visca el barca írta:sok jó játékos nulla csapat. mint az angolok vagy a belgák... pogbat amugy megkérdezném, hogy mi volt a terve ott a 2. percben...

Mint elefánt a porcelánboltban.

Mondjuk ez kicsit a nagy akarásnak is betudható, mert tényleg úgy ment oda hogy megeszem a labdát is, csak közben ez a 16-oson belül volt és szó szerint felöklelte. Nagyon oktondi volt.
Benne van a francia gól is a meccsbe, de az írek is simán elmehetnek egy kontrából, és azzal szerintem el is dőlne.
0:2 az már valóban nagy előny lenne, de reméljük ez nem isw fog bekövetkezni. A franciáknak itt tovább kell menni és tovább is fognak.
Szerintem Rami is kevés erre a szintre.
Én nem érzem rajta se, hogy gond lenne, két tizi gólt kaptak idáig, amit mindkettőt úgy hoztak össze, hogy a csatár kifelé ment a kaputól.....Mai meccsen voltak bizonytalanságok, de sokkal inkább Ecra-Sagna ellógásai okoznak gondot mintsem belül Koscielny-Rami.
AUX ARMES megnyomni a másodikat keményen!!!!!! Comanban én nem bízok, de remélhetőleg beválik.
Na Laurent...ez tiszta ziccer volt......
Jaj Istenem ez a Coman.

Tiszta Sterling kettő. Szegény nagyon kis agyatlan még.
Erről beszélek, addig mennek előre amíg csak bemegy. GRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII