Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Lopetegui után most ez... Rubialesék finoman szólva sincsenek a helyzet magaslatán edző kérdésben. Félreértés ne essék, nem a döntéseket kritizálom elsősorban, hanem azt hogy hogyan kommunikálnak. Sehogy! Ez szégyenletes tőlük!Nero. írta:https://444.hu/2019/11/19/szavan-fogtak ... rany?fbcli ... _UxEDahJz8
Most olvastam utana, en sem talaltam semmi hiteleset. Csak par honapja lattam valahol es ez volt meg a fejemben. Koszi a javitast.Petr írta:Azt nem hozta le semmilyen hiteles forras, sot, alig par kamulap szelloztette meg, mint ok arra, hogy felallt a spanyol valogatottol.MatsMessi írta:Nagyon sajnálatos:( Nyugodjon békében!
Róla egyébként van valami hír? Pár hónapja azt hozták le az újságok, hogy leukémiás.
Azt nem hozta le semmilyen hiteles forras, sot, alig par kamulap szelloztette meg, mint ok arra, hogy felallt a spanyol valogatottol.MatsMessi írta:Nagyon sajnálatos:( Nyugodjon békében!
Róla egyébként van valami hír? Pár hónapja azt hozták le az újságok, hogy leukémiás.
Remélem, nem igaz a hír.soadroli írta:Ex Barcelona coach and current Spain NT coach Luis Enrique has been diagnosed with cancer.
Forrás? Nem találom meg sehol, csak pár random arcnál Twitteren.soadroli írta:Ex Barcelona coach and current Spain NT coach Luis Enrique has been diagnosed with cancer.
LG írta:MatyiG írta:15-ben vertük az összes nagy bajnokot, nem? Ajax, City, PSG, Bayern, Juve.
Mondjuk itt jön az, amit a madridisták jogosan hoznak fel, hogy itt a City és a PSG nagy bajnoknak van nevezve, 16-ban meg a Real ellenfelei voltak és könnyű sorsolást emlegettünk. 15-ben az Ajax kis csapat volt Európában, a PSG és a City még inkább középcsapatok. A Bayern volt erős, de kiherélve jöttek ellenünk, pont azok nem voltak, akik a legtöbb gondot okozhatták volna nekünk. Ráadásul az összes csapat stílusa feküdt nekünk, nem úgy, mint a régi Chelseajé van Simeone Atleticojáé. Szerintem a többi BL győzelmünknél nehezebb volt az utunk, még ha papíron jól is hangzik ez a sor.
Hogy ne legyen off, LE-t szerintem is nagyon sokan alábecsülik itt a fórumon, azért két remek szezonja volt a csapattal. A harmadikra nagyon elfáradt, nem tudott megújulni, emellett az igazolásokkal is nagyon mellényúlt, de manapság ezen a szezon nem sokan tudnak 3 jó szezont lehozni, a negyedikre még Pep is megfáradt.
Jogos, osszefolynak az évek.optimus írta:17ben? Amikor Casemirot kb 10 sárgás szitu után sem küldte le Kassai a Bayern ellen? Majd kiállította Vidalt egy szabályos szerelés után? Majd CR lőtt 2 lesgólt?MatyiG írta:Mondjuk úgy nehéz megnyerni egy BL-t, hogy utána egy bírói döntést se lehessen felhozni. Mondjuk ilyen nekünk 15-ben volt, meg nekik 17-ben.