R.M.C.F írta:Igazad van..csak attól hogy valaki Barca drukker attól még ne anyázzon...még itt se.Én sem tettem ilyeneket.
Mindjárt megsiratlak..
Kár,hogy nem vagy tisztában az 'anyázás' szó jelentésével..
Olyat meg nem tudom,hol olvastál tőlem,hogy milyen [auto_cenzúra] a madrid,mert ilyet én sehol nem írtam..s ugyanugy tisztelem a madridot,mint bármely más csapatot..ennyit erről..érdekes dolgokat találsz ki..emellett nem szoktam szidni tömören senkit,nem is volt szokásom sosem,most sem lesz,de ha egyszer tahó vagy,azt nem fogom megállni.S kijelentem,utóljára,nem anyáztam.Csak unom már a szöveged..nem érzi itt magájénak senki a topicot..de azt azért észrevehetnéd,hogy pl. se sergi1989-nek,se real_funghi-nak,vagy bárki más,általam normálisnak tartott,reális látással rendelkező realossal nem 'anyáztam'..micsoda meglepetés..s ez nem nekik nyalás..ezek a tények..szóval jobb lenne,ha elgondolkoznál az önsajnáltatás helyett..
R.M.C.F. írta:Csak idegesítő ha mindig ugy vannak csűrve-csavarva a mondatok hogy az elkerülje a tényszerűséget,igazságot.Aztán ha erre reagál egy Madridista akkor meg megy az anyázás meg a nagy po***ád meg stb....
Nem tudom,hol kerülte el a csűrt-csavart mondatom az igazságot..te írtad,hogy a Lyon ellen jó az x is..s te nem reagáltál,hanem felháborodtál egy olyan dolgon,ami egy barcás fórumon,ahol mindenki utálja valamilyen szinten a realt,nem ritka.S belekötöttél abba az árva mondatba..
Téma lezárva.Hajlandó vagyok norm. körülmények között reagálni a véleményedre,mert valamilyen szinten tiszteletben tartom azt,bár ezekután..na,lényeg,hogy most végleg lezártam ezt az egész 'veszekedést'.
Sorry mindenkitől,akit ez az egész zavart,s igazatok van,hogy nem erre való ez a topic,szóval mégegyszer bocs mindenkitől,ez nem az én stílusom,csak csőlátású barátom felhuzott.Sry!