2022.08.22. 21:58:21
Már többször szóvá tettem, de még egyszer megteszem.
Ezeket az értékelő írásokat nem lehetne kicsit objektívabban megítélni?
Nehogy már egy EG ugyanazt az osztályzatot kapja mint Christensen, aki javította több esetben a marhaságait a spanyolnak.
Vagy DJ értékelése. Az adott szám még helytálló is, aztán jön a szöveges értékelés.
Ami kb copy paste Busquets összes meccséhez képest az elmúlt szezonban, csak a "vezér" 7-8-as osztályzatokat erre rendre.
Vagy egy Gavi is kap egy 6-ost, aztán nevét nem említették egész meccsen, semmi haszna nem volt.
Értem, hogy erősebben fog a ceruza a mi kutyánk kölykeihez, de kicsit megmosolyogtató sok alkalommal ez az értékelés.
De nem az én dolgom, legtöbbször már rá se kattintok, mert tudom mi lesz beleírva.
Örülök amit tesznek a hírszerkesztők, adminok, moderátorok az oldalért, de kicsit azért ezeket át lehetne gondolni, mert nagyon röhejes értékelések születnek sokszor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."