Mondjuk az az Internacional ott lesz, amelyik erős csapat, de már távoztak onnan a sztárok, így kicsit gyengébbek lesznek.
Anyagilag valoban nem, de amugy nem érdekel senkit. Két fontos trofea van csak a BL és a Bajnkoság, lehet a többire is hajtani, csak ne mennyen ezek kárára, mint pl. most a socko ellenMr. Master írta:Két meccs, 3,5millió euro, plusz egy cím... Azért szerintem annyira mégsem leszarandó...
A klubb VB-t magasrol le kel [auto_cenzúra]Los Barrachos írta:Nem pörögtünk 100%-osan a meccsen, a klubvb miatt talán érthető is, a végére meleg volt a pite, de csak magunknak tettük nehézzé a végét, hogy nem használtuk ki a gólhelyzeteket -szerencsére Valdés jókor volt jó helyen![]()
A sok lesgyanús szitu nem tetszett, főleg hogy sokat tévesen intett be az asszisztens -főleg az a pocakos, akinek kiment a lába-, a két lesgól befújható volt szerintem, de ezek mellett voltak érdekes ítéletei Turienzónak is.
Aki a 70. perc környékén jön be annak illik ilyen agilisen és hajtósan játszani.csoho írta:Csak a végét láttam, de már az utsó 20 percben is volt egy-két igencsak vitatható játékvezetői döntés... az egész ilyen volt? Valdesnek sokat köszönhetünk, valóban, és ismét figyelemreméltó volt Iniesta játéka! Megint nem kapott többet 25 percnél, ed azt végighajtotta, igazán jól beleillik a Barca játékába, hihetetlen, ahogy Dinhoval megértik egymást, és agilis, akaratos, technikás, finom, szóval csupa szuperlativus Iniestáról!!! Ő az új Xavi, ez már biztos, sőt még talán jobb is lesz...
Ne haragudjatok, de én *** nem értek ezzel egyet. Szerintem igen jól játszottunk. Talán egyedül az izlandi játszott gyengébben, bár neki is volt egy szép les gólja.eurobarca írta:A Barcelona rendkívül gyenge játékkal ugyan, de 1-0-ra legyőzte a Real Sociedadot a Primera Divison 14. fordulójának nyitótalálkozóján. A Barca szinte végig szenvedte a kilencven percet, alacsony színvonalon futballozott...
Igen, csak ne felejtsd el, hogy azon a pályán inkább jégkorong meccset, mint futballt kellett volna játszani.Los Banditos írta:Numancia-Barcelona 2 éve.
Tökutolsók voltak mégis éppenhogy X-re hoztuk...
Nagyjából Február közepe felé, ha jól tudom.Replikator írta:Hello.Megtudná mondani valaki hogy Eto'o és Messi mikor térhet vissza kb?
Köszi.