Full átlag edző. Ráadásul reaktív focija van a Bilbaóval, ami valszeg Luchoéhoz hasonlóvá váéna a Barcánál.JimmyJump írta:Valverde egyébként mi alapján esélyes? 17 év alatt 8 klub, kiugró eredmények nélkül, nem látom az extrát.
Luis Enrique
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Valverde egyébként mi alapján esélyes? 17 év alatt 8 klub, kiugró eredmények nélkül, nem látom az extrát.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Köszi Matyi, átjött valakinek legalább
Mai világban, ahol bekapcsolod a doulingot pl, és 5 perc alatt megtanulsz makogni szanszkritül, ezredrangú dolog, hogy mi az anyanyelved.
Olyan ez,hogy ha akar valaki megtanul bármilyen nyelvet...lásd Sabaté pár hónap múlva már magyarul nyilatkozott a Vp-ben, Perez meg itt volt 15 évet, de alig makogott valamit.
Jól néznénk ki ha ezen múlna ki az edzőnk, hogy beszél e katalánul, eléggé szűkülne a lehetőség.

Mai világban, ahol bekapcsolod a doulingot pl, és 5 perc alatt megtanulsz makogni szanszkritül, ezredrangú dolog, hogy mi az anyanyelved.
Olyan ez,hogy ha akar valaki megtanul bármilyen nyelvet...lásd Sabaté pár hónap múlva már magyarul nyilatkozott a Vp-ben, Perez meg itt volt 15 évet, de alig makogott valamit.
Jól néznénk ki ha ezen múlna ki az edzőnk, hogy beszél e katalánul, eléggé szűkülne a lehetőség.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tudom azoknak szántam akik a nyelvi különbségekkel fognak érvelni.Lehet írásban tőlem nem jött át.Bocsi!S.Agüero írta: Szarkazmus volt Csabától.![]()

- MatyiG
- Adminisztrátor
Szarkazmus volt Csabától.Na most erre mondom Pepet.Egy szót nem beszélt németül megtanulta, ha már most tudnánk ku az edző az is megtanulná az alapokat nyárig hogy tudjon velük kommunikálni aztán tolmács mellett kucsiszolódna.Carlo is mostanra beszéli úgy ahogy a németet hallottam vele egy interjút.Ez megoldható részletkérdés.Főleg hogy nyilván nem úgy tanulta meg mint te vagy én. Higy heti egy-két angolóra otthon egyedül geccsolva stb, hanem speciális módszerekkel folyamatos felkészülés mellett.

Na most erre mondom Pepet.Egy szót nem beszélt németül megtanulta, ha már most tudnánk ku az edző az is megtanulná az alapokat nyárig hogy tudjon velük kommunikálni aztán tolmács mellett kucsiszolódna.Carlo is mostanra beszéli úgy ahogy a németet hallottam vele egy interjút.Ez megoldható részletkérdés.Főleg hogy nyilván nem úgy tanulta meg mint te vagy én. Higy heti egy-két angolóra otthon egyedül geccsolva stb, hanem speciális módszerekkel folyamatos felkészülés mellett.csababarca írta:Feast4 írta:
kinevezték Allegrit.............. Odament volt egy terve volt egy elképzelése, betörte a csapatot két-három hónap után az eredmények is mellé állították a szurkolókat. Ennyi. A Juvetus meg mert egy ilyet lépni.
jó, de megint elfelejted, hogy beszélte a nyelvet. Ez a lényeg, a többi mellékes.
Sehol nem lenne ha nem beszélne olaszul.
![]()
![]()

- visca el barca
- Presidente del Barça
ezt ugatom én is hetek óta. no3 brand vagyunk és ilyen negyed-ötödvonalas nevekben gondolkozik a vezetőség.Feast4 írta:Kész oda kell menni és el kell mondani, te xyz az van, hogy rád gondoltunk, kapsz pénzt, időt korlátlan bizalmat és a jelenlegi keretet, a feladat az lenne, hogy a játékostemető felé megindult Barcelónát hozd vissza a csúcsra.
Nem sok edző mondana nemet.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Garcia amúgy Cruyff "tanítványa", együtt edzették a katalán válogatottat is. Filozófia és játékstílus alapján passzol a képbe.Feast4 írta:Támadó látványos focit akarunk, a mi filozófiánkban, illetve ehhez hasonlóan.
...
Eltöltöttünk X évet a csúcson szerencsénkre volt egy Rejkaard aki visszatette a térképre a csapatot, volt Pep aki akkor meglátott valamit és egy teljesen új dolgot épített,..., utána ismét mázlink volt mert LE-nek volt egy ötlete egy elképzelés ami egy jó másfél évig működött, hozta ai a trófeákat szépen, de utána ő is kifújjt.
Ezek meg pont olyan példák, mint ő amúgy..

De szerintem felesleges ennyire kiakadni, úgyse ő lesz a befutó. Sport most megőrült a Juve elleni vereség után, a mai napi őrjöngésük nem hiszem, hogy túl komolyan kell venni. Szerintem jön egy Valverde, aztán kész. Mondjuk és Óscarnak jobban örülnék, de azt már anno is írtam.
- csababarca
Feast4 írta:
kinevezték Allegrit.............. Odament volt egy terve volt egy elképzelése, betörte a csapatot két-három hónap után az eredmények is mellé állították a szurkolókat. Ennyi. A Juvetus meg mert egy ilyet lépni.
jó, de megint elfelejted, hogy beszélte a nyelvet. Ez a lényeg, a többi mellékes.
Sehol nem lenne ha nem beszélne olaszul.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nekem most már le is dobta az agyam az ékszíjat. Szánalmas amit csinálunk konkrétan. A világ egyik vezető Brandje vagyunk és itt szerencstétlenkedünt Óscar Garcia nevekkel, meg azzal, hogy na kinevezhetjük e a szétjulló csapat másodedzőjét edzőnek vagy sem? Komolyan mondom ez szánalmas. Évek óta ha edzőváltás van mindig csak vakarózunk.Bob_Marley írta:Na róla meg én nem tudom kicsodapalesz77 írta:...Óscar Garcia...Mármint volt nálunk és ennyi.
![]()
Mi Vagyunk a Barcelona, a jelenlegi edzőnk távozik, a csapat nagyon lejtmenetbe indult, akkor ennek elé kell állni. Ehhez ember kell. Támadó látványos focit akarunk, a mi filozófiánkban, illetve ehhez hasonlóan. Akkor ha ennek megfelelően leszűkítjük a kört marad 3-4 klasszis név. Kész oda kell menni és el kell mondani, te xyz az van, hogy rád gondoltunk, kapsz pénzt, időt korlátlan bizalmat és a jelenlegi keretet, a feladat az lenne, hogy a játékostemető felé megindult Barcelónát hozd vissza a csúcsra.
Nem sok edző mondana nemet.
Ekkor meg jön az, hogy beszéljen katalánul, meg legyen Barcelona kötődése, meg mittudoménmi? Ez is baromság. Amikor Conte elment a Juventustól és kinevezték Allegrit olyan fujjogás ment, hogy szerintem ennyire senki nem ment még ellenséges terepre annak előtte. A Felesége olyan kijelentések egész sorát nyomatta, hogy a Juventus örökre Milánó árnyékában lesz, meg hogy a Juve a Milánó történetének egy kis része, meg hogy csaló bundás csapat stb. Allegri annyit bírózott a Juventusra, mint előtte senki, állandóan csaló bundás csapatnak emlegette, arról, ne is beszéljünk. Az első időkben testőr nélkül nem mehettek ki Torinoban az utcára, azért volt fokozott biztonságú kocsija mert állandóan dobálták. Látjuk mi lett. Odament volt egy terve volt egy elképzelése, betörte a csapatot két-három hónap után az eredmények is mellé állították a szurkolókat. Ennyi. A Juvetus meg mert egy ilyet lépni.
Mi meg vakarózunk. Tata Martino, meg Unzue, meg az ég tudja ki. Eltöltöttünk X évet a csúcson szerencsénkre volt egy Rejkaard aki visszatette a térképre a csapatot, volt Pep aki akkor meglátott valamit és egy teljesen új dolgot épített, aztán ott volt szegény Tito, de az ő évét ne vegyük ide, sokszor nem volt, betegség stb. aztán Hoztunk egy Tata Martinot aki azt se tudtuk addig, hogy van, utána ismét mázlink volt mert LE-nek volt egy ötlete egy elképzelés ami egy jó másfél évig működött, hozta ai a trófeákat szépen, de utána ő is kifújjt. Most megint a mázlira építve nézegetjük a noname Barcelona kötütődésű edzőket és meditálunk, hogy ő vagy a másodedző. Közben a világ Top 3 csapata lettünk igaz de eszünkbe se jut, hogy egy top edző jöjjön?
Most mondok egy hülyeséget miért nem lehet megcsinálni azt, hogy te Conte/Klopp/Allegri/Jardim/Tuchel/Lőw nem akarsz nálunk edző lenni?
Óscar Garcia... Jó összerakta az RBS-t. Ez tényleg alap arra, hogy jöjjön...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na róla meg én nem tudom kicsodapalesz77 írta:A Sport szerint Valverde lett a fő jelölt, de Óscar Garcia neve is felmerült most elméletileg. Megnyerem az edzőbingót lehet..

De legalább ezzel vannak elfoglalva és nem LE-vel, legalább valami.

- barca2010
- Jugador d'estrella
Nem akarom védeni az edzőt, mert hibázott Ő is, de azt, hogy a játékosok nem hibásak egyáltalán, az kicsit nonszensz. Ki mondta nekik, hogy ne fussanak, ne küzdjenek??? Ezen szinten, ahol a BL elődöntő a tét, ott már motiválni sem nagyon kellene elvileg, hacsak nem egy elkényeztetett kisgyerekből álló csapatról van szó. Mindenki a szerződéshosszabbításával van elfoglalva, hogy 10 vagy 15 vagy 20 milliót keressenek egy év alatt, a produkció meg lassan 1 éve már teljesen lesüllyedt. Na ez itt a baj, nem az edző meg a taktika.Kovbal88 írta:Nagy hibát már nem tud csinálni a második helyett valahogy már csak behúzzuk. Jön egy klasszikus azt lenne jó, vereség nélkül megúszni, vagyis döntetlennel és szép csendben távozik.
Nem akarom bántani, mert elismerem, de ez már nem hiányzik neki. Egyre inkább az az érzés, miatta nem megy a csapatnak (nem képes felkészíteni) és nem a játékosokban van a hiba.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
Nagy hibát már nem tud csinálni a második helyett valahogy már csak behúzzuk. Jön egy klasszikus azt lenne jó, vereség nélkül megúszni, vagyis döntetlennel és szép csendben távozik.
Nem akarom bántani, mert elismerem, de ez már nem hiányzik neki. Egyre inkább az az érzés, miatta nem megy a csapatnak (nem képes felkészíteni) és nem a játékosokban van a hiba.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem tudom egy cikket néztünk-e, de már állítólag ÓG a nyerőpalesz77 írta:A Sport szerint Valverde lett a fő jelölt, de Óscar Garcia neve is felmerült most elméletileg. Megnyerem az edzőbingót lehet..

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Normandia
- Director del Fútbol
A Bayern-nél nem volt ez gond, annyira visszafogta őket, hogy BL-t nyertek.Bob_Marley írta:Nem akarják gondolom nyilvánosságra hozni, hogy ezen csámcsogjon a sajtó és versenyben vagyunk és megzavarni a dolgokat. Elég nekik találgatni. Szóba jött Unzué egyből a meccseken is elkezdte pásztázni a kamera.Vezetőség már tudja, ahogy palesz7 írta előzőleg is Áprilisban jelentették be Titot. BL után lehet bejelentik.
Mathieu nem robbanékony, de nem lassú.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Unzué a legbiztosabb megoldás, hogy a gödör, amiben vagyunk, csak garantáltan mélyüljön. Ő is rabja mindazoknak a gőgös előítéleteknek, amivel a csapat önmagát szereti fényezni és ami fölött régen eljárt az idő.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem akarják gondolom nyilvánosságra hozni, hogy ezen csámcsogjon a sajtó és versenyben vagyunk és megzavarni a dolgokat. Elég nekik találgatni. Szóba jött Unzué egyből a meccseken is elkezdte pásztázni a kamera.
Vezetőség már tudja, ahogy palesz7 írta előzőleg is Áprilisban jelentették be Titot. BL után lehet bejelentik.

- Normandia
- Director del Fútbol
Nem értem miért ne nevezhetnék meg? Asszem volt már rá példa, akár mostanában is. Ettől még el lehet búcsúztatni Luchot. Nem vágom az összefüggést, de gondolom az én hibám.Bob_Marley írta:Ez a háttérben le van szerintem "zsírozva" és értelemszerűen Unzué jön, de nem akarják és nem is szabad nyilvánosságra hozni a szezon menet közben.
Plusz LE-nek nálam egyértelműen kijár a szép búcsú, borzasztó nagy és szép sikereket ért el edzőként, utolsó pár héttel a vége előtt "kitenni" eléggé hálátlan dolog lenne.

Most komolyan, gondolja valaki is, hogy ezért a lejtmenetért Unzue nem felelős, hogy ha akarta volna nem szól, hogy figyu Lucho ez baromira nem megy így tovább?
Maga Lucho mondta, hogy nagyon jó barátok és mindent megbeszélnek. Nem tudom elképzelni, hogy csak ült ott és nem szólt semmit. Vagy ha szólt, akkor mit? Állíst be a Gomest? Játszasd Matyit mert jól fejel...nek róla felugrás nélkül is, meg 5 méteren 6-ot vernek rá. Ha meg semmit sem szólt, akkor minek ült ott? Egyszerűen nem látom, hogy miért lesz ő jó nekünk. Tito, Isten nyugosztalja, legalább vitte tovább a Pep vonalat. Most akkor ő meg Lucho vonalát viszi tovább?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Olvasd el mit írtam. Katalánul beszélsz, nemzetiség kérdése és olyan játékosok, akik hozzánk köthetőek, ergo befogadott emberek, sőt katalánul is tudnak. Semmi terelés nem volt benne, totál értelmesen megpróbáltam a logikát bemutatni, nem sikerült, akkor ez az én hibám.csababarca írta:Nehéz úgy vitatkozni hogy folyamatosan csúsztatsz.
Először katalánokról beszélsz, majd megfogunk a vitában és már terelesz, katalánokat átváltod hozzánk köthetőkre.
Korrekt vagy, ki is szálltam.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lucho példája is megmutatta, hogy kellenek az úgymond "idegen" játékelemek, és ezekkel frissíteni a csapat játékát. Szinte 1-2 évente valami újat elő kell húzni a kalapból, hogy mire kiismeri az ellenfél addigra legyen más megoldás.
Lucho is a kontrákkal és olykor direktebb foci visszahozásával hatalmas sikereket ért el.
Alaphelyzetben LEHET hogy Unzué jó lenne, de szerintem benne is bőven ott van hogy megfáradt mint Lucho. Elvégre miért ne lenne? Nagyon fárasztó egy meló, nem véletlen fogy ki erővel-eszközökkel egy vezetőedző 3-4 év után, akkora a nyomás.
Arról nem is beszélve, hogy ideje véget vetni a " lehet bejön" megoldásoknak, ez az FC Barcelona, mindenből a lehető legjobbnak tűnő megoldást kell letenni az asztalra.
Gomes lehet hogy egyszer majd jó lesz, de ez nem tehetségkutató műsor, nehogy ő legyen már Xaviék után a bevethető ember, mert akkor nagy pácban van a csapat.
Lucho is a kontrákkal és olykor direktebb foci visszahozásával hatalmas sikereket ért el.
Alaphelyzetben LEHET hogy Unzué jó lenne, de szerintem benne is bőven ott van hogy megfáradt mint Lucho. Elvégre miért ne lenne? Nagyon fárasztó egy meló, nem véletlen fogy ki erővel-eszközökkel egy vezetőedző 3-4 év után, akkora a nyomás.
Arról nem is beszélve, hogy ideje véget vetni a " lehet bejön" megoldásoknak, ez az FC Barcelona, mindenből a lehető legjobbnak tűnő megoldást kell letenni az asztalra.
Gomes lehet hogy egyszer majd jó lesz, de ez nem tehetségkutató műsor, nehogy ő legyen már Xaviék után a bevethető ember, mert akkor nagy pácban van a csapat.
- csababarca
Nehéz úgy vitatkozni hogy folyamatosan csúsztatsz.
Először katalánokról beszélsz, majd megfogunk a vitában és már terelesz, katalánokat átváltod hozzánk köthetőkre.
Szerintem Rijkaard se volt kinézve mert nem a mi kutyánk kölyke volt, mégis lehúzott 4-5 szezont és újra építette a csapatot. Engem ez az azért ő legyen az edző, mert x éve a csapat körül van, abszolute hidegen hagy. Ha lenne egy lehetőség, hogy Conte jönne mondjuk, szerintem senki nem sírna miatta, hogy hát pedig ő nem beszél katalánul.
Ha Unzué a legbiztosabb megoldás, akkor inkább sozzuk fel a campot és csináljunk liba legelőt, azért ennyire nem lehet elkeserítő a helyzet.
Ha Unzué a legbiztosabb megoldás, akkor inkább sozzuk fel a campot és csináljunk liba legelőt, azért ennyire nem lehet elkeserítő a helyzet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TripleH 2017.04.12. 20:01:04-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az alap fele még mindig hozzánk köthető játékos, Pique-Alba-SR-Iniesta-Messi.csababarca írta:Most hány katalán játékos van a kezdőben?
ez már rég nem számít, sajnos vagy nem sajnos, de már máshogy működik a mi klubunk is.
semmi logika nincs egy nullkilóméteres edzőt a padra tenni. aki nem edzett felnőtt cspaatot, nem vezetett felnőtt csapatot. ez egyszer bejött Pepnél, de nála sem ennyire előélet nélkli volt a történet mint Unzuénél lenne.
vezetői lustaság és nemtörődömség, ha őt nevezik ki.
Nullkilométeres részben igaz, mert edzésen kiveszi ő is a részét.Aki 10 éve ott van azt nem tudom nullkilométeresnek mondani. És a legbiztosabb megoldás ő, hogy ez lustaság vagy sem, ezt sem tudom. Sokadszor írom ezért jöhetne nálam Koeman, mert új impulzus, de mégis olyan, akit elfogad mindenki és bíznak benne. Én nem hiszek soha a radikális változtatásokban, s palotaforradalomban.

veb:
Folytatom a hasonlatodat, ha 15 éve jó motort gyárt Mercedes (Ferrari, ugyan már, Lewis forever D:) akkor ha a kaszni nem is akkor az egész mérnöki csapatot lecseréljük? Múlt igen, de olyan múlt, ami érdekes módon "nullkilométeressekkel" ment. Nem fog örökké? Hát nyilván nem, de egyelőre nagyobb esélyt látok, hogy igen mint olyannal, aki idejön és lehet belekerülünk egy szép kis edzőkeringőbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2017.04.12. 19:57:50-kor.