Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
wakii írta:Nem akarok kötekedni, de ha nem csinálunk semmit akkor a Barca mégkevesebbet...El Deka Grande írta:mikor irtam h jol nyomjuk, abban a pillanatban talált még 1 golt a nistelrooy... hogy a franc esne beléjük...pedig igazábol semmit nem tesznek...
Ez tényleg egy nagyon [auto_cenzúra] csere, ez akkor jó, ha a mésik csapat nem áll vissza, mert őt a gyorsasága miatt ki lehet ugratni, de ez ebben az esetben nem jön be.antiimperialista írta:Mondtam öcsémnek, hogy most rijkaard fog egy eszetlent cserélni. Deco helyett Giuly, zseniális
Nem akarok kötekedni, de ha nem csinálunk semmit akkor a Barca mégkevesebbet...El Deka Grande írta:mikor irtam h jol nyomjuk, abban a pillanatban talált még 1 golt a nistelrooy... hogy a franc esne beléjük...pedig igazábol semmit nem tesznek...
Igazad van Messi az egyedüli...uyganugy mint szerdán :(:(:(:(Gúnár írta:Jól nyomjuk Nem helyeslem a többesszámot,El Deka Grande írta:MESSI EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS !!!
Csak kevés ide most 1edül..
De sztem jol nyomjuk most
FORCA BARCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Messi jól nyomja, ő egyedül.
Abban igazad van, hogy egyedül nem elég.
(Deco-->Giuly)
pontosan...egyedül nem tudja megváltani a világot!Gúnár írta:Jól nyomjuk Nem helyeslem a többesszámot,El Deka Grande írta:MESSI EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS !!!
Messi jól nyomja, ő egyedül.
Abban igazad van, hogy egyedül nem elég.
(Deco-->Giuly)
Jól nyomjuk Nem helyeslem a többesszámot,El Deka Grande írta:MESSI EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS !!!
nem csak ma mindig ebben mi fantáziát láttak a vezetők?Atesz írta:Mi a túrót csinált már megint Guddy????
Takarodjon már végre le a páyláról, mert ma nagyon [auto_cenzúra] napja van
ez egy vicc, ennyivel nem jobbak nálunkGúnár írta:Ilyen nincs, ez rohadtul nem létezik...
Ez csak egy rossz álom...
Nem akarom, és nem is tudom elhinni.
Akkor Marquez, én csak egy szűrőre gondoltam. Csak mivel általában Edmilson játszik szűrőt, ezért írtam őt. Talán Motta sem lenne rossz, bár nem sokat játszott idén.antiimperialista írta:Ne már, Edmilson is [auto_cenzúra]. Marquez kellene szűrőnek.Atesz írta:Azt nem értem Deco minek kezd, ha ilyen pocsék formában van.
Sztem Edmilson kéne Iniesta és Xavi mellé, hogy legyen szűrő is.
Sztem Deco egy-két meccs pihenő után ismét formába lenülne