2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én sem értem el az oldalt csak reggel.Alcantara írta: ↑2025.03.09. 13:24:52Sziasztok! Tegnap a meccskezdet ( ami végül elmaradt) előtt néhány perccel kidobott a honlapról. Este folyamán meg sem tudtam nyitni az oldalt, így lezárni sem az élőt. Sem telefonról, sem asztali számítógépről nem volt honlap nálam. Kommentek között láttam, hogy valakinek működött a honlap abban az időben. Volt valakinek hasonló problémája?
Az egész oldalsáv be van ragadva. De érdekes módon, ha magáról a weboldal főoldaláról nézed, akkor friss, ha a fórumról, akkor be van ragadva valami két héttel ezelőtti állapotba. A következő meccs, feed, fórumajánló, minden. Valami fura bug lehet, ha valaki látja, aki ebbe bele tud nyúlni, nézzen rá.
Igen így működik, köszönöm!davi10 írta: ↑2025.03.01. 10:00:46Kijelöléssel nekem se működik az üzenet törlés, erre mondjuk kiváncsi lennék mióta van így, mert elkezdtem utánakeresgélni és 2020-as hibareportokat találok![]()
Ha egyesével megnyitod az üzenetet és úgy törlöd, az működik? Nekem arra nem dob hibát, körülményesebb, de tűzoltásnak, ha tényleg lassan betelsz, akkor jó lehet.
Lehet benéztem, vagy nem tudom, lehet nem nyomtam rá a küldés gombra.
. Ezt viszont én töröltem, mert a mai napon már teljesen elmentetek a topik témájától. Vidd át máshová és ott lehet folytatni. Strigula nem volt érte.
Ránéztem, a napló szerint senki nem törölt tőled hsz-t, se mi se te. Valami lehet a usereddelAlcantara írta: ↑2025.02.27. 16:29:46. Csaba nézz utána nálad, mert én nem töröltem, szerintem más sem, tekintve, hogy ketten vagyunk davi10 kollégával.csababarca írta: ↑2025.02.27. 16:08:54Nekem megint eltűnt egy kommentem, ami témába illő volt, nem tartalmazott személyeskedést, még minimális szinten sem.
MacAllister és J. Alvarez volt a téma, ahhoz szóltam hozzá.
Erre majd ha gépnél leszek megnézem találok-e valamit.csababarca írta: ↑2025.02.26. 11:04:32Próbálok üzeneteket törölni, mert lassan betelik.
Bárhogy próbálkozom ez a hiba fogad:
"Az elküldött űrlap érvénytelen. Próbáld meg újra elküldeni."
Nem enged törölni, se áthelyezni, semmit.
Mit lehet tenni ezügyben?