Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Tapasztalatból mondom, hogy egyetlen törlésemről sem tudtam egészen addig, amíg az 5-öt elérve nem kaptam pihenőt. Egyébként a kitiltások indoka is csak annyi szokott lenni, hogy 5 törölt hsz.
Amúgy szerintem nem, én úgy tudom, hogy csak a kitiltásról lát indokot a user, a sima hsz törlésről nem.
Nekem ez a gond csak mobilról van, ott én sem lépek már be, durva a reklám is, és folyamatosan újra be kell jelentkezni, akkor is, ha 5 órája léptem be utoljára, és bepipáltam az emlékezz rám részt. Ezzel szerintem is sok látogatót bukik az oldal.Rinku írta: ↑2024.05.02. 13:32:26Szintén zenész. Mobilról megnyitva pedig olyan szinten tele van f.sva az oldal reklámokkal, néha annyira rosszul kalibrálva, hogy egy X-t sem lehet találni, vagy három pop-up egyszerre, hogy már inkább fel sem jövök arról. Az oldal jövőbeli látogatottsága szempontjából, ha csak minden második ember gondolja szintén így...
Szintén zenész. Mobilról megnyitva pedig olyan szinten tele van f.sva az oldal reklámokkal, néha annyira rosszul kalibrálva, hogy egy X-t sem lehet találni, vagy három pop-up egyszerre, hogy már inkább fel sem jövök arról. Az oldal jövőbeli látogatottsága szempontjából, ha csak minden második ember gondolja szintén így...
NEM! Laptopról írok, egy wifim van. (DIGI) Illetve kb egy hete kezdődött akkor egy másik településen Telecom szolgáltatásnál. Más jelszavas oldalaknál nincs ilyen problémám. Pl a Barca. com is "emlékezik"davi10 írta: ↑2024.04.28. 22:34:24Jelenleg kb. 450 látogatót jelez a fórum, a túloldalt ugyanígy most 75. Én gyanítom, hogy még mindig elég sok robot vendégünk van, még ha regisztrálni már nem is nagyon tudnak.
De csatlakozom, mostanában megint belassult a fórum, ha valami érdekesebb meccs van.
Ilyet én nem tapasztaltam, de akkor kidobhat, ha új ip címet kapsz. Nem szoktál 2 wifi között ugrálni.
Jelenleg, vasárnap este fél 11-kor, amikor meccs sincs, kb. 450 látogatót jelez a fórum, a túloldalt ugyanígy most 75. Én gyanítom, hogy még mindig elég sok robot vendégünk van, még ha regisztrálni már nem is nagyon tudnak.
Ilyet én nem tapasztaltam, de akkor kidobhat, ha új ip címet kapsz. Nem szoktál 2 wifi között ugrálni.
Úgy emlékszem önkéntes száműzetésbe vonult.