2006.10.19. 18:13:20
Sztem már bizonyították, hogy milyen jó játékosok, de nekünk előre éknek akkor is Eto'o kell, nem azzal van a bajom, hogy ők nem jók, hanem kicsit az agresszivitással, vagy nem is tudom, hogy pontosan minek is hívják ezt.Pl.: Te el tod képzelni, hogy Guddy, vagy Saviola így beszólt volna a Realnak, hasonló szituban persze, vagy elhúztak volna, mert félidőben lehozzák őket, mert én NEM.És ez az amit Eto'o átment a pályára, ő gólt akar lőni, és minden góljának, úgy örül, mint egy gyerek(jó elhiszem, hogy Saviola és Guddy is gólokat akarnak lőni), és ez a sértődékenység, pimaszság, kis arogancia (nem nagy), ami kezdte kicsit unszimpatikusabbá tenni számomra (mert ebből a keretből egyedül ő az aki megsértődne a rotálás miatt, HA megsértődne.), de már rájöttem, hogy ő ettől olyan a pályán, amilyen harcos küzdő, és sztem Guddy, és Saviola nem tudják ezt nyújtani, mert nem olyan az egyéniségük, erről nem pk tehenek, ez van ez ellen nem lehet mit tenni Eto'o kell és kész!(és hangsúlyozom, én sztem Saviolat, és örülök, hogy visszajött, és nem azt akarom ezzel a gondolatmenettel mondani, hogy ők mennyire [auto_cenzúra], hanem azt, hogy Eto'o mennyire HIÁNYZIK!)