Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, óriási megint a nyilatkozat, taktikailag nem hibázott, ami végülis igaz, mert csak az hibázik, aki csinál is valamit, nekünk konkrétan nem volt taktikánk, felállásunk és játékunk. De azért marha jó, hogy még mindezt áttolja a játékosokra, akiknek az egyéni villanásai nélkül sehol nem lett volna az elmúlt három évben a nagy taktikus.Nero. írta:Tetszik ez a hangzatosabb nyilatkozat, orulok hogy rátolja a játékosokra a keddi fiaskót csak szerintem ez belső konfliktusokhoz vezethet akkor meg pláne minden esélyünk elszáll.
looka írta:Az azért valóban gyanús, hogy Mascherano-tól nem ezt kérte:visca el barca írta:a mundon olvasom, hogy LE nagy balhét csapott a juve meccs után és főleg piquét, mascheranot, meg neymart osztotta nagyon durván, mondván h egyik se azt csinálta amit kért tőlük
http://static.origos.hu/s/img/i/1704/20 ... =795&h=591
Időről-időre előkerült a téma, hogy miért nem ő játszik vkp-t, hát ezért.
Biztos vagyok benne, hogy a játékosok is nyakig benne vannak a vereségben amellett, hogy LE-nek is felróható pár dolog.
Az azért valóban gyanús, hogy Mascherano-tól nem ezt kérte:visca el barca írta:a mundon olvasom, hogy LE nagy balhét csapott a juve meccs után és főleg piquét, mascheranot, meg neymart osztotta nagyon durván, mondván h egyik se azt csinálta amit kért tőlük
Illúzió a szerelem.Nero. írta:A kezdőcsapatunk az minimum top 3 értékre, de szerintem a legértékesebb a világon.
Azért maradjunk annyiba, hogy az elmúlt 10-12 év során világklasszis keretünk volt... most matyiő, gomes, DS meg a haverjaik szaladgálnak a pályán.Nero. írta:Azért maradjunk annyiban hogy az elmúlt 10-12 évben nem jártunk olyan rosszul azzal hogy olyan edzőket foglalkoztattunk akik megfeleltek nagyrészt vagy teljesen azoknak a kritériumoknak amiket Bob bemásolt.
Az tényleg izzadtságszagú, hogy már 1-2 itt töltött év is elég referencia, vagy hogy másodedzőkben gondolkozunk megint, de Xavi azért más kategória. Egy ilyen kivételesen intelligens klubikont, aki már a pályán is karmester volt, bármelyik másik klub is megpróbálná a kispadjára ültetni. Én nagyon várom a kinevezését.geridoss írta:Persze, én is nagyon boldog lennék, ha pl Xavit látnám a kispadon, mint vezetőedző, de nekem ez olyan izzadtságszagúnak tűnik, hogy ragaszkodjunk a "gyökerekhez"
és akkor még add azt is hozzá, hogy conte nem ismeri sem a közeget, sem a játékosokat, szóval ő alapból ki is esett ilyen téren. az, hogy a focihoz ért, itt nem számít.geridoss írta:Egy ép eszű ember pedig nem mondana nemet pl egy Contéra, csak azért, mert nem katalán az anyanyelve.
Továbbra is azt tudom mondani mint tegnap, hogy olvasd vissza mit írtam. Kint máshogy néznek rád ha beszéled a nyelvet és ezzel érzékeltettem, hogy mennyire fontos, hogy családtag legyen valaki és kötődjön a klubhoz edzőt tekintve. Nem a nyelv az elsődleges, hanem hogy Barca kötődés, ismerje a klubbot. Gondolkodásmódra volt utalás.csababarca írta:böngészem a listát, de nem találok a katalán nyelv ismeretére vonatkozó elvárásokat.Bob_Marley írta: Elvárások:
1; Ismerje a klubot
2; Bízzon a a fiatalokban
3; Ismerje a spanyol bajnokságot
4; Tudja kezelni Suarezt, Messit, Iniestát
5; Kövesse a hierarchia szabályait, minden esetben a klub döntése szerint kell cselekednie
6; A stílus ne változzon, 3-4-3 vagy 4-3-3 és támadófelfogás
7; A háttéremberek ne változzanak, fizioterapeuták, orvosok, technikai vezetők, trénerek stb
8; Jó kapcsolat a sajtóval
9; Tisztelje a klub felépítését és a Masía rendszerét
10; A Barcelona nem egy ugródeszka
viszont 1,2,3,5,6,7,8,9,10. pontoknak magam is megfelelek, a 4. pont a kérdéses.
böngészem a listát, de nem találok a katalán nyelv ismeretére vonatkozó elvárásokat.Bob_Marley írta: Elvárások:
1; Ismerje a klubot
2; Bízzon a a fiatalokban
3; Ismerje a spanyol bajnokságot
4; Tudja kezelni Suarezt, Messit, Iniestát
5; Kövesse a hierarchia szabályait, minden esetben a klub döntése szerint kell cselekednie
6; A stílus ne változzon, 3-4-3 vagy 4-3-3 és támadófelfogás
7; A háttéremberek ne változzanak, fizioterapeuták, orvosok, technikai vezetők, trénerek stb
8; Jó kapcsolat a sajtóval
9; Tisztelje a klub felépítését és a Masía rendszerét
10; A Barcelona nem egy ugródeszka
milyen lehetőségekhez mérten? ezt úgy írod, mintha irányított volna 2-3 évig egy top klubot és flop lett volna. lehetőségekhez mérten igenis jól szerepelt, a nulla espanyollal majdnem megnyerte az uefa-kupát (ha jól rémlik csak tizikkel kaptak ki a döntőben (igen, megnéztem), nyert kb 3 görög bajnoki címet, meg nem is olyan régen minket is elég csúnyán megfirkált a szuperkupában. amúgy meg senki nem állította hogy topedző, én pl mikor szóba került leírtaqm h kb uo. színtelen-szagtalan palinak tűnik mint mondjuk pellegrini, de unzuénál jobb választásnak tartanám mert nálam a szakmai felkészültség/tapasztalat, 100x többet ér mint az "ismeri a klubot"JimmyJump írta:A lehetőségekhez mérten szerintem sehol nem ért el kiugró eredményt, ezért engem meglep, hogy alternatívaként felmerült a neve.
A lehetőségekhez mérten szerintem sehol nem ért el kiugró eredményt, ezért engem meglep, hogy alternatívaként felmerült a neve.visca el barca írta:bilbaotól milyen kiugró eredméyt vártál? bl vagy bajnoki cím?
bilbaotól milyen kiugró eredméyt vártál? bl vagy bajnoki cím?JimmyJump írta:Valverde egyébként mi alapján esélyes? 17 év alatt 8 klub, kiugró eredmények nélkül, nem látom az extrát.