2006.08.25. 08:09:18
Nos az elmúlt napok kimaradását igyekezendő pótolni, van pár dolog, amit érdemes megvitatni:
1. bajnokság közvetítése
Nos elérkezett a pillanat, hétvégén kezdődik a bajnokság. S láss csodát, a meccseket is adni fogják, ez már biztosság vált. Mind a Sport TV, mind a Sport Klub közvetít majd spanyol bajnokikat, hogy milyen megoszlásban, arra még nem sikerült rájönnöm. Véleményem, hogy örömteli, hogy láthatjuk a meccseket, bár kicsit sajnálom, hogy a Sport Klub is közvetít. Mivel a városom kábel tv szolgáltatásában nincs benne a Sport Klub, ezért a biztonság kedvéért beruházok a Digi TV-re.
2. Gamper kupa
Remek volt látni a csapatot így játszani egy nagy nevű ellenfél ellen. Bár messzemenő következtetést nem szabad levonni ebből a meccsből, hisz mégiscsak egy barátságos meccs volt, azért jó volt látni ezt a remek játékos és szerencsés, aki neten tudta nézni.
3. európai Szuperkupa döntő
Ez ugyebár ma lesz. Már nagyon várom, itt a csapat megmutathatja, hogy akkor hogy is állnak a dolgok valójában, remélem lenyomjuk a Sevillát este. Én mindenesetre egy igazi szép focit bemutató meccset várok, ahol a Sevilla bizony komoly ellenfél lesz.
4. csütörtöki Zuhanyhíradó
Itt tegnap este volt a Marca sportrovatának vezetőjével egy riport, ahol elmondta, hogy szerinte idén még igazából csak a 2. helyért lesz nagy a küzdelem, mert a Barca jelenleg annyira kiemelkedik a mezőnyből. Mindezt egy madridi nyilatkozta. De hát neki legyen igaza. Azért megdobogtatta a szívem ez a nyilatkozat.
5. Eto'o
Nagy butaság volt amit csinált, ám remélem, hogy Rijkaard elbeszélgetett bele és helyretette. Mondjuk ezt bizonyította is a Gamper kupa döntőjében. Remélem nem lesz vele több gond, mert ő az egyik legfontosabb láncszem a csapatban.
6. BL csoport, illetve egyéni díjak
A csoportunk bizony igazán erős lett (Barca, Chelsea, Werder, Levszki). Az kellett volna még csak, hogy valamelyik orosz csapatot kapjuk meg negyediknek és akkor igazi halálcsoport lett volna. Így is erős, de én igazából örülök is a kékeknek. Így láthatunk 2 kőkemény csoportmeccset. Az egyéni díjazások díjazásoktól meg eldobdtam az agyam. Nem tudom volt-e már ilyen, hogy az 5 díjból 4-et egy csapat játékosai vittek el. Mindenesetre remek volt látni, hogy a szakma is értékelte a tavalyi BL teljesítményt.