Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Grecki,kicsit sok a HA,nem? Jól igazoltak,az tény,de szerintem 3-4 hely lesz meg nekikgrecki írta:Még a Realt és a Valenciát is, bár sztem mindketten nagyon jól erősítettek. Szerintem a Valencia lesz idén a legnagyobb ellenfelünk. Ha tavaly pl. nem sérült olyan sokat már megint Vicente, és Baraja sem csak a kispadon csücsül, és Aimar végig csúcsformában játszik, és esetleg Kluivert és rúg néhány gólt, akkor szerintem sokkal szorosabb lehetett volna a harc a bajnoki címért. Idén leigazolták Morientest és Del Hornot az eddigi masszív keretükhöz, mit mondjak jó kis szezon előtt állunk. Sokkal jobban várom, mint a vb-t.
Bocs, igazad van, már a reallal is bajnok volt, azt kihagytam. De idén ez nem fordulhat előAsys írta:Capello a Reallal is bajnok lett a a 96-97-es szezonban de elküldték mert egy szőrnyű anti focit játszatott a csapattal!
Azért ez egy kicsit bátor, hogy a Valencia erősebb lesz a Realnál. Ne felejtsük, hogy a Real megvette a világ egyik legjobb védőjét, és végre egy védekező (legalábbis ott is bevethető) középpályást Emerson személyében. És a legfontosabb, hogy ott van Capello.grecki írta:Még a Realt és a Valenciát is, bár sztem mindketten nagyon jól erősítettek. Szerintem a Valencia lesz idén a legnagyobb ellenfelünk. Ha tavaly pl. nem sérült olyan sokat már megint Vicente, és Baraja sem csak a kispadon csücsül, és Aimar végig csúcsformában játszik, és esetleg Kluivert és rúg néhány gólt, akkor szerintem sokkal szorosabb lehetett volna a harc a bajnoki címért. Idén leigazolták Morientest és Del Hornot az eddigi masszív keretükhöz, mit mondjak jó kis szezon előtt állunk. Sokkal jobban várom, mint a vb-t.
1: Vieira még nincs leigazolvagrecki írta:Mindenképp jöjjön Vieira!!!!
Nálam a felállás a következő:
----------------------V.V.---------------------
---Zambrotta--Puyol--Márquez--Gio-------
---------------------Vieira--------------------
--------Iniesta------------------Xavi---------
------Messi---------Eto'o-----Rondaldinho--
Mindenkit sz@rrá verünk ezzel a kezdővel!
én is!!!Fernando írta:Én úgy ha jön jó, ha nem mégjobbAsys írta:Igen,igen így kell hozzá állni az ügyhöz én is osztom a nézetedetnoname írta:Vieira és Edmilson nagyon jók. Vieira kicsit talán jobb, de ne feledjük el h még meg kéne szoknia a spanyol bajnokságot. Én úgy vagyok a franciával h ha jön, jó, de ha nem akkor sincs gond.![]()
![]()
![]()
![]()
Én úgy ha jön jó, ha nem mégjobbAsys írta:Igen,igen így kell hozzá állni az ügyhöz én is osztom a nézetedetnoname írta:Vieira és Edmilson nagyon jók. Vieira kicsit talán jobb, de ne feledjük el h még meg kéne szoknia a spanyol bajnokságot. Én úgy vagyok a franciával h ha jön, jó, de ha nem akkor sincs gond.![]()
Vieira szerintem normális játékos!Jövőre méginkább összeszokik a csapat és ennek a csapatnak az igazolások után a leggyengébb pontja már most is a vkp poszt mert ott sérülékenyek a játékosok, szóval ha jön Vieira akkor jöjjön mert 10 misi az nemsok érte.és egy jó ideig meglenne oldva a gond!Mottáért simán odaadnám!Game90 írta:Úgy gondoltam, hogy a 10 millából + még amit jövőre igazolásokra lehet fordítani. Abból már lehet normális játékost venni.