Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
ez hogy jó üzlet volt, ezt írta valaki? én ilyenre nem emlékszem. vagy Pedrora vonatkozik, hogy jó üzlet volt eladni? vagy Dembelé megvételére.Nero. írta: -Dembele majd jó lesz, hasznos, jobb játékos mint Pedro, jó üzlet volt
közöny van, felnőttünk, újakat meg ez a barca nem vonz be. nincs bl csillogás, meg ilyenek, játék is unalmas, egysíkú.Messias2 írta:hogy lerohadt ez a fórum
pedig régen tökjó, minőségi eszmecserék folytak itt
Azért, mert még nincs szerződése az első csapatnál.Samper írta:Miért nincs helye a ma 17 éves Fatinak a Barca sztárok között?thalasz írta:Csak nekem nem megy a Fati videó ("a Liga tulajdona")?
Miért nincs helye a ma 17 éves Fatinak a Barca sztárok között?thalasz írta:Csak nekem nem megy a Fati videó ("a Liga tulajdona")?
Mintha egy hangyányit túlreagáltad volna azt a hsz-t, amiben igazából semmi olyat nem írt a kolléga, ami miatt így fel kéne háborodni... Komolyan, ennek így van értelme?optimus írta:Az hogy mindez miért történt, na az aztán tökmind1, a konzekvenciát levontad, grat. Komolyan ennek így van értelme?
Pogba. Olaszba egy ideje levezetni mennek a játékosok. A Juve nem a klubbfoci csúcsa, nem a végső állomás egy fiatal játékos számára. Mehetett volna még a Bayernbe de ők nem hagyták volna ezt. Az a 150 millás záradék egyértelművé teszi hogy ez volt a cél. Azon se lepődnék meg ha ez 2-3 év múlva leesne 100 körülre mint Griznél. Azzal még több lenne az aláírási pénz.Wenroca írta:Hirtelen nem jut eszembe senki, aki a Juventust ugródeszkának használta volna. Szerintem ő se nyitja meg ezt a sorozatot.
Az hogy mindez miért történt, na az aztán tökmind1, a konzekvenciát levontad, grat. Komolyan ennek így van értelme?Wenroca írta:De a lényeg, hogy az egyik legígéretesebb fiatal védő szándékaink ellenére nem a Barca-ban fog játszani.
Hirtelen nem jut eszembe senki, aki a Juventust ugródeszkának használta volna. Szerintem ő se nyitja meg ezt a sorozatot. De a lényeg, hogy az egyik legígéretesebb fiatal védő szándékaink ellenére nem a Barca-ban fog játszani.De Ligt pedig nem a koncepció miatt ment a Juvéba hanem mert 19 éves és ugródeszkának fogja használni a klubot.
Nettó baromság az egész.Alcantara írta: