Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha úgymondom,h SZÍNÉSZKEDÉSLos Banditos írta:Akkor együtt égünk mert énsem emlékszem.
Mondjuk a BL döntő után még 2 hónapig azon lovagolt hogy Eto'o gólja les volt...Ennek ellenére nekem az jön le hogy egy sportszerű,szimpatikus és a klubját nagyon kedvelő srác.
ozsimiki írta: Miért unszimpatikus? Vb-t,Bl-t nem láttátok
Így van! Formába kell lendülnie Ronnienak,és az egész csapatnak is,akkor oké minden,ha viszont marad a haloványabb játék,akkor győzelemre kevés esély lessz,de a klasszikusra szerintem jobbak leszünk,mint eddig...Perrero írta:Margiték eléggé összekapták magukat hátul, Canna, Ramos, Diarra, Emerson.. (őket is hátrasorolom...) Mejia se oan rossz, és akkor még ott van a kannátváró, remélem Ronnie addig összekapja magát
Ezt én is tudom,azért írtam,h persze elismerem,h mekkora playa...és valszínű akik eldöntik,h kié is lesz,ők is elismerik...Perrero írta:a tudásra adják az aranybogyót, nem az emberre...
Akkor már praktikusabb lenne rotálásként bejelenteni és válogatott meccsen volt úgyhogy elképzelhető.Perrero írta:Los, gondolod hogy tényleg sérültugyanmár
el classicok elött szoktak lenni ilyen "sérülések"
Miért is unszimpatikus Henry??ozsimiki írta:Henry nek nem adnék semmit,nagyon unszimpatikus lett,de persze azt elismerem,h óriási játékos
Azért akkor is megérdemelte abban az évben! Rengeteg gólt vágott,csapata egyik legmegbízhatóbb pontja volt,és hát rengeteg mindent nyert akkor!R.M.C.F írta:akkor a poolnak kellett volna aranylabdát adni.....Owen az év elején pár meccsen még a kezdőbe se fért be.Én sem tudom, hogy igazából ki érdemelné meg.
De azért Owen abban az évben 5 vagy 6 címet nyert a Liverpoollal.
akkor a poolnak kellett volna aranylabdát adni.....Owen az év elején pár meccsen még a kezdőbe se fért be.Én sem tudom, hogy igazából ki érdemelné meg.
De azért Owen abban az évben 5 vagy 6 címet nyert a Liverpoollal.
Ha már nem lehet Ronnie,vagy Eto'o,akkor én is nagyon szeretném ha Deco-nak sikerülne! Sok címet nyert már,de ezt is megérdemelné!Shock írta:Henrynak előző idényben volt 2 döntője, meg egy bajnokság 4. helye. A vb-n nem volt húzóember. Deconak van egy Bl, meg egy bajnokság győzelme, és egy vb 4. helye. Mindegyik csapatban húzóember volt. Szeretném ha ő vinné idén az aranylabdát:)
R.M.C.F írta:Az hogy "rászolgált" az nem fontos.Akkor sokan joggal várhatták volna a aranyfocit az elmult években.Az az évi kimagasló teljesítmény a döntő.Henry nem emelkedett ki.
Et'oo igen.VB az minusz neki és a sérülése is.
Védő ritkán kap lasztit....
nekem fogalmam sincs ki kapja....megint biztos olyan lesz mint /owen/ évében.Az kapja akinél 42 jobb játékos is volt az évben.