Nekem az abszolút kedvencem: roston sült fogas, Molnárné módra elkészítve, paradicsomsalátával.
De minden féla halételt szeretek, így a harcsapaprikást/pörköltet, vagy a különböző sült/rántott/párolt halakat. Elsősorban a szálkamenteseket, megeszem a szálkásokat is, csak azzal dolgozni kell.
Természetesen a halászlé is jöhet, szeretem, ha kicsit pikáns, de túl erős se legyen.
Egyéb húsokból: csirke, pulyka, liba marha, nyúl, bárány jöhetnek, a disznó csak nagy kis mennyiségben, és csal a sovány rések.
A jóféle pizzát is szeretem, a kedvencem az ananászos. Eleve imádom az ananászt, önmagában, vagy ételek mellé egyaránt.
Húsmentes ételek közül a kedvencek: darakása, tükör/lágy tojás, tojásos csusza/nokedli, rántott sajt, rántott tök/padlizsán.
Sütemények közül: almás pite, puncsos/gyümölcsös sütemények, zserbó. Sósak közül krumplis/sajtos pogácsa(fokhagymakrémmel megtöltve még inkább), és a jó sajtos-fokhagymás lángos.
Zöldség: paradicsom, paprika, retek, lila-hagyma, répa, karalábé, DE CSAKIS NYERSEN. Főve, párolva: FUJJ.
Gyümölcs: elsősorban a már említett ananász, sárgabarack, zöld alma, eper.
AMIT SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM: pacal, spenót, zöldségleves, főtt/párolt zöldségek, kocsonya, csülök és egyéb zsíros fosok, kagyló, csiga, ikra, és hasonlók.