Segitség kéne
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
Nem tudja valaki véletlenül, h mi az a szám,ami abba(n) a nike reklámba(n) megy, mikor a BRAZIL-ok fociznak az öltözőben?????????
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
skyle@freemail.huBaRcADINHO10 írta:mi az h jó???hát filmeket,zenéket,mp3-akat,játékok-at stb... lehet leszedni.csak azokat utánna hagyni kell feltőltésre h az arányod jó legyen, mert különben leb.....k.olyan mint a bithumen.elég jól hoz mostanában.régen nagyon lassú volt, de mostmár kezd jó lenni
Írd le az E-MAIL CÍMED!!!!
tHx
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
mi az h jó???hát filmeket,zenéket,mp3-akat,játékok-at stb... lehet leszedni.csak azokat utánna hagyni kell feltőltésre h az arányod jó legyen, mert különben leb.....k.olyan mint a bithumen.elég jól hoz mostanában.régen nagyon lassú volt, de mostmár kezd jó lenni
Ha yoo az oldal,nekem Łküldhetnéd,megköszönnémBaRcADINHO10 írta:van 1db meghívóm, amit nem tudtam elküldeni senkinek a majomparádéra.ha valakit érdekel szóljon és elküldöm.

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
van 1db meghívóm, amit nem tudtam elküldeni senkinek a majomparádéra.ha valakit érdekel szóljon és elküldöm.
És dobd be mégegyszer a linket!
Akkor most az egész letölthető?Xavi írta:Most néztem,letölti az az egészet....csak hogy ennyi az egész.... valami gond lehet a konvertáló progimmal...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Deha cábronozi a margitot akkor sincs olyan nagy baj 

in to exile
-
Hát inkább vegyeset szóval egy negyed alma pár szöllő szám egykis szilva.Ha pedig ezek nincsenek akkor mehet néhány zöldség uborka saláta.egy rövid szót megtanulhat 1-2 hét alatt csak soxor kell hangoztatni a környezetében.Rivaldinho írta:okés kösz, és mennyi a túletetés? mondjuk naponta mennyit kell neki adni? egy fél almát v mit? és még 1 , h beszédre kb mennyi idő alatt tanítható meg? vagyis ikább egy két rövid szóra? 1-2hét alatt megtanul 1-2 szót?Los Banditos írta:Fekete közepes körülbelül rigó nagyságú madár.Viszonylag elég nagy kalickát igényel.Az egyik legjobban megtanítható "beszédre" való madár de hangokat is utánoz csak tanítgatni kell.A gyümülcsöket szereti leginkább de nem hasznos túletetni.Ha valamilyen kalcikába lakik akkor alá érdemes tenni valami kartont vagy egy olyan dolgot amit már nem használunk mert eléggé koszos és "kidobálja".Hameg hangoskodik és unja már az ember csak egy pokróccal lekell takarni és elalszik.
Nyáron,késő tavasszal kertben lehet kitenni de télen ősszel feltétlenül melegen kell hogy legyen.
in to exile
-
- Entrenador del Barça
Sajna ez a verzió nem megy crack nélkül.Saviola írta:Attól függ milyen versioja van a játéknak meg,mert az Alcohol Cloneos versiot nem szabad crackelni elvileg,az megy crack nelkul is..Bercy írta:Sztem is...
Probáltam így is úgy is,de nem megy.
Melyik a jobb megoldás???
Ha újrarakom az egész játékot vagy csak egyszerűen egy újra crackelem?
Aki csinálta nekem mondta, hogy egy új crack file-t talált hozzá

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
okés kösz, és mennyi a túletetés? mondjuk naponta mennyit kell neki adni? egy fél almát v mit? és még 1 , h beszédre kb mennyi idő alatt tanítható meg? vagyis ikább egy két rövid szóra? 1-2hét alatt megtanul 1-2 szót?Los Banditos írta:Fekete közepes körülbelül rigó nagyságú madár.Viszonylag elég nagy kalickát igényel.Az egyik legjobban megtanítható "beszédre" való madár de hangokat is utánoz csak tanítgatni kell.A gyümülcsöket szereti leginkább de nem hasznos túletetni.Ha valamilyen kalcikába lakik akkor alá érdemes tenni valami kartont vagy egy olyan dolgot amit már nem használunk mert eléggé koszos és "kidobálja".Hameg hangoskodik és unja már az ember csak egy pokróccal lekell takarni és elalszik.
Nyáron,késő tavasszal kertben lehet kitenni de télen ősszel feltétlenül melegen kell hogy legyen.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Attól függ milyen versioja van a játéknak meg,mert az Alcohol Cloneos versiot nem szabad crackelni elvileg,az megy crack nelkul is..Bercy írta:Sztem is...
Probáltam így is úgy is,de nem megy.
Melyik a jobb megoldás???
Ha újrarakom az egész játékot vagy csak egyszerűen egy újra crackelem?

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
Fekete közepes körülbelül rigó nagyságú madár.Viszonylag elég nagy kalickát igényel.Az egyik legjobban megtanítható "beszédre" való madár de hangokat is utánoz csak tanítgatni kell.A gyümülcsöket szereti leginkább de nem hasznos túletetni.Ha valamilyen kalcikába lakik akkor alá érdemes tenni valami kartont vagy egy olyan dolgot amit már nem használunk mert eléggé koszos és "kidobálja".Hameg hangoskodik és unja már az ember csak egy pokróccal lekell takarni és elalszik.
in to exile
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nekem olyan ügyben kéne segítség, hogy nincs e esetleg vkinek Beo fajtájú madara? (vagy ismerősének?) mert kéne egy pár hasznos info róla... előre is THX!
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
THX
- Mr. Master
- Director del Fútbol
www.soundhead.huBaRcADINHO10 írta:nem tud valaki véletlenül egy oldalt, ahonnan TECHNO live mix-eket lehet leszedni???
Nm hinném, h nm lenne ennél jobb oldal, de én csak ezzel tudok szolgáli. Sok sikert hozzá

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
nem tud valaki véletlenül egy oldalt, ahonnan TECHNO live mix-eket lehet leszedni???
- Rajmó
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Egy nagyon nagy segítséget kérnék tőletek!
Kellene írnom egy érvelést "a dohányzás nem magánügy" de azt se tom h hogy kezdjek hozzá...
Még életembe nem csináltam ilyet!
Szval ha valaki tud adni egy linket vagy bármi mást hogy el bírjak induli azt nagyon-nagyon megköszönném

Egy nagyon nagy segítséget kérnék tőletek!
Kellene írnom egy érvelést "a dohányzás nem magánügy" de azt se tom h hogy kezdjek hozzá...

Szval ha valaki tud adni egy linket vagy bármi mást hogy el bírjak induli azt nagyon-nagyon megköszönném

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Valszeg akkor valamit nem jól csináltál,mert ez általános hiba,mert rosszul crackeltél vagy ilyesmi,mert elvileg ugyanazzal kéne kiszálnnia,amivel be..Bercy írta:Sziasztok!
Jáccot valaki a The Godfatherrel PC-n???
Melyik gombbal lehet kiszállni az autóból? Mert az Akció billentyűvel (amivel beszáll az ipse) nem reagál semmit arra ha éppen ki akarok szállni.
Tud valaki ebben segíteni???

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Melyik gombbal lehet kiszállni az autóból? Mert az Akció billentyűvel (amivel beszáll az ipse) nem reagál semmit arra ha éppen ki akarok szállni.