Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

),nem is lenne szép!!És az a küzdés ami 2:1-nél a 88adik percben egy visszafelé sprintben tükröződött az arcán az nekem mindennél szimpatikusabb volt!!!Köszönjük Juliano!!
 ),nem is lenne szép!!És az a küzdés ami 2:1-nél a 88adik percben egy visszafelé sprintben tükröződött az arcán az nekem mindennél szimpatikusabb volt!!!Köszönjük Juliano!!

Mert ha rá gondolx igazad van. Amikor idejott akkor is nagyon jol tolta, a jobboldalon jol megértették Giulyvel 1mást, akkor voltuk krixkrax, mikor védekezni kellett volna. Amugy nem rosz gyerek a Belletti, cserének  meg ugyis jo.
 Mert ha rá gondolx igazad van. Amikor idejott akkor is nagyon jol tolta, a jobboldalon jol megértették Giulyvel 1mást, akkor voltuk krixkrax, mikor védekezni kellett volna. Amugy nem rosz gyerek a Belletti, cserének  meg ugyis jo. ...Szerintem...védekezzen jól..aztán ha erejéből és tehetségéből futja,akkor GO!!..Egyébként az ALves témában nem foglalnék álláspontot,annyiszor még nem láttam játszani!!Addig is van egy elég jó jobb hátvédünk..kinek neve Oleguer!!
 ...Szerintem...védekezzen jól..aztán ha erejéből és tehetségéből futja,akkor GO!!..Egyébként az ALves témában nem foglalnék álláspontot,annyiszor még nem láttam játszani!!Addig is van egy elég jó jobb hátvédünk..kinek neve Oleguer!! 
 (A Barca-Milan odavágón)!
(A Barca-Milan odavágón)!