Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2006.12.28. 19:39:55

Enrique!

Csak rövidet találtam, de sokat mutat a tílusáról.
Ügyes gyerek: http://youtube.com/watch?v=WbWyQvmqwpU
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.12.28. 19:12:36

Enrique írta:Bevallom őszintén, erről az Emanuelsonról még életemben nem hallottam. Viszont Ajax növendék, úgyhogy nem lehet olyan rossz. :)

Egy kis vérfrissítés mindenképp elkélne már balra, hátra, tőlem akár lehetne ő is, akivel megoldják a dolgokat.
Valóban nagyon jók az ajax növendékek, az Ajaxnak van szerintem magasan európában a legjobb akadémiája.
Persze a barca is termel ki tehetségeket, és jó játékosokat, de az ajax ebből él.

Emanuelson mostanság sokat láttam játszani, ajaxban kb. kezdő, és nagyon ügyes, cselgép, kicsit többet is passzolhatna, de igy sem rossz.
Én örülnék neki.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2006.12.28. 18:42:27

Mivel Messinek a cseréje Giuly, Roninak meg talán Ezquerro (úgy tudom hogy a Bilbaoban ott játszott), és egyikőjük sem annyira jó már/(még?), ezért sztem nagy szükség lenne rá, mert egy mindkét oldalon bevethető, miőségi cseréről van szó.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.12.28. 18:38:04

Matee :P írta:Ricardo Quaresma, a Porto szélsője egy portugál lapnak tett nyilatkozatában elmondta, hogy szívesen visszatérne egykori csapatához, a Barcelonához. A fiatal játékos 18 éves korában már játszott a katalánoknál, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így távoznia kellett. Azóta viszont kinőtte magát, a portóiak egyik legnagyobb sztárjává vált, nem véletlen, hogy például a spanyol Atletico Madrid is tárt karokkal várná.
- Akkor még túl fiatal voltam, így jól tettem, hogy másik csapathoz szerződtem - mondta Quaresma -, de most szívesen bizonyítanék, ha újabb lehetőséget kapnék.

Jah most írták meg az Nb1.hu n is a hírt...

Bár Messi a helyén játszik, de azért én szívesen látnám később. :)
Nagyon király játékos lett belőle. :)
Kép
Matee :P
Jugador del Barça

2006.12.28. 16:16:03

Ricardo Quaresma, a Porto szélsője egy portugál lapnak tett nyilatkozatában elmondta, hogy szívesen visszatérne egykori csapatához, a Barcelonához. A fiatal játékos 18 éves korában már játszott a katalánoknál, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így távoznia kellett. Azóta viszont kinőtte magát, a portóiak egyik legnagyobb sztárjává vált, nem véletlen, hogy például a spanyol Atletico Madrid is tárt karokkal várná.
- Akkor még túl fiatal voltam, így jól tettem, hogy másik csapathoz szerződtem - mondta Quaresma -, de most szívesen bizonyítanék, ha újabb lehetőséget kapnék.

Jah most írták meg az Nb1.hu n is a hírt...
"I'm a movement by myself.
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
Subinho
Director del Fútbol

2006.12.28. 15:36:49

Los Barrachos írta:
Subinho írta:mondjuk nem bánkódnék egy ilyen felálláson: abidal-marquez-puyol-alves
Én bánkódnék, mert Zambrottát kár lenne elzavarni Alvés miatt, mikor mostanában kezdett az olasz úgy játszani, ahogy egy világklasszis jobbhátvédtől elvárható, Abidal peedig ráér 2008-ban jönni, addig marad Syl és Gio!
abidallal kapcs egyetértek, mert addig megoldják a srácok a bal oldalt! viszont zambrottával kapcs. nem! azért mert volt mostanában 1-2 jobb meccse, még nem világklasszis szinvonal!!! közelébe sem ér a VB-n mutatott játékának! akárcsak cannavaro!!! ezért sztem ide jobban bele illene alves!!! zambi pl. a milanban tuti jól tolná, de itt... eddig halvány emlékek mutatkoztak, h ki is ő valójában!
noname
Llegenda del Barça

2006.12.28. 15:11:31

Alvesre ha jól tom van vásárlási opció és így nagyobb rá az esély mint Abidalra. Ha jön, akkor Zambi megy balra és ez lenne a felállás sztem: Alves-Puyol-Marquez-Zambrotta.
A másik lehetőség az h jön Emanuelson és akkor :Zambi-Puyol-Marquez-Emanuelson.
Mindkettő nagyon jó lenne. Emanuelson és Alves sztem hasonló stíussú védők: gyorsak, technikásak, sokat segítik a támadásokat. Alves mellett az szól h ő hozzá van szokva a spanyol bajnoksághoz, így nem lennének olyan bajok mint Zambival év elején. Emanuelson mellett pedig az h mivel nem kell akkora versenyt futni érte mint az előbbiért, ezért valszeg jóval olcsóbb lenne.
A Fifa egy szégyen
PCsabi
aka Game90

2006.12.28. 14:30:08

Hát nem tudom, én Abidalnak nem örülnék. Gio/Sylvinhónál sokkal jobb. De sztem most semmi esély sincs a leigazolására :? Akkor lett volna, ha nem hosszabbítottunk volna a balhátvédeinkkel :!: Ha már balhátvéd, akkor nálam Emanuelson :wink:
Beckham-es dolog meg egy nagy vicc :arrow: remélem a viccből nem lesz valóság :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.28. 14:24:07

Subinho írta:mondjuk nem bánkódnék egy ilyen felálláson: abidal-marquez-puyol-alves
Én bánkódnék, mert Zambrottát kár lenne elzavarni Alvés miatt, mikor mostanában kezdett az olasz úgy játszani, ahogy egy világklasszis jobbhátvédtől elvárható, Abidal peedig ráér 2008-ban jönni, addig marad Syl és Gio!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.12.28. 14:23:15

szerintem meg pont azért kellene Quaresma mert Ronaldinho végre tudna valakivel játszani ha nincs Eto'o meg Messi. Giuly nem jó erre, Quaresma 10ből 7 szer megtartja a albdát, giuly 10ből 1 szer.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
barca99
Llegenda del Barça

2006.12.28. 14:16:17

Sztem meg igenis kezdett ráérezni Zambrotta, egyre jobb lett, de sajnos most megsérült. Tehát felesleges lenne megvenni Alvest... Viszont Eric-nek én is örülnék...Sylvinho helyett.
Subinho
Director del Fútbol

2006.12.28. 13:47:27

barca99 írta:
Alves most hosszabított 2012-ig, tehát nem fog jönni. Ha jött volna akkor vagy Zambrotta cseréjeként, vagy Zambi helyére és akkor az olasz megy a balra, tehát akkor meg Abidal nem kéne. Tehát választani kell Alves vagy Abidal között, akkor mindenképpen Abidal, mivel a bal szárnyunk eléggé koros, jobboldalra meg Zambrotta a legjobb megoldás...már ha formában van.
ezzel vitatkoznék, mivel én nem látom, h zambrottával erősödtünk volna! sztem alves a jobbon nagyon jó lenne és zambrotta visszamehetne itáliába! a balon meg tudom, mindketten hosszabbítottak, de abidal beférne simán és sylva maradhatna csereként...
ja, Hubinak meg csak annyit: ezt remélem szilveszteri tréfának szántad!!! kb. annyi szükségünk van beckhamre, mint pl. ronaldora, vagy ibrahimovicsra... SEMMI!!!
Obinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.12.28. 13:43:39

Ja, vinné a pénzt inkább mint hozná, a harc meg el*aszná a légkört, szerintem... :P
Hubi írta:Felröppent a hír h beckham jön. persze mint vicc. de én el tudnám képzelni. csak annyi lenne a dolga h jó labdákat adjon,persze nem férne be a csapatba,de lenne egy kis harc-és az nem árt. na meg a pénz :)
Kép
Hubi
Barça B

2006.12.28. 13:18:05

Felröppent a hír h beckham jön. persze mint vicc. de én el tudnám képzelni. csak annyi lenne a dolga h jó labdákat adjon,persze nem férne be a csapatba,de lenne egy kis harc-és az nem árt. na meg a pénz :)
Obinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.12.28. 12:56:07

Sztem Abidalt meg kellen próbálni elcsábítani, sőt, sztem bizti nem rajta múlna a döntés ha küldenénl neki az ajánlatot, ő ebbe a csapatba való... 8) ez persze csak az én véleményem :twisted:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2006.12.28. 12:27:32

Alves most hosszabított 2012-ig, tehát nem fog jönni. Ha jött volna akkor vagy Zambrotta cseréjeként, vagy Zambi helyére és akkor az olasz megy a balra, tehát akkor meg Abidal nem kéne. Tehát választani kell Alves vagy Abidal között, akkor mindenképpen Abidal, mivel a bal szárnyunk eléggé koros, jobboldalra meg Zambrotta a legjobb megoldás...már ha formában van.
Subinho
Director del Fútbol

2006.12.28. 12:04:22

vélemény az itt említett emberkékről:
- quaresma: jól olja, jól cselez, de olyan mint c.ronaldo. szeret nagyképűsködni és inkább önző, mint csapatjátékos. bár megtanult már passzolni, de ha csak néha játszana messi helyett én félek attól, hogy a bizonyítási vágy elvinné abba az irányba, hogy inkább megpróbálja megoldani egyedül, mint, hogy leadja! ilyen volt pl. korábban denílson! hihetetlen dolgokat tudott a labdával, nagy cselgép volt, de ha hátrányban voltak a brazilok akkor ő már inkább teher volt a csapaton az önzőzésével, mint csapattag... egyszóval, nem véletlen, h quaresmát nem marasztalták...
- abidal: nagyon jó lenne, de mivel van 2 bal védőnk 2008-ig, így esély=0! addig meg úgyis elviszi pl. a milan!
- alves: sztem nagyon jó vétel lenne. 1 éve azt mondtam nem lenne jobb, mint belletti, de ma azt mondom rengeteget fejlődött és simán jöhetne! ha belletti megy, akkor mindenképp, de akár zambrotta helyett is, mert láthatóan nem jön be neki a spanyol foci, akárcsak cannavaronak, vagy korábban samuelnek... sztem ő el fog menni nyáron itáliába...

mondjuk nem bánkódnék egy ilyen felálláson: abidal-marquez-puyol-alves :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.28. 11:33:01

Drigo írta:Balhátvédet csak zsákbamacsak szinten lehetne akasztani szerintem, valami fiatal tehetséget, aki aztán vagy beválik, vagy nem, mivel jó balhátvédből elég kevés van :arrow: igencsak felmegy az áruk, pl.: Abidal sem lenne olcsó mulatság az biztos.Emanuelson tényleg nem rossz, bár csak néhány meccsen láttam.
Azért akadnak jo balhátvédek, legalábbis Gionál meg Syilvinhonál bőven. Én rosz döntésnek tartom, h mind2vel hosszabitottak, de ne legyen igazam :!:
Drigo
Eurobarca Staff

2006.12.28. 11:08:59

Balhátvédet csak zsákbamacsak szinten lehetne akasztani szerintem, valami fiatal tehetséget, aki aztán vagy beválik, vagy nem, mivel jó balhátvédből elég kevés van :arrow: igencsak felmegy az áruk, pl.: Abidal sem lenne olcsó mulatság az biztos.Emanuelson tényleg nem rossz, bár csak néhány meccsen láttam.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
noname
Llegenda del Barça

2006.12.28. 10:48:36

Elég sok Ajax meccset láttam mostanában és Emanuelson mindegyiken éleg jól teljesített. Gyors és rengeteget fut minden meccsen, ezenkívül elég technikás. Kb. annyit segíti a támadásokat mint Gio, talán egy kicsit többet.
Remélem jön! :D
A Fifa egy szégyen
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.12.28. 10:44:24

Bevallom őszintén, erről az Emanuelsonról még életemben nem hallottam. Viszont Ajax növendék, úgyhogy nem lehet olyan rossz. :)

Egy kis vérfrissítés mindenképp elkélne már balra, hátra, tőlem akár lehetne ő is, akivel megoldják a dolgokat.
noname
Llegenda del Barça

2006.12.28. 10:17:35

lionelmessi19 írta:Abidal meg, miben reménykedsz? Hova vennénk meg?
Zambrottával kilőve a jobb, és most kötött új szerződést, asszem két éveset mindkét baloldali védőnk...
Abidalra tényleg kevés az esély, de ez az Emanuelson dolog már jóval esélyesebb. Nagy tehetség és fiatal, ráadásul úgy tűnik h nem kell majd érte akkora csatát vívni mint mondjuk Zambrottáért.
A Fifa egy szégyen
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.28. 10:06:25

lionelmessi19 írta:asszem két éveset mindkét baloldali védőnk...
Szerintem egy éves szerződés volt, mert 2007 nyarán járna le most a szerződésük, de 2008 nyaráig hosszabbítottak. 8)
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.27. 17:55:37

A portug§l bajnokság szinvolnala messze van a spanyolétol ám, mint ahogy a hollandé is. Ezért nekem se Quaresma, se Emanuelson nem kéne.
Abidal meg ugyse fog jönni, mert hosszabitottunk a balhátvédekkel, bár sztem ez hiba, és félek, h ez meg fog mutatkozni. Nemtom mit lát Rijkaard Gioban, mert sztem gyönge nagyon.
Andris
Adminisztrátor

2006.12.27. 17:45:08

nicandro írta:Nem értek veled egyet Quaresmáról ő egy nagyon jó játékos sztem simán vetekedik Messivel nem kellett vna elengedni.De nagy valószínűséggel ő a Milanba megy.Abidal télleg tök yoo csakugy mint emanuelson remélem megszerezzük őt
Kötekedni fogok! 8)

:arrow: Quaresma még messi kisinasa sem lehetne, nem azért, ügyes ő, szeretem is, és meglepően sokat fejlődött, mióta elment tőlünk, de azért az erős tulzás, h messivel vetekedne...elfeledkezel egy csöpségről, a srác ugy került be az aranylabda 50-esbe, h játszott vagy három-négy meccset egész évben!, és még csak 18 és fél.

Más: adj egy linket a Quaresma :arrow: Milan dologról, mert még nem is hallottam erről.

Abidal meg, miben reménykedsz? Hova vennénk meg?
Zambrottával kilőve a jobb, és most kötött új szerződést, asszem két éveset mindkét baloldali védőnk...
- József Attila
Lezárt