Magyar válogatott lesz az elelnfél.Ugyanúgy mint múltkora reál ellen.Fernando írta:Nem tudja valaki h augusztus 12-én kivel játszik a Villarreal a Puskás stadionba? A válogatottal???
C.
Magyar válogatott lesz az elelnfél.Ugyanúgy mint múltkora reál ellen.Fernando írta:Nem tudja valaki h augusztus 12-én kivel játszik a Villarreal a Puskás stadionba? A válogatottal???
Valaki nem tudná belinkelni a gólt ??!!Los Banditos írta:Nemis voltunk olyan rosszak,gratula a srácoknakDárdáj Paul meg óriási gólt ragasztott
Szerintem azt a tizit senki nem fogja neki elfelejteni. Én sem azért írtam, hogy nagyot hibázott, mert mérges voltam rá, hanem mert sajnálom, hogy így történt. Gondolom, voltak kint a meccsen olyanok, akik őt figyelték, és az eligazolása szempontjából nem biztos, hogy jót tesz egy ilyen hiba. Amúgy ezt leszámítva jól védett.S T U P I D S H A R K írta:Nem nyomtuk rosszul de ha az angolok 100%-kal játszanak csúnya vereség lett volna belőle. Király nagyot hibázott a második gólnál de azt ne feledjük el hogy fogott egy 11-est. Számomra ez azért is fontos mert szombathelyi
Juhász Roli még sérült, kb. az alapozás kezdetére fog felépülni.Rajminho írta:Tényleg mi van Juhásszalsas21 írta: Kár, hogy nem Juhász játszik középen,Felépült már a sérüléséből vagy még nem
![]()
Ez azért nem igaz. Nézd meg azt, amit Vito írt, ő szerintem jól jellemezte Gera játékát. Volt egy pár szép csele, meg az is tetszett, amikor megesernyőzte Joe Cole-t.haze71 írta:Gera talán legrosszab vállogatott meccsén van túl.
Mintha csak én mondtam volna... Minden szavaddal egyetértek.Vito írta:nekem nagyon tetszett a Himnuszunk.
igazad van Charlie. a címlapapon:
"jól küzdöttetek, fiúk!"
sokra nem megyünk vele.
Bozsik is megdicsérta a csapatot.
az a baj, hogy a játékosok is így fogják fel. én azt mondtam volna, hogy nem játszottunk jól a mezőnyfölény ellenére, mert 3 óriási védelmi hibát vétettünk.
egyébként tetszett az egyérintős játék a labdakihozataloknál és a támadásépítésnél, néha-néha úgy tették a labdát, mintha a Barca-t láttam volna.
Gerzson nagyon szellemesen játszott, de vállalhatott volna egy kicsit többet és jópár hibát is vétett.
Király pedig óriásit hibázott a 2. gól előtt.