Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
6000HUF házhozszállítással még +1300GeRyNhO írta:mennyibe kerül egy ilyen polo ?
barca52 írta:Akkor gondolom igazolnom kell majd magam, nem? bocsi a hülye kérdésért
IGEN.Drigo írta:akkor ezek szerint újra lehet kapni a pólót?Erről én nem hallottam de ha igen akkor gyorsan cselekedni kéne.Vmi infót lécci hogy most akkor mi van.sasi1 írta:Ma vettem át/meg a Lionsportban az ünnepi pólót, de nem vagyok tőle elájulva............................
Ezzel a rávasalásos technikával én már többször megszívtam, az EUROPA alatti piros-sárga csíknál itt-ott már pereg le a a műanyag![]()
Attol tartok nyár végére, csak egy kék póló marad![]()
![]()
![]()
Sztem félreértetted Sasi hsz.-ét.Ő a póló miniőségére panaszkodott, egy szóval nem említette, hogy újra lehet kapni a pólót.Drigo írta:akkor ezek szerint újra lehet kapni a pólót?Erről én nem hallottam de ha igen akkor gyorsan cselekedni kéne.Vmi infót lécci hogy most akkor mi van.
akkor ezek szerint újra lehet kapni a pólót?Erről én nem hallottam de ha igen akkor gyorsan cselekedni kéne.Vmi infót lécci hogy most akkor mi van.sasi1 írta:Ma vettem át/meg a Lionsportban az ünnepi pólót, de nem vagyok tőle elájulva............................
Ezzel a rávasalásos technikával én már többször megszívtam, az EUROPA alatti piros-sárga csíknál itt-ott már pereg le a a műanyag![]()
Attol tartok nyár végére, csak egy kék póló marad![]()
![]()
![]()