Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van! Ugyanezt gondolom erről! A katalánoknak több, mint egy csapat, de mi magyarok vagyunk, ba...ameg!Zsolti írta:hát engem már annyira nem érdekel,hogy katalán,spanyol vagy baszk..nekem a Barca az Barca és nem katalónia szimbóluma,vagy spanyolországé,hanem egy olyan csapat mint a többi ami nekem a legszimpatikusabb.
Off: Nem jellemző rám, elnézést!Sharkinho írta:Na be lehet fejezni. Azt hiszem Vito is értelmesen leírta. Ez egy Barca vs. Real topic. Személyes problémátokat pü-ben rendezzétek. Ezentúl minden témához nem kapcsolódó hsz törlésre kerül.
Zsolti!Zsolti írta:héhéhé álljon meg a ehet![]()
én Barcás vagyok..csak émmár kinőttem ebből a madrid gyűlölős korszakból..semmi értelme..ugyan olyan csapat,mint a miénk,csak ők fehérben játszanak.
Ezzel teljesen egyetértek! Minek egy 5-1 es győzelembe belekötni? Győztek egy gyengébb képességű csapat ellen (miért gyengébb? láthatattáok a helyzetkihasználást pl, ezért nem lehet 'nagy' csapatról beszélni! ).Zsolti írta:amúgy már engem is k**vára zavar,hogy mindenki ott köt bele a madridba ahol csak lehet,vagy ottis,ahol nem lehet...sokan jobban figyelnek a madridra,mint a saját csapatunkra.engem ez tud kiborítani a legjobban..a tegnapi 5-1üket meg szerintem végképp nem kell magyarázni..nem véletlenül lett az annyi amennyi.