remélem a kövi nagy focieseményt nem az rtl közvetíti...
a szomszédomban laknak kínaiak, akikkel együtt néztem a meccset....Gauchomester írta:Nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e, de a tegnapi Franciaország - Korea meccsen Hajdú B. hiba nélkül mondta a koreai neveket. és ha télleg itthonról közvetítenek, akkor gratula neki. Míg a Brazil-Horváton Léderer Zé Robertot keverte Robinhoval. (pedig a koreaiak még hasonlítanak is). Szóval köszönjük meg Hajdú B.-nek, hogy a napi 3 meccsből legalább egy normális közvetítést hallhatunk.
Ja, uána meg azt mondta h az edzok azért kiabálnak, mert ugy hergelik magukat.huevos írta:urbán ööö flórián:
"véleményem szerint kötve hiszem, hogy meghallják..."
nehéz a magyar....
Ezaz!noname írta:Az tényleg nagy volt! Engem nem hergelt fel, hanem megnevettetett.antiimperialista írta:Amikor léderer Convey-t folyamatosan Beasley-nek szólította, az engem is rendesen felhergelt!
Mivan Polgár Jenővel?Drigo írta:Miután Polgár Jenő barátunk bejárta sztem mindenki számítógépét ezt én így nem merném állítaniMihu írta:Kizárt dolog mert nem tudom.![]()
Saját szerzemény.
Na látod erre nem is gondoltam, mindenkiben a rosszat keresem elsőreS T U P I D S H A R K írta:De az is lehet hogy Mihu barátunk maga a híres-neveztes Polgár Jenő
Miután Polgár Jenő barátunk bejárta sztem mindenki számítógépét ezt én így nem merném állítaniMihu írta:Kizárt dolog mert nem tudom.![]()
Saját szerzemény.
Meg a Polgár Jenő...Mihu írta:OFF TOPIC!!huevos írta:urbán ööö flórián:
"véleményem szerint kötve hiszem, hogy meghallják..."
nehéz a magyar....
Kizárt dolog mert nem tudom.![]()
Saját szerzemény.
ON TOPIC!!
Végül is mindent meg lehet magyarázniMr. Master írta:És attól, h a kapus vonalon belül van még nem biztos, h a labda is teljes terjedelmévelMihu írta:Tegnap a meccs alatt a sógorommal pontosan ezen vitáztunkFiginho írta:Tegnap Hajdú B.:,,Barthez most gyönyörűen fogta a Dél-Koreai fejesét a vonalon belül"!Ha a vonalon belül fogja akkor gól nem?Mindegy úgyse adták volna meg les miat!Hajdú B. még mindig jobb mint a Léderer!![]()
![]()
![]()
De egyébként ha belegondolsz akkor mikor kimegy a labda az alapvonalon túlra akkor azt mondjuk hogy vonalon kívülre került a labda.tehát a vonalon belül = nem a gólvonalon belül.
És attól, h a kapus vonalon belül van még nem biztos, h a labda is teljes terjedelmévelMihu írta:Tegnap a meccs alatt a sógorommal pontosan ezen vitáztunkFiginho írta:Tegnap Hajdú B.:,,Barthez most gyönyörűen fogta a Dél-Koreai fejesét a vonalon belül"!Ha a vonalon belül fogja akkor gól nem?Mindegy úgyse adták volna meg les miat!Hajdú B. még mindig jobb mint a Léderer!![]()
![]()
![]()
De egyébként ha belegondolsz akkor mikor kimegy a labda az alapvonalon túlra akkor azt mondjuk hogy vonalon kívülre került a labda.tehát a vonalon belül = nem a gólvonalon belül.
Az tényleg nagy volt! Engem nem hergelt fel, hanem megnevettetett.antiimperialista írta:Amikor léderer Convey-t folyamatosan Beasley-nek szólította, az engem is rendesen felhergelt!
Tegnap a meccs alatt a sógorommal pontosan ezen vitáztunkFiginho írta:Tegnap Hajdú B.:,,Barthez most gyönyörűen fogta a Dél-Koreai fejesét a vonalon belül"!Ha a vonalon belül fogja akkor gól nem?Mindegy úgyse adták volna meg les miat!Hajdú B. még mindig jobb mint a Léderer!![]()