Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Jugador d'estrella
Ja tényleg,most már rémlik valami.De az "csak" egy félollós gól volt Decotól. 

-
- Eurobarca Staff
Igen azért van a világon a Zidane-csel!Meg azon kívül is csinált szép dolgokat.Ronal.10 írta:Zidántol meg jó neked ha láttál trüköket sztem még senki nem látott.. dekázáson kivül
Ne legyetek már ennyire beszűkült agyuak.Nekem sem Zidane a kedvenc játékosom, de ezért nem vagyok ennyire csőlátású, bezzeg ha itt játszott volna...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem sem kell a mostani Brazil-Francia miatt kijelenteni,h Zidan a jobb,ez hülyeség! Most ő volt formában,Ronnie és társai meg nem..ennyi!Ronal.10 írta:épp az forditva!!! Zidán mondta hogy Ronaldinho a legjobb!!! Ronaldinho meg nem csak trükk felvételeket tud.. láttam már videot.. Robinho,Ronaldinho edzés.. közel se tud annyit a Robinho....ZIDANE10 írta:Nem tudom azt se Ronaldinho kit mondott szerinte ki a legjobb.Igaz kelett valakit mondania ZIDANt mondta de szerintem is hajduk a témát zárjuk le.
Zidántol meg jó neked ha láttál trüköket sztem még senki nem látott.. dekázáson kivül
Ronaldinho is döntött el mecseket..Bl,Vb,Bajnoki meccseke--->pl:Brasil-Angól,Barca-Milan,bajnokit meg sokat..
És azt meg hagyuk mit csinált a brasilok ellen multkor Zidán... arról megvan a véleményem!!!
2002-ben meg fordítva,akkor Franciák csoportból sem mentek tovább,igaz Zidan 1meccsen nem játszott sérülés miatt,de utcsón már igen,és ott sem nyertek a Dánok ellen,sőt...
Ronnie-nak meg elég fontos szerepe volt a Brazilok Vb szereplésében akkor

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Eurobarca Staff
Erre én is felfigyeltem, még előző - hőn szeretett - elnökünk ideje alatt vált mindennapossá ez a zsepi lengetés(csak akkor 100ból 101 ember lengette), de ez sztem most nem olyan lengetés volt én legalábbis nehezen tudom elképzelni.Barcaforever írta:Valamivel elégedetlenek.Elnök,meccs,játékosok.Nem tom miért vagy mivel.Ronaldinho #10 írta:Tényleg, a videón észrevettem, hogy a közönség Fehér zsepit is lengetik. És azt mit jelent? illetve mit jelképez?![]()
Az mindenesetre nem volt semmi, hogy a gól után a közönség vagy fél percig az ő nevét skandálta.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ha visszatér Eto'o akkor Ronnie meccsenként csak 1et fog vágniBarcaforever írta:Úristen Mekkore gól.![]()
![]()
Emberek itt az igazi Dinho!![]()
![]()
![]()
Azért,mi nagy lenne már ha formája megmaradna és gólkirály lenne.Bár ha Eto'o visszatér nem fog szerintem ennyi gólt rúgni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
épp az forditva!!! Zidán mondta hogy Ronaldinho a legjobb!!! Ronaldinho meg nem csak trükk felvételeket tud.. láttam már videot.. Robinho,Ronaldinho edzés.. közel se tud annyit a Robinho....ZIDANE10 írta:Nem tudom azt se Ronaldinho kit mondott szerinte ki a legjobb.Igaz kelett valakit mondania ZIDANt mondta de szerintem is hajduk a témát zárjuk le.
Zidántol meg jó neked ha láttál trüköket sztem még senki nem látott.. dekázáson kivül
Ronaldinho is döntött el mecseket..Bl,Vb,Bajnoki meccseke--->pl:Brasil-Angól,Barca-Milan,bajnokit meg sokat..
És azt meg hagyuk mit csinált a brasilok ellen multkor Zidán... arról megvan a véleményem!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronal.10 2006.11.26. 10:53:00-kor.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Valamivel elégedetlenek.Elnök,meccs,játékosok.Nem tom miért vagy mivel.Ronaldinho #10 írta:Tényleg, a videón észrevettem, hogy a közönség Fehér zsepit is lengetik. És azt mit jelent? illetve mit jelképez?

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Úristen Mekkore gól.
Emberek itt az igazi Dinho!
Azért,mi nagy lenne már ha formája megmaradna és gólkirály lenne.Bár ha Eto'o visszatér nem fog szerintem ennyi gólt rúgni.

Emberek itt az igazi Dinho!

-
- Eurobarca Staff
Meg azért Iniesta gólját is vehetjük legalább egy félóllónak, mert a mozdolat megvolt, igaz ő nem háttal volt.barca99 írta:Most volt nyáron, a spanyol szuperkupában az Espanyol ellen, az a bizonyos 300. gól... amit Deco ollózva szerzett.Dos Santos írta:talán Riva óta ez az első ollózásos gól amit Barca játékos szerzett
Nem tudom azt se Ronaldinho kit mondott szerinte ki a legjobb.Igaz kelett valakit mondania ZIDANt mondta de szerintem is hajduk a témát zárjuk le.
Most volt nyáron, a spanyol szuperkupában az Espanyol ellen, az a bizonyos 300. gól... amit Deco ollózva szerzett.Dos Santos írta:talán Riva óta ez az első ollózásos gól amit Barca játékos szerzett

-
- Eurobarca Staff
Tényleg hagyjátok már ezt Zidane nem véletlenül lett a Világ legjobbja, és azért mert a Real Madridban játszott még el lehet ismerni a tudását sőt kell is!A Juventusban elég tuskó volt(nem véletlenül úgy érkezett Madridba, hogy a Bl-ben eltiltás várt rá!) amit a VB-döntőn is igazolt, de azért a Relban nem sok ilyet produkált(persze volt néhányszor) de Ronnietól is láttam máér sokszor ütő mozdulatot, ha a BL-döntőben szerzett gólja nem is volt ilyen szép, de azért a 98-as VB döntőn fjelt két gólja ért annyit, azzal megnyertek egy VB-t és a történelemben már így lesz, de Ronnie gólja egy egyszerű bajnoki meccsen volt, persze ettől még gyönyörű volt.Ádám02 írta:Nagyon szép gólt lött Ronaldinho nem tudom láttam e ilyen szépet Zidantól na de mind 1 !!!!!!
Szóval tessenek már józanul gondolkozni

-
- Jugador d'estrella
Elég jól tolta tegnap, ráadásul a végén sikerült feltennie a pontot arra a bizonyos i-re egy olyan góllal amit már nagyon régóta vártam tőle(talán Riva óta ez az első ollózásos gól amit Barca játékos szerzett).A képessége megvan hozzá csak azt nem értettem hogy miért nem próbálkozik vele.Talán majd mostantól többet látunk ilyet.

te itt konkrétan a francia-brazíl meccs alapján írtad. én erre reagáltam. Most írjam be, hogy amikor Ronaldinho 2004-ben a Chelsea ellen? Neeem.ZIDANE10 írta:Mi az hogy 1 meccs alapján hány meccse volt amikor ö döntötte el a meccset. Nem egy meccsre nem akarok én ezzel vagánykodni. NA mind1 talán egyszer megértitek. MONDjuk midnenkinek van saját vélemény ezért van a forum!!!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
a bíró kritizálására is szokták, ha béna
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azt, hogy mondjon le az elnök, bár ezt nem hinném...Ronaldinho #10 írta:Tényleg, a videón észrevettem, hogy a közönség Fehér zsepit is lengetik. És azt mit jelent? illetve mit jelképez?
Mi az hogy 1 meccs alapján hány meccse volt amikor ö döntötte el a meccset. Nem egy meccsre nem akarok én ezzel vagánykodni. NA mind1 talán egyszer megértitek. MONDjuk midnenkinek van saját vélemény ezért van a forum!!!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
ZIDANE10 írta:Nem tudom hogy mit vagytok ugy oda Ronaldinhoval, tegnap ugy felbazta az agyamat itt a sok hülye hozzászolás ZIDANROL. Mit képzeltek ti hogy ZIDANT itt fikázzátok tisztelet a kivételnek! HAHAHAH a teknika azért mert Ronaldinhorol midennap látsz ilyen hülye videokat amiket pénzért megcsinál hadjál már a hülyeségekkel. Honnan tudod hogy ZIDANE nem tudja megcsinálni amugy láttam már én tölle videókat amikbe ezeket megtudta csinálni! Tény nem azt mondom és ZIDANNAL elfogult vagyok és elismerem Ronaldinho tudását de nem tudom akkor se mit vagytok ugy oda még C RONAldo is megcsinálja ezeket vagy pl ROBINHO. Nem kell azért isteníteni itt Ronaldinhot, meg nem kell fikázni ZIDANT. Meg hogy Rivaldo jobb volt MINT ZIDANE na ne röhögtessetek, ez már hab a tortán.
Tudjátok mit ajánlok én nektek nagy ZIDANE fikázok, azt hogy nézzétek meg a FRANCIA-BRASIL MECCSET érdemes megnézni mit alkot Ronaldinho, igaz nem nött még fel a feladatothoz. Tudjátok azért valaki 34-évesen és még betegen ilyeneket csinál azért ez nem semmi. A világ legjobb focistája volt de ez az én véleményem.
Haggyuk már a francia "istenedet" Ronaldinho a legjobb és kész !!!!

Azért most egy meccs alapján...

Nem tudom hogy mit vagytok ugy oda Ronaldinhoval, tegnap ugy felbazta az agyamat itt a sok hülye hozzászolás ZIDANROL. Mit képzeltek ti hogy ZIDANT itt fikázzátok tisztelet a kivételnek! HAHAHAH a teknika azért mert Ronaldinhorol midennap látsz ilyen hülye videokat amiket pénzért megcsinál hadjál már a hülyeségekkel. Honnan tudod hogy ZIDANE nem tudja megcsinálni amugy láttam már én tölle videókat amikbe ezeket megtudta csinálni! Tény nem azt mondom és ZIDANNAL elfogult vagyok és elismerem Ronaldinho tudását de nem tudom akkor se mit vagytok ugy oda még C RONAldo is megcsinálja ezeket vagy pl ROBINHO. Nem kell azért isteníteni itt Ronaldinhot, meg nem kell fikázni ZIDANT. Meg hogy Rivaldo jobb volt MINT ZIDANE na ne röhögtessetek, ez már hab a tortán.
Tudjátok mit ajánlok én nektek nagy ZIDANE fikázok, azt hogy nézzétek meg a FRANCIA-BRASIL MECCSET érdemes megnézni mit alkot Ronaldinho, igaz nem nött még fel a feladatothoz. Tudjátok azért valaki 34-évesen és még betegen ilyeneket csinál azért ez nem semmi. A világ legjobb focistája volt de ez az én véleményem.
- Andris
- Adminisztrátor
Hát azért benne megfordul, h nem ő kapja.Lionel86 írta:De kár hogy fel mentem aludni! Igaz nálam mindig ez van múltkor is az első félidő halál unalom utána meg varázslat!!!
Roni góljáról annyit hogy fantasztikus megoldást láthattunnk igazi klasszis!!!
Ezek után még felmerül bárkibe is hogy nem ő kapja az aranylabdát??? Gyengébb meccsei ellénére is még mindig ő a legjobb!!! Aranylabdát neki!!! Meccsek óta (kb 4) Hozza a tőle megszokott formáját, és akkor a góljairól nem is beszélve.
Azért a bl döntő óta egy olyan három héttel ezelőttig nem sokat nyujtott, mondhatni semmit.
Ez sokmindent befolyásolhat.
De legalább kiélezettebb lesz a szavazás, dobogón mindenképp ott lesz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Lionel86
- Jugador d'estrella
De kár hogy fel mentem aludni! Igaz nálam mindig ez van múltkor is az első félidő halál unalom utána meg varázslat!!!
Ezek után még felmerül bárkibe is hogy nem ő kapja az aranylabdát??? Gyengébb meccsei ellénére is még mindig ő a legjobb!!! Aranylabdát neki!!! Meccsek óta (kb 4) Hozza a tőle megszokott formáját, és akkor a góljairól nem is beszélve.
Igen, az utobbi pár meccsen is javulo formát mutatott, de szvsz idén most láttuk először az igazi Ronaldinhot. Most márt tarton ki ez a jo forma, mert most h Etoo, és Messi nincs, bizony hátára kell vennie a csapatotSilvanus írta:No, hát tény, nem egy meccsen múlik minden, és csak óvatosan az örömködéssel, DE!!! Ronaldinho már 2-3 meccse egyre-egyre jobb, és MA, a Villarreal ellen valami... valami, elképesztő, amiket művelt!!! Újra azok a cselek, újra az a mosoly, újra azok a passzok, újra azok a három ember közül is köjövős mutatványai... JJJJAAAJJJJJ!!!!
A VARÁZSLÓ ITT VAN!!!Csak így tovább Ronnie...