Hargreaves tökéletes lenne erre a feladatra.Vito írta: Carricktől nem vagyok oda annyira, Richardsonból lehet valami. bár a WBA-ban eltűnt az akkori Gera mellett.
Ezzel vitatkoznék...Vito írta:a lényeg: őszintén nem tartok egy évekig húzódó MU dominanciától
szvsz a MU a nagyszámok törvényének köszönheti a mostani virágkorát.ozsimiki írta:Hát vágott egy fejet...igaz,hogy óriási gólt vágott,de akkor isBár már megszokhattuk vmennyire....
Amúgy kizártnak tartom,hogy jön nyáron,hülye lenne elengedni a M.U. amikor ismét van egy kumma jó csapatuk
Hát vágott egy fejet...igaz,hogy óriási gólt vágott,de akkor isRivaldo11 írta:FA kupát már nyert-ha az az volt-,méghozzá a Milwall ellen 2004-ben.
Most,amikor belőtte a szabadot,és mutatták az arcát,inkább elkapcsoltam...
Nehogy idejöjjön.
Nem véletlenül írtam,hogy tegyük fellionelmessi19 írta:Ekkora kamut, uristen![]()
Terry a büdös életben nem fogja elhagyni a chelsea-t!
Tegyük fel,hogy ez mind igazazola írta:Sziasztok!
Az összeesküvéselmélet szeretőknek:
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=51090