Kedves Deffent, és mindenki!
IGEN, lesz meccsnézés nálam jövő hét szerdán!
Silvanus Aréna LIVE - F.C. Barcelona - A.C. Milan
Ahogy eddig is, most is szeretettel várok minden érdeklődő csapattagot szerda este, kb.: 20.00-ra érjetek majd oda! Aki csak tud, kérem jelezzen vissza itt a fórumon, hogy tudjam kikre számíthatok, aki pedig nem, az vagy msn-en, vagy telefonon... köszönöm!
Eddig biztos résztvevők:
Kriszta, Norbi, Bercy, Kori, és én.
A jövőbeli meccsnézésekkel kapcsolatban pedig lenne egy kérésem, amely már érlelődött bennem a múltkor is (Norbinál), kérem olvassa, és értse meg mindenki kellő komolysággal! Szóval: nincs is jobb annál, mikor egy ilyen közös meccsnézésnél 8-10 Barca szurkoló egy kis helyen, ittasan, jó kedvűen, mámorosan üvölt, szurkol a csapatnak... jó veletek ez az egész, DE! Az utóbbi két alkalommal már kissé másról is szólt ez a dolog, amely magát a meccs élvezetét kezdte kissé háttérbe szorítani, és ez többeket, ENGEM IS kissé bosszantott, még ha ez ott nem is látszott. Nem akarok most oldalakat írni erről, nem is célzok senkire konkrétan, nem is kell ezt annyira felfújni, igazából itt a meccs közbeni folyamatos dumálásra (abszolút más témákról...), értelmetlen bekiabálásokra, a saját csapatunk szidására, a képernyő előtti járkálásra, és egyéb a meccshez iszonyatosan nem kötődő tevékenységekre gondolok.. Lehet, hogy ez most kissé viccesen hangzik, de higgyétek el, ezek bosszantó dolgok! Én anno ezt az egészet azért találtam ki, hogy jó, és többnyire nagyon fontos meccseket nézhessünk meg együtt, jó hangulatban, ne feledjétek tehát, hogy a lényeg egy ilyen összejövetelnél maga a MECCS! OK? Minden egyéb témát, tevékenységet meccs előtt vagy után tessék megbeszélni, végezni... Kérlek benneteket, akik jönnek majd a jövőben is, hogy ezt tartsa figyelembe, és izgulni, szurkolni jöjjön!!! Köszönöm!
Várom a résztvevők visszajelzéseit! FORCÁ BARCA!!! Irány PÁRIZS!!!