Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Csak azért nem jöttek, mert az nem is volt vicc. Nem úgy mint Cannavaro aranylabdája. Most gondold el, ott van pl 2004, egy duplanulla színvonalú trágya EB-vel, győztes görög válogatottal, és ODA MERTÉK ADNI SEVCSENKÓNAK AKI KI SE JUTOTT AZ EB-RE!!! Most meg mi van? Másodosztályú csapatban játszik a harmadik helyezett, az mekkora szánalom?!sanyahm írta:Mikor szinte minden díjat megnyertek a Barca játékosai, egyik Real játékos sem mondta, hogy vicc.
Dinhot még Madridban is elismerték ne felegyük!!!Taps vihar volt 0-3 nálKralo írta:Szerintem a te lelki világodba tiportak. Egyrészt mérges vagy mert nem ismerik el sokan Cannavarot,.sanyahm írta:18:04 - Samuel Etoo: "Vicc, hogy Cannavaro nyert."
Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...Cannavaro megérdemelte az aranylabdát, ehhez nem fér kétség.
Szerintem a te lelki világodba tiportak. Egyrészt mérges vagy mert nem ismerik el sokan Cannavarot, másrészt ha Eto'o Realos maradt volna most ő lenne a bálványod.sanyahm írta:18:04 - Samuel Etoo: "Vicc, hogy Cannavaro nyert."
Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...Cannavaro megérdemelte az aranylabdát, ehhez nem fér kétség.
Na most Samu igazán elszégyellte magát, mindnyájan köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket, Eto'ot pedig súlyos önvizsgálatra késztetted, a tuskót, aki minden évben eurómilliókat költ a nyomorgó afrikai kölykökre. Persze attól még lehet "tuskó," meg "alulkulturált," - te már csak tudod, hiszen te készítetted vele az interjúkat, láttad a teljes kontextust, amelyből kiragadják a mondatait, ahogy Samuel iskolázottságával és személyes emberi tulajdonságaival is tisztában vagy -, de legalább a miénk.sanyahm írta: Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...
Mea culpa, RMFC... fiam...R.M.C.F írta: Pedro fater:
Skac.
Ezen én is nagyon felhúztam magam.Egy második ligás játékos az Aranylabda 2. helyezettje.Gauchomester írta:Buffon???!!!Ezen pedig már csak röhögni tudok. Aki egy fél szezont a Seria B-ben játszik, és az első felét is bundázta, az mit keres ott. Ha jól tudom, Buffon az, aki leginkább belekeveredett a bundabotrányba, ha egyénileg nézzük a játékosokat.
Pedro fater:Pedro írta:1:Te kész művész vagy, RMFC, egy igazi kubista, megint nagyot alkottál, hadd gartuláljak! Ferde, elfogult szemlélet? 1-2x te is a tükörbe nézhetnél, ugyanis íme, tanubizonyságát adtad.R.M.C.F írta: Most akkor hogy....?
Éppenhogy.....
2:Nem mintha valaha is vetted volna a fáradtságot, hogy hozzászólj ehhez a topikhoz, ha az olasz védők gyöngye nem nálatok játszana, ami viszont azért nevetséges, mert te aztán hiába véded, a Reálnál eltöltött időszaka csak rontotta az esélyeit.
3: Hogy is van? Elmondom-lefordítom neked: vsz Ronnie és Eto'o az első helyet nem, de a dobogót megérdemelte volna, hozz rá érvet, ha nem.
Hagyjuk már ezt..mintha a sok reálos kirakatgyerek sportszerűbb lenne..lehetne hozni mind2 oldalról ezer példát.elpaís írta:Ezt azért bökte be, hogy ne felejtse el senki hogy mekkora böszme![]()
Ilyet mondani... sportszerűséget látásból se... de ez nyílvánvaló volt a köpködésénél is.
Ezt sem írtad volna le ha nem realos kapta volna,s nem őt fikkantotta volna le Eto'o [hozzáteszem,teljesen jogosan].R.M.C.F. írta:Inkább alulnevelt...hogy finom legyek.Kiváncsi lennék hogy mit szólna ha róla is igy beszélnek majd egyszer...elsírja magát.
1:Te kész művész vagy, RMFC, egy igazi kubista, megint nagyot alkottál, hadd gartuláljak! Ferde, elfogult szemlélet? 1-2x te is a tükörbe nézhetnél, ugyanis íme, tanubizonyságát adtad.R.M.C.F írta: Most akkor hogy....?
Éppenhogy.....