Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Egesz szezonban elso haromban voltam es az utolso bl donto dontotte el h csak negyedik legyek
 Egesz szezonban elso haromban voltam es az utolso bl donto dontotte el h csak negyedik legyek  Na mindegy ez az en hibam, jo verseny volt es vegig elveztem az a lenyeg
 Na mindegy ez az en hibam, jo verseny volt es vegig elveztem az a lenyeg 

És nem mellékesen persze mindenki másnak is,főleg a jobb eredményt elérőknek.(Aztán mki döntse el,h kinek mi a jobb eredmény
 És nem mellékesen persze mindenki másnak is,főleg a jobb eredményt elérőknek.(Aztán mki döntse el,h kinek mi a jobb eredmény  

(remélem jövőre is lesz tippjáték
 (remélem jövőre is lesz tippjáték  

.Bar az is igaz, hogy eloszor be kell kerulni az elso haromba, amire az elso negy helyezett kozul meg barkinek eselye van.
 .Bar az is igaz, hogy eloszor be kell kerulni az elso haromba, amire az elso negy helyezett kozul meg barkinek eselye van.  Az utóbbi kategória győztesei is hasonló értékű nyereményeket kapnak mint az összesített top 3?
 Az utóbbi kategória győztesei is hasonló értékű nyereményeket kapnak mint az összesített top 3?

De  sztem inkább az első..
 De  sztem inkább az első..