Tippjáték #2
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Kedden ismét úgy volt hogy lehetett módositani az eredményeket a meccsek lejárta után! Ezt többen meg is tették és ilyen 100 s annyi pontot kaptak. Én személy szerint nem csaltam, de igy nem érdekes a játék. Ha már hiba van akkor el kellett volna törölni a kedd esti tippelések eredményét!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Lehet. Mert meccs után estem vissza 3 helyet. Viszont már meccs előtt is talán 1 nappal sikerült 1 helyet visszább lépnem. Mondjuk mindegy nem az élmezőnyben vagyok nem sokat oszt vagy szoroz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- miihii
- KHAL
Az nem azért lehet, mert tegnap pótolták a Betis-ATMA meccset és nem sikerült eltalálnod? Mert más ötletem így hirtelenjében nincs erre. Mivel mindössze a hétvégi forduló lett törölve, de ettől még pontot nem fog veszíteni senki. Maximum a tippek száma változott, ami pontazonosságnál lehet, h számít, de négy helyet az sem, az tuti, mivel századokig számol a rendszer. Uh marad az elmaradt meccs ötletCapon írta:Mégis sikerült 4 helyett visszább lépnemkanty írta:...láthatod, hogy az utolsó kör törlődött.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Capon
- Llegenda del Barça
Mégis sikerült 4 helyett visszább lépnemkanty írta:...láthatod, hogy az utolsó kör törlődött.

Ha három hozzászólással lentebb is szétnézel, akkor láthatod, hogy az utolsó kör törlődött.torocsik írta:Szerintem valami gond van a számításokkal!Nekem már két hete 50 tippem van,ez az utolsó hét mintha nem lenne beleszámolva,nem is találom az eredményeket!Tudom hogy gond volt az oldallal,de ez a hét jól sikerült,két telitalálat is volt,vagy tévedek??Köszi!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- torocsik
- Barça C
Bocs,most látom mi e helyzet!!Ez az én formám,bejöttem volna az első 20-ba végre!:-(((pedig a tippelés nem az erősségem,és erre tessék,mint Qrvának a jámbor élethez!

Iniesta,Xavi,Messi,Gardiola=Barca,HAJRÁ
- torocsik
- Barça C
Szerintem valami gond van a számításokkal!Nekem már két hete 50 tippem van,ez az utolsó hét mintha nem lenne beleszámolva,nem is találom az eredményeket!Tudom hogy gond volt az oldallal,de ez a hét jól sikerült,két telitalálat is volt
,vagy tévedek??Köszi!

Iniesta,Xavi,Messi,Gardiola=Barca,HAJRÁ
én épp most tippeltem először, erre elromlik minden 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- Gergolino
- Jugador del Barça
Ez korrekt döntésmiihii írta: Sajnos technikai problémák miatt ennek a fordulónak az eredményei nem fognak beszámítani a Tippjátékba. Rajta vagyunk a kérdésen, h a következő körtől kezdve minden oké legyen. Bocsánat, népek

Viszont, ha helyreállt az óra, akkor akár már a mai meccsek is mehetnének

- miihii
- KHAL
Van annál nagyobb baj is, mégpedig, h az admin felületen nem is tudom beírni az eredményt, mert nem jelennek meg a meccsek.10Messi4ever írta:Az órák kuszaságából az következik, hogy két lezajlott meccsre is lehet tippelni. Ezt én nem tettem meg, mivel nem akarok csalással előbbre jutni, de jelzem a problémát, mivel sajnos elképzelhető, hogy más nem ilyen tisztességes.
Már szóltam az illetékeseknek, h próbáljanak vmit intézni, de egyelőre nagyon sanszos, h ezt a fordulót töröljük a pontszámításból.
UPDATE:
Sajnos technikai problémák miatt ennek a fordulónak az eredményei nem fognak beszámítani a Tippjátékba. Rajta vagyunk a kérdésen, h a következő körtől kezdve minden oké legyen. Bocsánat, népek

- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Az órák kuszaságából az következik, hogy két lezajlott meccsre is lehet tippelni. Ezt én nem tettem meg, mivel nem akarok csalással előbbre jutni, de jelzem a problémát, mivel sajnos elképzelhető, hogy más nem ilyen tisztességes.
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
- miihii
- KHAL
Gareth Tello írta:A soron következő (azaz holnapi és holnaputáni) bajnoki meccsekre mikor lehet majd tippelni?
Hú, jó is h szólsz. Már korábban fel akartam rakni, csak ugye nem volt elérhető az oldal, aztán jól elfelejtettem

Szerk.:
Feltettem fordulót, ami ugyan elég kusza, mert vmi gond van az admin és a fórum órákkal, uh el van csúszva minden. De attól még nyugodtan tippeljetek, nem lesz hatással az eredményekre

Aztán majd kimatekozzuk, h később jó legyen.
-
- Az Év fórumozója 2013
A soron következő (azaz holnapi és holnaputáni) bajnoki meccsekre mikor lehet majd tippelni?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Real Sociedad - Celta Vigo 2:1 8.20
Málaga - Mallorca 1:1 13.60
Valencia CF - Deportivo La Coruna 2:2 8.40
és végül:
Getafe - Real Madrid 2:1 42.00
Ezekkel a tippekkel feljöttem az 5. helyre. Soha rosszabb fordulót!
Valencia CF - Deportivo La Coruna 2:2 8.40
és végül:
Getafe - Real Madrid 2:1 42.00

Ezekkel a tippekkel feljöttem az 5. helyre. Soha rosszabb fordulót!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Az Év fórumozója 2013
Most jutott eszembe, hogy nem ártana tippelni, úgyhogy ment a 6 bajnoki tipp + a Szuperkupa. (Ahol a Real szorzója a kisebb...
)
Indulhat a menetelés a 64. helyről.
szerk.: miihii, látom, te is csapatod a BarçaNoticias tippjátékán.
Hajrá! 

Indulhat a menetelés a 64. helyről.

szerk.: miihii, látom, te is csapatod a BarçaNoticias tippjátékán.

- Capon
- Llegenda del Barça
Ezzel szemben én kemény 2.05 pontot kaptam ezekre a meccsekreEl fanático írta:R. Sociedad - Celta Vigo 2:1 8.20
Espanyol - R. Zaragoza 1:2 20.00
Ilyenkor bánom, hogy nem teszek soha Tippmix-et
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- El fanático
- Entrenador del Barça
R. Sociedad - Celta Vigo 2:1 8.20

- miihii
- KHAL
Természetesen.De addig a régi szerepel,amíg nem lesznek új eredmények.Uh a hétvégi meccsek már újraindítják a számlálótCali írta:De a ranglista ugye nullázódni fog még a rajt előtt?!

Na akkor mint minden évben megfogadom magamnak hogy minden fordulóban játszani fogok és természetesen csak az év elején fog ez működni aztán soha többetmiihii írta:Az első forduló meccsei fent,csapassátok neki

Hajrá mindenkinek

De a ranglista ugye nullázódni fog még a rajt előtt?! 

- miihii
- KHAL
Gareth Tello írta:Az lenne a kérdésem, megoldható lenne-e, hogy tippelhessünk az előszezon meccseire is? Én nagyon örülnék neki.
Nem szoktuk belevenni a szezonba az alapozást,uh sztem idén sem

-
- Az Év fórumozója 2013
Az lenne a kérdésem, megoldható lenne-e, hogy tippelhessünk az előszezon meccseire is? Én nagyon örülnék neki.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ugyanezzel a tippel, plusz a Spanyol-Portguál x-nek köszönhetően itteni pályafutásom során először 1. helyen vagyok a tippjátékban!kanty írta:Németország - Olaszország 1:2 1:2 19.00
Ezzel a tippel úgy kb. egy laza 40 helyet léptem előre.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***