2006.06.25. 14:11:39
A Világi engem tegnap teljesen kikészített, ja + a Verbes is!! Nem hittem el azt, amit hallok!!
Azt nem is vártam el tőle, hogy mindenkit felismerjen a pályán, mert tudtam, hogy 1 rakás szerencsétlenség! De az, hogy minden játékosnak elmondta a becenevét, sőt még azt is megtudtuk, hogy mi volt a jele az oviban és milyen nyavalyája volt gyerekkorában az már sok volt nekem!!! Az rendben van, hogy amikor kicsit leül a meccs akkor mond vmi olyan információt amit a esetleg nem tud a néző, de az, hogy 2 percenként ilyen semmit mondó infót mond éppen góóól helyzetben az nekem KU.VA SOK VOLT!!! SZERENCSÉTLEN VILÁGI&VEREBES DUÓÓ!!! ”KÉRLEK ISTENEM, NE ENGEDD EZEKET TÖBBÉ MECCSET KÖZVETÍTENI”
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO