Körülbelül egy hete ezt az üzenetet kaptam egy moderátortól:
davi10 írta: ↑2021.07.10. 16:49:50
Mindenkinek lehet rossz napja, de a következő ilyen színvonalú hsz-nél tiltás lesz.
A hózzászólás, amire reagáltam, az alábbi volt:
Barca_10 írta: ↑2021.07.09. 16:43:28
LGBT propagandának szerintem köze van hozzá hogy egyre több a homorózsaszín vendégmez, a Nike amerikai, muszáj belenyomni az ember arcába az “elfogadást”.
Nálam a 08/09, 09/10 és a 14/15 vitt mindent, az idei és a tavalyelőtti okádék.
Az elején leszögezném, hogy a moderálás jogosságát nem vitatom, pontosan értem milyen szabályt sértettem.
Ellenben azt kifogásolom, hogy indokként nem ez a szabálysértés, hanem a ,,színvonal" volt megnevezve. WTF? Tehát a fent idézett 10/10-es sötétség megüti a mércét, mivel az nem került törlésre? Semmivel sem írtam alacsonyabb színvonalú választ, mint az idézett szöveg, nem voltam vulgáris, sem agresszív, "csupán" személyeskedtem.
Ellenben, ha mégis a színvonal a kifogás tárgya, akkor joggal feltételezhetném, hogy ideológia alapon lettem moderálva, és egy jó kis buz!zás elfér a fórumon, az ez elleni kifogás meg már nem. Ezzel sincs bajom, ha így van és az oldal üzemeltetői így akarják, de akkor tisztázzuk ezt egyszer és mindenkorra.
Ha meg mégis a személyeskedés az eredeti indok, akkor talán a moderátornak kellene megerőltetnie magát, hogy megüssön egy színvonalat, és nem ezt a házmester stílust hozni.
Nem gondolom, hogy minden moderátor így végzi a munkáját, azt meg nem tudom, hogy az idézett moderátor mindig így végzi-e el a feladatát, de azt igen, hogy ez így nem oké.