Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
29. perc - Nem elégedett a madridi publikum, ugyanis a hazaiak eddig még igazán komoly veszélyt nem jelentettek. Az első füttykoncert a mérkőzésen
IGAZ!R.M.C.F írta:ezt én sem értem.Bazzz itt bármit lehet írni de ha van benne egy hangyaf*** negatív akkor itt áll a cirkusz..
Finomlelkületüektől elnézést kérek.
Persze nem a HSZ többi részével foglakozik hanem átfutja van benne valami amibe bele lehet kötni...van..akkor adj neki.Mintha verseny lenne ki tud több Madridistát utálni,megszólni....elgondolkodtató.
és ehhez miküze gravésennek nem azért?????lionel19 írta:mert Gravesen gyors és ügyes voltR.M.C.F írta:Olvastam hogy sokan nem elégedettek a bíró teljesítményével....hát igen,[auto_cenzúra] érzés.Nekünk tavaly 3 meccsünket vették el.
Jó meccs volt nagyon.Tetszett.Nagy iram.kőkemény játék.Voltak szép jelenetek.
Messi fantasztikus!
Motta lassu,ügyetlen ebbe a csapatba.
mert Gravesen gyors és ügyes voltR.M.C.F írta:Olvastam hogy sokan nem elégedettek a bíró teljesítményével....hát igen,[auto_cenzúra] érzés.Nekünk tavaly 3 meccsünket vették el.
Jó meccs volt nagyon.Tetszett.Nagy iram.kőkemény játék.Voltak szép jelenetek.
Messi fantasztikus!
Motta lassu,ügyetlen ebbe a csapatba.
ez rendes volt töle!!!!!sergi1989 írta:Ramón Calderón 300 jegyet ajándékozott román gyerekekenek, akik így az Alapítvány jóvoltából a teltházas Bernabéuban tekinthetik meg a holnapi mérkőzést.
elég szimpatikus!nem lessz ebből rossz elnök!
Hát ha te ebben olyan biztos vagy...matthaus írta:madridban igen is nagy az összetartás!Cassano mindig is ilyen volt!Nem birja elviselni h az ő posztjánvan a közönségkedvenc Guti meg a kirobbanthatatlan Raú + Robinho aki nagyon jó formában van mostanában...Én azért néha őtis játsztnám, míg játszoottt elég jó volt!
Capello elég egy önfejű ember azért...De Cassanótól eltekintve minden rendben a csapatban...
Nagyon nézték őt a csávókRonaldinho #10 írta:a jó öreg antonioBoixos írta:muhahahahaha!!!! a jó öreg antonio!!!![]()
![]()
![]()
![]()
jah!
![]()
http://www.theage.com.au/ffxImage/urlpi ... 0902,0.jpg
a jó öreg antonioBoixos írta:muhahahahaha!!!! a jó öreg antonio!!!![]()
![]()
![]()
![]()
muhahahahaha!!!! a jó öreg antonio!!!Game90 írta:Súlyosan összeveszett egymással Fabio Capello és Antonio Cassano.A hírek szerint Cassano a következőket mondta Fabio Capellónak: "Pofátlan alak vagy, nem hittem volna, hogy ilyen ocsmány módon viselkedsz majd velem azok után, hogy én kiálltam melletted a Rómánál! Rohadt szemét vagy!" - mondta állítólag Cassano a trénernek. Erre Fabio Capello nagyon bedühödött, s a klub közbenjárását kérte, hogy határozatlan időre vonják meg tőle a kerettagságot.
Eketután 1000%Charlie írta:Na igen, ez Cassano...Visszavágyik már Olaszországba. Télen megy is.
C.