Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebbe egyetértek,de egy vkp-t viszont most ide lehetne hozni ezalatt az 4-5 nap alatt,balhátvédet viszont ráér nyáron.Los Barrachos írta:Persze ilyenkor kár igazolni, majd ráér a nyáron, ha lesz egyáltalán. Ezt egyébként már decemberben megmondta Begiristáin, hogy nem lesz igazolás most télen.
Nézd, Lampard anglia első vagy második legjobb kp-ja, de más országban, főként egy technikásabb bajnokságban nem éppen álná meg a helyét. (lásd Beckham)botond kiru írta:Ha Lampard gyenge játékos,akkor ki van nála jobb?
Nem tudom kiegészíteni semmivel,olyan,mintha én írtam volna.lionelmessi19 írta:Fejezzétek már be könyörgöm![]()
Lampard egy angol iparos, Spanyol országban nem érne szinte semmit, a kp-nk meg amugy is bőven telitett,Deco, Ini, Xavi és még mind3an jók legalább 3 évig, Iniesta bőven tovább is.
csak vkp kell majd
Mondjuk ezzel nincs egyedül.Zozzy 5 írta:Jaja, állítólag nem is néz focit a tévébenNem érdekli csak a barca
De hát az nagyonlionelmessi19 írta:csak vkp kell majd
Jo mondjuk h nem minősítelek.botond kiru írta:lionelmessi19 irta
Méghogy Decot adjuk elA csapat egyik legjobbja, öregem te annyira nem értesz a focihoz, h az már fáj.
Ha figyelmesen olvastad amit irtam:"ha drasztikus vagyok".ezt irtam Deco eladásárol.Őt megtartanám,met a csapat esze,nagyon jo fotbalista,de még 1-2,esetleg 3 jo éve lehet még.Luis Garcia is nagyon jo volt,sőt,megis eladták akkor számomra érthetetlen okbol.Á ,és öreg majd az idő eldönti kinek volt igaza,dehát nem érthetünk mindenben egyet,de azért kulturáltan minősitges!!![]()
Ha van rá mod Lampardot mindenképpen meg kellene venni!!Nézzétek majd meg egy meccsen Ő "lát" a pályán,van "esze" a játékhoz,nem tipikus angol focit játszik,nagyon technikás,és erre a kkp posztra kellene igazolnunk.Középpályárol kell a jo labdáknak érkezni a csatárokhoz amiböl golt lehet rugni,Most a kkp-ok gyenge formában vannak,ezért sem tudunk hatékonyak lenni(nem Valdeznek kell helyzetbe hozni őket).3 kkp van ,valaki sérült,vagy rossz a forma nem lehet változtatni,ha pedig egy Lampard szintü játékos igazolhato ne habozzunk,lenne helye a csaptba.Egyszer változhat a felállás is,nembiztos,hogy örökre a 4-3-3 játszuk
Jaja, állítólag nem is néz focit a tévébenlionel19 írta:Cserének tökéletes védelemben bárhol bevehető szal maradjon, meg amugy sem jaccana máshol inkabb abbahagyná amien nagy hazafi!Atesz írta:Oleguert én is nagyon bírom, tehát ne menjen sehova.
Cserének tökéletes védelemben bárhol bevehető szal maradjon, meg amugy sem jaccana máshol inkabb abbahagyná amien nagy hazafi!Atesz írta:Oleguert én is nagyon bírom, tehát ne menjen sehova.
Oleguer nem vita tárgya! Neki maradnia kell, mert ő egy igazi katalán ember! Ő testesíti meg csapatunkban a katalán életérzést:) Ha nem is olyan nagy a játékértéke(hozzáteszem, hogy nagyobb stabilitást ad a védelemnek mint egyes játékosaink) de az eszmei értéke a legnagyobb!Zozzy 5 írta:Én Olegurt mindenképpen megtartanám, mostanába egész jó.Subinho írta:...